7 Nisan 2024 Pazar

8- 14 NİSAN HAFTASI - YEPYENİ BAŞLANGIÇLARA!



PAZARTESİ: Güneş Tutulması günü!

Geleceğimize yol açacak, bizi olmamız gereken noktaya taşıyacak, kadersel başlangıç ve sonlanmalarla dolu, önemli bir güne başlıyoruz. Bugün gün boyunca kimliğimiz ve hayat yolumuzla ilgili aydınlanmalar yaşayabiliriz. Güneş saat 21:20'de tutulurken, oldukça yoğun enerjilerde hissedebiliriz. Bu tutulma yaşamımıza 4,5 yıl boyunca devam edecek önemli başlangıçlar getirecek. Kendi gücümüzün, benliğimizin farkına varacağız. Yaralandığımız yer bize harekete geçmemiz gereken yerleri gösterecek. Ani, fevri çıkışlar yapmak yerine, özgüvenli, planlı ve kararlı olmalıyız.

SALI: Bugün güne başlamakta gecikebilir, dinlenme ihtiyacında olabiliriz. 14:25'e dek yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz, geçmiş konuların gündemimize geldiğini fark edebiliriz. 14:25 itibariyle içsel ihtiyacımız; maddi manevi güvence sağlamak, önümüzü görebilmek, rahatlık ve huzuru sağlamak olacaktır. Ancak beklenmedik plan değişimleri sebebiyle zaman zaman gerginlikler hissedebiliriz, yaşama karşı daha esnek olmamız gerekebilir. Doğada ve sessizlikte zaman geçirmek ruhumuza iyi gelecektir.

ÇARŞAMBA: Mutlu bayramlar!

Bugün güne hareketli, enerjik, akıcı ve şanslı etkilerle başlıyoruz. Gün boyu keyifli hissedebilir, keyifli seyahatlere çıkabilir, güzel yemekler yiyebiliriz. Attığımız adımlar şansla desteklenebilir. Öte yandan Mars Satürn kavuşumunun iyice keskinleşen etkileri ile bireysel anlamda otorite, kural, sorumluluk baskısı hissedebiliriz. Enerjimizi kontrollü tutmak önemli olacaktır. Kolektif anlamda ise anka yıldızı ülkemizde önemli karmik farkındalıklar ve ilahi adalet döngüsü ile ilgilidir. Bütünün hayrına olması dileğiyle...

PERŞEMBE: Tatlı, keyifli, huzurlu etkilerle güne başlıyoruz. Bugün sabah saatlerinde birbirimize iyi gelen konuşmalar yapabilir, yardımlarda bulunabilir, ilişkilerimizi iyileştirebiliriz. Dinlenme ihtiyacımız 16:00'a dek devam ederken, akşam saatlerinde iletişim ve seyahat trafiğimiz yoğunlaşabilir. Çok sosyal ve aktif olabiliriz. Sözcüklerimizle etki yaratabilir, önemli haberler alabilir, farkındalıklar yaşayabiliriz.

CUMA: Yoğun ve haberci rüyalarla güne başlamış ya da düşünmekten uyuyamamış olabilirsiniz. Zihinsel aydınlanmalar, farkındalıklar, yepyeni cesur kararlar, yaratıcı fikirlerle dolu bir güne başlıyoruz. Ancak gün boyu ani adımlar atmamak ve fevri konuşmalarda bulunmamak, kararlarımızı önce planlamak önemli olacaktır. Aynı zamanda hayat beklediğimizden daha yavaş akabilir, üstümüzde sorumluluk baskısı hissedebiliriz. İlişkilerde sorunlarımızı konuşarak çözebilir, kuaför, alışveriş ve kişisel bakımımızla ilgilenebiliriz.

CUMARTESİ: Önemli konuşmalar, görüşmeler, tanışmalar ve haberlerle dolu bir güne başlıyoruz... Bugün iletişim trafiğimiz çok yoğun olabilir, bizi kadersel olarak ileriye taşıyacak, geleceğimizde yer edecek kişilerle tanışabiliriz. Geçmişe dair iş ve konuları tamamlayabilir, geleceğe dair bize şans getirecek haberler alabilir, fikirler duyabiliriz. Ancak gün içerisinde dalgın olabileceğimizden her şeyi iki defa kontrol etmeliyiz. Akşam saatlerinde daha sakin ve duygusal, sezgisel etkilerde olacağız.

PAZAR: Bugün kişisel alanımızda kalmak, aidiyet ve şefkat bulmak, duygusal anlamda güvende hissetmek istiyoruz. Gün boyunca evde veya ailemizle zaman geçirmek, ilişkimizde başbaşa romantik anlar yaratmak, çocuklarımız varsa onlarla oyunlar oynamak ruhumuza iyi gelecektir. Gün boyu güzel yemekler yapabilir, bahçemizle ilgilenebilir, su kenarlarında zaman geçirebiliriz. İlham dolu ve sezgisel hissedebiliriz. Akşam saatlerinde alınganlıklar yapmamalı, aşırı tepkilerden uzak durmalı, mide sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder