8 Nisan 2024 Pazartesi

TUTULMA & BURÇLAR

KOÇ: Çok büyük bir doğumun eşiğinde, hayatının dönüm noktasını yaşayacağın yerdesin. Bu tutulma ile tüm potansiyellerini açığa çıkartacak, benliğini güçlendirecek, canlanacak, kendi hikayeni yeniden yazacaksın. Öncü ve cesur adımlar attıkça destekleneceğin bugünlerde, başlattığın her şey 4 yıl boyunca seninle olacak. Kendini ve kendine iyi geleni seçmeyi, doğru fedakarlık dengelerini kurmayı, ertelediğin ve özlemini duyduğun her konuda yeni adımlar atmayı unutma. Zihnin, bedenin, sağlığın, ruhun ve kalbin iyileşiyor...

BOĞA: İç dünyan tüm gücüyle aydınlanırken, ruhsal ihtiyaçlarını görüyor, durup kendini dinlemeye davet ediliyorsun. Bu süreçte geçmişteki birçok konuyu çözebilir, eski deneyimleri, sana iyi gelmeyen alışkanlıkları geride bırakabilirsin. Uzaklaşabilir, taşınabilir, ruhsal ve manevi dünyanla ilgilenebilirsin. Yaşayacağın aydınlanmalar daha doğru bir fedakarlık dengesi kurmanı, iş düzeni ve sağlığını iyileştirmeni sağlayacak.

İKİZLER: Hayallerin hiç bu kadar gerçek olmamıştı! Hayalini kurduğun her şeyi hayata geçirmek, gelecek ideallerine kavuşmak, görünür ve popüler olmak için desteklendiğin hareketli zamanlara başlıyorsun. Bu süreçte sosyal çevren ve aşk hayatın hareketlenebilir, yepyeni ortamlara girebilir, eğlenceli etkinliklere katılabilirsin. Seni gerçekten destekleyen hakiki bağları görebilirsin. Yaşamdan ne istiyorsan mutlaka bir adım at, bugünlerde adeta bir sihirli değneğe sahipsin.

YENGEÇ: Hayatının zirve noktasına çıkmaya, yaşamına yepyeni rotalar çizmeye hazır mısın? Bu tutulma kariyer ve hedeflerinle ilgili en yüksek potansiyellerini açığa çıkartırken atacağın adımlarla yükselebilir, başarılar kazanabilir, saygınlık edinebilir, hayalini kurduğun işe kavuşabilirsin. Hareketli oldukça bereketini çoğaltacağın bu döngüde mutlaka kabuğundan çık ve hakkın olan için adımlar at. Geleceğin, aile yaşamın ve mesleğinle ilgili hareketli gündemler seni bekliyor. 

ASLAN: Geleceğe hiç olmadığı kadar umutla bakacağın, sınırlarını aşacağın, kendini özgürce ifade etmenin güzelliklerini yaşayacağın, hayattan hakkını alacağın yepyeni bir döngü başlıyor! Bu döngüde ufkunu genişletebilir, seyahat ve eğitimlere katılabilir, yurt dışı planları yapabilir, dil öğrenebilirsin. Farklı çevreler içine girerek hayata bakış açını yenileyebilirsin. Etkisi altında kaldığın çevrelerden özgürleşerek, içindeki çocuğu daha mutlu edebilirsin. Rüyaların ve sezgilerin bugünlerde sana rehberlik ederken, iç sesini dinlemeyi unutma.

BAŞAK: Hayatında seni sen olmaktan alıkoyan ne varsa onlardan özgürleşmeye, arınmaya, kendi gücüne küllerinden doğmaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde korkularının ve seni durduran her şeyin üstüne gidebilir, ruhsal anlamda daha güçlü hissedebilirsin. Finansal konularda cesur adımlar atarak hakkını alabilir, borç veya alacaklarını tamamlayabilir, alma verme dengeni düzenleyebilir, yatırımlar yapabilirsin. Bundan böyle yalnızca gerçek olan ve sana iyi gelenler seninle kalacak.

TERAZİ: Aşk dolu zamanlara, aşkın içinde kendini bulmaya, yaşamında doğru dengeleri kurmaya hazır mısın? Bugünlerde ciddi ilişki kuracağın kişiyle tanışabilir, hayatındaki kişiyle ciddi kararlar alabilir veya evliliğin içinde yenilikler yaşayabilirsin. Ortaklıklar, hukuksal konularda değişimler gündeminde olabilir. Konu ne olursa olsun özünü koruyarak adil bir şekilde doğru dengeleri kurmak deneyim alanın olacak. Birlik beraberlik içinde hareket ettiğin her şey sana yeni yollar açacak.

AKREP: Ruhuna, bedenine, zihnine, sağlığına ve yaşam düzenine iyi gelmeyen her şeye veda ediyor, daha doğru ve dengeli bir düzene başlıyorsun. Bugünlerde tüm alışkanlıklarını yenileyebilir, zamanı daha verimli kullanmak için adımlar atabilir, spora veya diyete başlayabilirsin. Yeni bir iş bulabilir, iş kurabilir, iş içerisindeki düzeni sana iyi gelecek şekilde değiştirebilirsin. Hayata karışmanın ve üretken olmanın zenginliklerini yaşayacağın günlere başlıyorsun.

YAY: Kendini yeniden bulacağın, hayat sahnende parıl parıl parlayacağın, hayattan daha çok keyif alacağın aşk dolu zamanlara başlıyorsun. Bugünlerde yepyeni aşklara başlayabilir veya ilişkin içerisinde sana iyi gelecek tutkulu, neşeli, süpriz zamanlar yaşayabilirsin. Aşka kalbini açmak sana iyi gelirken, kendi merkezinde kalarak ilişki kurmayı unutma. Yepyeni hobiler, çocuk sahibi olmak, çocuğnla ilgili güzel gelişmeler, özgüvenli adımlar, eğlenceli zamanlar gündeminde olacak. Toplumun beklediğini değil, kalbinin izinden gitmeyi seçmek, seni sana götürüyor olacak.

OĞLAK: Hayatını temelinden değiştireceğin, gerçek gücün iç huzurundan ve duygularından geldiğini anlayacağın, yaşam alanını yenileyeceğin bir döngüye başlıyorsun. Bugünlerde ruhunun gerçek ihtiyaçlarını anlayabilir, kendinle daha çok başbaşa kalabilirsin. Böylece geleceğe dair gerçekte ne istediğini fark ederek daha sağlam adımlarla ilerleyebilirsin. Ev ve aile yaşamında değişimler olabilir, kendi evini kurabilir, yenileyebilirsin. Ait olduğun yerler ve kişilerle buluşmak gündeminde olacak.

KOVA: Sözcüklerinle, fikirlerinle, bildiklerinle etki yaratacağın, düşüncelerini hayata geçirebileceğin yepyeni bir döngüye başlıyorsun. Bugünlerde yazarak, konuşarak, paylaşarak aktif olmak sana yeni fırsatlar sunacak. Yeni eğitimler, seyahatler, kişisel gelişimine dair konular gündeminde olacak. Bu süreçte yakın çevre ve kardeş ilişkilerin yoğunlaşabilir, daha meşgul ve aktif olabilirsin. Anladığın ve anlaşıldığın yerlerde çiçek açacaksın.

BALIK: Değerlerini, kaynaklarını çoğaltacağın, özdeğerini güzelleştireceğin, hakkın olan bolluk berekete kavuşacağın yepyeni zamanlara başlıyorsun. Bugünlerde diğerlerinden beklediğin her şeyi kendine vermeli, kendi ayakların üzerinde durmanın ve kendine yetmenin hazzını yaşamalı, yalnız kendi ürettiklerine güvenmeli, ortaklıklar yerine kendi yeteneklerinle ilerlemelisin. Emeğini, zamanını, sahip olduklarını korudukça, kendine adil oldukça, yaşamında seni bulmayı bekleyen güzelliklere kavuşacaksın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder