21 Nisan 2024 Pazar

22- 28 NİSAN HAFTASI - MERKÜR RETROSU BİTİYOR!



PAZARTESİ: Haftaya yavaş yavaş yükselen Dolunay etkileri ile başlıyoruz... Bu hafta duygularımız ve sezgilerimiz yüksek olabilir, daha gerçekçi, bilinçdışımızla yüzleştiğimiz rüyalar görebiliriz. Bugün Juno'nun Retrodan çıkışı ve Ay'ın karmik yolculuğu ile konumuz; ilişkiler. İlişkiler, ortaklıklar ve diğer bağlarımızda dengede olmayan konuları daha çok görebilir, yüzleşmeler yaşayabiliriz. Yanlış anlaşılmalara açık bir gün olduğundan fevri çıkış ve kararlardan uzak durmalı, önemli konuşmaları ertelemeli, birbirimize daha nazik yaklaşmalıyız. Aynı zamanda bugün bel, böbrek, baş ve cinsel sağlığımızı daha özenle korumalıyız.

SALI: Bugün içsel ihtiyacımız; uyum, denge, huzur, romantizm ve sosyalleşmek olabilir. 18:20'ye dek dinlenme ihtiyacında olabiliriz ve işlerimiz askıda kalabilir. Yarım kalan işlerimizi toparlamak, organizasyonlara katılmak, sevdiklerimizle buluşmak, sanatsal aktiviteler yapmak için uygun bir gündeyiz. Ancak kuaför, estetik, alışveriş gibi konularda hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Gün boyunca memnuniyetsiz davranışlar sergilemekten uzak durmalı, sen - ben dengesini korumalıyız. Akşam saatlerinde sezgilerimiz yükseliyor. 02:48'de dolunay etkilerinde olacağımızdan, uyumadan önce rahatlatıcı takviyeler alabiliriz.

ÇARŞAMBA: Dolunay günü! Dolunay etkisi ile bugünden itibaren yaşamımızda değişmesi ve yenilenmesi gereken konularda aydınlanmalar yaşamaya başlayacağız. Haz, bağımlılık ve hareketsizlik enerjisiyle tutunduklarımızdan arınacak, bize iyi gelmeyen her şeyi daha net göreceğiz. Geçmiş yüklerimizden, olumsuz düşünce kalıplarımızdan özgürleşecek, kıskançlık, kontrolcülük enerjimizi doğru yönetmeyi öğreneceğiz. Daha tutkulu ve sezgisel hissedeceğiz. Finansal konularda da bugün kriz yönetimi gündemimizde olabilir. Bel, böbrek, idrar yolları, rahim, boğaz ve cinsel organlarımız bugünlerde daha hassas olabilir.

PERŞEMBE: Merkür duruyor!

Dolunayın ardından bugün büyük farkındalıklar, aydınlanmalar yaşayacağımız, pek çok şeyi daha net görerek, pek çok konuda keskin kararlar vereceğimiz önemli bir gündeyiz. Bugün yaşamımızda önemli gerçekler açığa çıkabilir. Kararlarımızın geri dönüşü olmayacağı için fevri çıkışlar yapmamamız önemli olacaktır. Gün boyunca zaman durmuş gibi hissedebiliriz. Derin, ilham dolu, sezgisel, tutkulu ve enerjik hissedeceğimiz bugün romantik zamanlar geçirebilir, deniz kenarlarına gidebilir, ruhsal ve manevi çalışmalar yapabilir, spor ve yürüyüşler yapabiliriz.

CUMA: İçsel ihtiyacımızın; keşfetmek, deneyimlemek, eğlenmek, öğrenmek, risk almak ve pozitif yerlerde zaman geçirmek olduğu keyifli bir güne başlıyoruz. Bugün; eğitim, seyahat, hukuk gibi konularla ilgilenebilir, işlerimizi destekler alarak tamamlayabilir, vize başvurularımızda sonuçlar alabiliriz.  Eğlencelere katılabilir, spor ve yürüyüşler yapabiliriz. Merkürün durağan etkisi devam ederken, gün boyu zaman durmuş gibi hissetmeye devam edebiliriz. Her şeyi iki defa kontrol etmeyi unutmayalım.

CUMARTESİ: Merkür retrosu bitti! Bugün güne; kendimizi ve duygularımızı çok doğru ifade edebileceğimiz, pozitif, yepyeni fikirlerle dolu, birbirimize konuşarak iyi gelebileceğimiz etkilerle başlıyoruz; Günümüzü; gezerek, eğitimler alarak, konuşma ve görüşmelerle değerlendirebilir, terapi ve doktor randevularımızı bugüne denk getirebiliriz. Ancak zaman yönetimi konusunda problemler yaşayabilir, iptal, gecikme ve ertelemelerle karşılaşabiliriz. O yüzden önemli ve acil konuları bugüne denk getirmeyelim.

PAZAR: Bugün güne biraz hızlı, karmaşık, gergin veya kaotik başlamış olabilirsiniz. Sabah saatlerinde fevri, aceleci davranmamalı, yoğun tepkilerden kaçınmalıyız. Çünkü ne kadar oldurmaya çalışsak da, birçok işimiz 12:40 itibariyle sonuçlanabilir, öğleden sonra daha normal bir akış içerisine girebilir, enerjimizi toplayabiliriz. 12:40 itibariyle içsel ihtiyacımız; sorumluluklarımızı tamamlamak, sınırlarımızı korumak, saygın ve olgun kişilerle zaman geçirmek olacaktır. Özellikle akşam saatlerimiz çok keyifli geçebilir, güzel yemekler yiyebilir, sevdiklerimizle akıcı sohbetler edebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder