28 Nisan 2024 Pazar

29 NİSAN- 5 MAYIS HAFTASI- HOŞGELDİN MAYIS!

MARS - NEPTÜN KAVUŞUYOR!

Kendine dönmeye, kendine daha adil olmaya, kendine yakınlaşmaya davetlisin! Bu hafta itibariyle; içine attıklarını, fedakarlıklarının karşılığını alamadığın bağları, ihtiyaçlarını yoksayarak diğerlerine iyi gelmeye çalıştığın konuları en beklenmedik anda yalnız kalarak görebilirsin. Kaybetme- yalnızlık korkularınla kurduğun bu bağlar, bu hafta sonlanabilir. Pasif agresif bir şekilde duygularını bastırmadan, kendini daha çok sevmeye, kendini yoksaydığın için yok sayıldığını görmeye izin ver. Dengin olan dengeli bağlara aç kalbini.

Bu hafta;

Aldanmalara dikkat etmeli, her şeyi iki defa sorgulamalı, tanıştığımız kimseyi gözümüzde ilahlaştırmamalıyız.

Her şeye daha gerçekçi ve mantıksal bakmalıyız.

Alkol ve ilaç tüketiminde dikkatli olmalıyız. 

Mide ve ayak sağlığımızı korumalıyız.

Enerjimizin düştüğü yerlerde depresif hallerde olmamak için bizi motive eden konulara yönelmeliyiz.

Yüzmek, su kenarlarında olmak, sezgisel çalışmalar yapmak, terapilere katılmak, satranç oynamak, hayal gücümüzü çalıştırmak, yardımlaşmak bu enerjiyi en güzel şekilde değerlendirmemizi sağlayacaktır.


PAZARTESİ: Haftaya; sorumluluklarımızı ve yarım kalan işlerimizi tamamlama, planlama, organize ete etkileriyle başlıyoruz. Eğer Mars Neptün kavuşumu etkisi ile isteksiz ve erteleyen ruh halinden sıyrılabilirsek; zamanı doğru yönetme ve işlerimizi kolaylıkla tamamlama konusunda destekleniyoruz. Ancak duygusal konularda özellikle akşam saatlerinde yanlış anlaşılmalar olabileceğini bilerek iletişim kurmalıyız.

Venüs kendi tahtında, ilişkilerimiz iyileşiyor!
Bugünden itibaren ilişkilerimizi iyileştirebilir, değer alıp verdiğimizi hissedebilir, kalıcı adımlar atabiliriz. Mali konularımızı çözebilir, estetik, bakım, alışveriş, ev kurma gibi konularla ilgilenebiliriz. Güzel bir aya başlıyoruz!

SALI: Bugün tüm önemli işlerimizi, kolaylıkla gerçekleştirebilir, yaptığımız her şeye yenilik ve vizyon katabiliriz. Sürprizler yapabilir, sürprizlerle karşılaşabiliriz. Hayal gücümüz, sezgilerimiz ve ilham enerjimiz yüksekken; sanatsal, yaratıcı ve ruhsal çalışmalar yapabiliriz. İyilik yaptığımız yerlerden, kadersel destekler bulabiliriz. Akşam saatlerinde ise beklenmedik gerginlik ve değişimler söz konusu olabilir. Daha esnek ve anlamaya açık olmak önemli olacaktır. 

Mars kendi tahtında!

Eril ve dişilin en güçlü enerjilerde olacağı bu ay dengeli hissedecek, ilişkilerimizi güzelleştirecek, spora başlamak, girişimler yapmak, hedeflerimizi gerçekleştirmek için destekleneceğiz. Enerjimiz nihayet yükseliyor!

ÇARŞAMBA: Hoşgeldin Mayıs!

Bugün güne sosyalleşme, özgürleşme, yenilikler yapma ihtiyacı ile başlıyoruz. Plan, projeler, ekip çalışmaları, teknoloji, sosyal medya ile ilgilenme, eğitim, seyahat, hukuk ve ticari konularda destekleniyoruz. Öte yandan ilişkiler ve mali alanlarda beklenmedik durumlara açık bir gündeyiz. Özgürlük, bağımsızlık - kısıtlama, sahiplenme gibi konularda denge kurmalı, yeniliklere açık olmalı, sürece güvenmeliyiz. Gün boyu bize kadersel olarak yol açacak kişi ve durumlarla karşılaşabiliriz.

PERŞEMBE: Bugüne önemli işlerinizi denk getirmeyin!

Yaşamımızda değişmesi ve yenilenmesi gerekenleri göreceğimiz, daha esnek olmaya davet edildiğimiz bir gündeyiz. Bugünkü planlarınızda mutlaka bir B planı bulundurmalısınız. Aynı zamanda Plütonun retro harekete başlaması ile Mart sonundan bugüne yaşadığımız krizleri gözden geçirme fırsatı bulacağız. Bugünü; doktor randevuları, şifa terapileri, dinlenmek, sosyalleşmek, dertleşmek ve birbirimize iyi gelmek için kullanabiliriz. Ay boşlukta olacağından yeni başlangıçlar için desteklenmiyoruz.

CUMA: Aşk, romantizm, terapiler, ruhsal çalışmalar, kuaför, estetik, bakım, alışveriş, sanat, yaratıcılık aktiviteler, yatırımlar gibi konular için harika bir gündeyiz! İlham dolu, sezgisel, biraz da derin bir akışta güne başlıyoruz. Bugün yaşamımızın her alanını güzelleştirebilir, ilişkilerimizde sıcak ve duygusal zamanlar geçirebiliriz. Önemli iş ve görüşmelerimizi tamamlayabiliriz. Anlama ve anlaşılma ihtiyacımızın yoğun olduğu bir gecede olacağız.

CUMARTESİ: Şanslı, tatlı, akıcı bir güne başlıyoruz! Bugün yaşamdan beklenmedik güzel destekler alabilir, yaptığımız her şeyle beklediğimizden fazla görünür olabilir, etki yaratabiliriz. Romantik ve sürprizlerle dolu anlar geçirebilir, ilişkilerimizi iyileştirebiliriz. Doğayla iç içe olmak, sanatsal aktiviteler, fotoğraf çekimleri, manevi ve sezgisel çalışmalar, pilates, yoga yapmak için harika bir gündeyiz. 

PAZAR: Haftayı enerjik, keyifli, enerjik bir ruh haliyle kapatıyoruz! Bugün mutlaka hareket halinde olmalı, hava almalı, spor veya yürüyüşler yapmalıyız. Gün boyu ertelediğimiz tüm konularda girişimler yapabiliriz. Özgüvenli ve motive hissedebiliriz. Enerjimizi ve odağımızı dağıtmadan tek konuya odaklayarak beklenmedik başarılar yakalayabiliriz. Geleceğimizde var olacak kişilerle tanışabilir, bize yol açacak kadersel güzel gelişmeler yaşayabiliriz. Yeni haftaya capcanlı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder