23 Nisan 2024 Salı

24 NİSAN DOLUNAYI - KAOSLA DANS




"Dans et kabuğundan çıktığında. Sargılarını söktüysen dans et. Dans et kavga kıyametin tam ortasında. Kanın kaynarken dans et. Dans et tam anlamıyla özgür olduğunda."

Su, her şeyin şeklini alıyormuş gibi görünür. Ancak yaşamın en büyük biçim vericisidir. Büyük bir kaya, yüksek bir uçurum çok sert ve devasa gözükebilir. Ancak ona biçim veren, onu şekillendiren, denizlerin, suların yumuşak ama istikrarlı dokunuşudur. 

Peki senin uzun süredir direndiğin, vazgeçmediğin, dayanmak zorunda kaldığın konular neler? Neler sana biçim veriyor, nerelerde kendini bir kaya gibi direnç göstermek, bir deniz gibi teslimiyette olmak zorunda hissediyorsun? Neleri değiştirmeli, nerelerde artık kontrol etmemeli, neyi artık bırakmalısın? Kendine yeni sınırlar, yeni bir kıyı şeridi yaratmaya hazır mısın?

Dolunay ile birlikte; dünyaya ait hissetmemize, duygularımızı ve ilişkilerimizi güvenle ve huzurla yaşamamıza, kaynaklarımızı korumaya ve yönetmeye, yaşamdan keyif almamıza engel olan konular görünür olmaya ve şifalanmaya hazırlanıyor. Bilme ihtiyacımızın, kontrol etme isteğimizin, korkulardan geldiğini fark ediyoruz. Teslimiyete, bırakmaya ve krizlerden uzaklaşmaya davet ediliyoruz.

Bugünlerde ilişkilerimizde kıskançlık, şüphe ve geçmişi düşünme etkisinin zararlarını görecek, anın ve geleceğin güzelliklerini yaşamaya çağrılacağız. Kendimize ve diğerine güvenle, daha gerçek bağlar kuracak, tutku ve ruhsal bağların güçlendiğine şahit olacağız. Karmik yolculuğu bitmiş ilişkilerde sonlanmalar yaşayacağız.

Aynı zamanda; bizde iz bırakmış olan konular, karanlıklarımız, kaygılarımız insanlar ve olaylar vasıtasıyla açığa çıkacak. Sezgilerimiz, rüyalarımız, kadersel karşılaşmalarımız ve yaşamın işaretleri bugünlerde bize daha çok yol gösteriyor olacak. 

28 Ekim tarihi etrafında başlayan ve biten konularla ilgili aydınlanmalar, sonuçlanmalar yaşayacağız. Bizi artık beslemeyen her şeyi geride bırakarak, değişime güven duyarak, arınarak, blokajları temizleyerek; huzurlu, konforlu bir dünyaya yer açacağız. Yepyeni çiçekler yeşermesi için zehirli sulardan arınacağız. Bugünlerde yaşadıklarımız, 8 Mayıs sonrası yaşamımızda mucize gündemlere yol açacak. Biten ve değişen her şey, bambaşka bir şekilde yaşamımıza doğacak.

Dünyada; 

-Bugünlerde ekonomik anlamda krizli etkiler deneyimleyebiliriz. Borç vermek, kredi çekmek, riskli adımlar atmak için uygun bir zamanda değiliz. Kaynaklarımızı korumalıyız.

-Vergi, yapılandırma, bankalar, yeni ekonomik kararlar duyabiliriz.

-Madenler, yer altı kaynakları, petrol, sular, denizler, zehirlenme ve boğulmalar, nükleer konular, güç savaşları gündeme gelebilir.

-Manipülasyon, hırs, intikam gibi duygulardan uzak durmayı, korkuyla tutunduğumuzu bırakmayı deneyimleyeceğiz. Krizli, karanlık, mafyatik konular, cinayetler, sapkınlık, taciz ve kirli konuların ifşasını duyabiliriz.

-Ay'ın düşüş derecesi ile duygusal anlamda gergin hissedebilir, ilişkilerde krizler yaşayabiliriz. Ailemiz, özellikle annemizle ilgili de zorlu gündemler yaşayabiliriz. Aile dizilimleri, terapiler, şifa çalışmaları, dişil alan çalışmaları bugünlerde etkili olacaktır.

-Rahim, boğaz çakrası, idrar yolları, cinsel organlarımız ile ilgili rahatsızlıklara karşı temkinli olmalıyız.

Dolunay, 24 Nisan tarihinde saat 02:48'de, Akrep burcunun 4 derecesinde gerçekleşiyor. Sabian Sembolü; 

“Kıyıda dalgaların dövdüğü devasa kayalık uçurum”

Mutlu Dolunaylar!

THETA;
-Alanımda bulunan ve bana hizmet etmeyen; pisişik saldırılar, negatif enerjiler, nazarlar, kötü niyetler, antlar, kontratlar, virüs, bakteri, mantar, maya, parazitler, ağır metallerden arınıyorum.
-Geçmişten, ata karmalarımdan, ruh ailelerimden bugüne aktarılan, anımı ve geleceğimi etkileyen, huzurla, güvenle, aşkla, aidiyetle, haz alarak yaşamamın yolunu tıkayan her şeyden sevgiyle özgürleşiyorum.
-Kızgınlık, korku, şüphecilik, aldanma, kırgınlık ve öfkemin, kendimi suçlayan yanlarımın bana yük olduğunu görüyor, bilinçli zihnimdeki ve bilinçaltımdaki tüm negatif duygularımdan arınıyor, hepsini sevgi, hafiflik ve huzura dönüştürüyorum.
-Kıtlık bilincimi geride bırakarak, kendimi yaşamdaki bolluk ve berekete açıyorum.
-Bana söylenmiş tüm negatif cümlelerin, koşullandırmaların bende oluşturduğu olumsuz etkileri ve kalıpları geride bırakıyorum.
-Hayalimdeki ilişkiye, nasibimdeki zenginliklere, ihtiyaçlarımın güvenle karşılanmasına, değerli hissetmeye kendimi açıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder