3 Mart 2024 Pazar

4- 10 MART HAFTASI - Hayallerin gerçek olabilir!



BU HAFTA;

Bu hafta Bahar Ekinoksu öncesi son Yeniay'ı yaşamaya hazırlanıyoruz. Hafta boyunca dinlenme ihtiyacımız artarken, tamamlanma ve kapanışlar yaşayabiliriz. 

Bu süreçte aşk, ilişkiler ve mali alanlarda stabil kalmaya çalış, sınırlarını koru, diğerlerinin sınırlarında durmayı bil. Rüyalarına ve yaşamın işaretlerine güven. Bağımlılılık ve dağınıklıklardan arın. Karamsarlıktan sıyrıl. Enerjini; yaratıcılık, ilham ve şifaya odakla. Baktın olmuyor, bakış açını değiştir. Bir de, hayallerini not al ve planlamalar yap. Bakarsın, gerçek olabilir.

PAZARTESİ: Haftaya; keşfetme, yenilenme, sınırlarımızı aşma isteği ile başlıyoruz!

Bugün kendimizi çok özgür ve özgün hissedebilir, yaratıcılığımızla fark yaratabiliriz. Yepyeni fikirler ve çözümler üretebilir, düşünce ve davranışlarımızda sınırlanmaktan hoşlanmayabiliriz. Seyahat, dil öğrenme, kuaför, bakım, sanat, yayıncılık, eğitim, spor gibi alanlarla ilgilenebiliriz. 18:40 itibariyle dinlenme ihtiyacımız artarken, hava almak ruhumuza iyi gelebilir. Dalgınlık ve unutkanlıklar yaşamamak için yaptıklarımızı iki defa kontrol edebiliriz.

SALI: Güne; sorumluluklarımızı tamamlama, planlarımızı yerine getirme, sınırlarımızı ve saygınlığımızı koruma, mantıksal hareket etme ihtiyacı ile başlıyoruz.

Bugün; zamanı çok doğru ve verimli kullanabilir, önemli kişilerden destek görebilir, resmi işlerimizi tamamlayabiliriz. Attığımız her adımda desteklenebilir, eylemlerimizin bize kadersel yollar açtığını görebilir, şanslı haberler alabiliriz. Diş randevuları, cilt tedavileri, diyet ve bağımlılıklardan arınma, eğitim, imza, görüşme, seyahat gibi alanlarda da destekleniyoruz. Üretken olma günü!

ÇARŞAMBA: Şifalı ve destekleyici bir zaman akışındayız. 

Bugün; işlerimizi kolay, akıcı ve hızlı tammalayabilir, çok enerjik hissedebiliriz. Zihnimiz her zamankinden daha yaratıcı ve aktif çalışabilir. Bu enerjileri; görüşme, anlaşma, imza, planlama, eğitim, ticaret, doktor randevuları (özellikle diş, cilt, kemik), şifa terapileri için değerlendirebiliriz. Sezgilerimiz akşam saatlerinde çok kuvvetli olabilir, sanat, maneviyat, bilinçaltı çalışmaları ile ilgilenebiliriz. Dertleşerek birbirimize iyi geleceğimiz, sakin bir akşamda olacağız.

PERŞEMBE: Ay kapanan fazda...

Bu gece uyku sorunları yaşamış, bilinçaltı rüyaları görmüş olabilirsiniz. Gün içerisinde de dinlenme ihtiyacınız yoğun olabilir, zihinsel olarak gergin hissedebilirsiniz. Bugün bir şeyleri sonlandırmak, tamamlamak, küçültmek, azaltmak, silmek, kalıcı bitişler yaratmak ve gelecek planlamaları yapmak için uygun bir günde olacağız. İlişkiler ve mali alanlarda mümkün olduğunca stabil kalmalı, aşırı yeme içme ve harcama dürtümüze hakim olmalı, fevri kararlar vermemeliyiz. Toplumda da gergin ve sarsıcı etkiler hakim olabilir.

CUMA: Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun!

Değerini seçen, yaşayan, üretttikçe, hayal kurdukça güzelleşen, ışığını ve sevgisini saçan varlığınız her geçen gün yeryüzünü aydınlatmaya devam etsin!

Bugüne önemli işlerimizi denk getirmemeli, tamamlama ve planlamalara odaklanmalı, durup dinlenmeye izin vermeliyiz. Yeniay ile yeni başlangıçlar için güç toplamaya hazırlanırken, ani değişimler yaşadığımız bir gün geçirebiliriz. Öte yandan bugün dişil enerjinin tüm güzelliği ruhumuzu sararken; daha yaratıcı olabilir, hayaller kurmak, hayallerimizi gerçekleştirmek için desteklenebiliriz. Kuaför, bakım, sanat, yaratıcılık gerektiren her konuyla ilgilenebilir, zarif ve romantik hissedebiliriz. Yaşamdaki sonsuz sevgiyi ve değeri, almaya ve sunmaya açın kalbinizi!

CUMARTESİ: Dinleniyor, kendimizi dinliyor, yenileniyor, toparlanıyoruz...

Bugünün enerjisi bizden akışta kalmamızı, şartları zorlamamamızı, sakin bir gün geçirmemizi istiyor. Kendimizden uzaklaştıkça, yaşam bizi ruhsal ihtiyaçlarımızı duymak üzere sessizliğe çağırabilir, planlarımız iptal olabilir. Bugünü; doğada, su kenarlarında ve evde zaman geçirerek, şifa terapilerine katılarak, romantik, mistik anlar yaratarak değerlendirebiliriz. Dağınıklıkları toparlayabilir, detoks ve diyete başlayabilir, bağımlılıklardan arınabiliriz. Akşam saatlerinde şanslı, kadersel olarak desteklendiğimiz, yoğun duygularla dolu saatlerde olacağız.

PAZAR: Saat 12:00'da Yeniay gerçekleşiyor...

Bugünden itibaren yaşamlarımızda yepyeni bir döngü başlayacak. Bu döngüyle maneviyatımız genişleyecek, sınırlarımızı aşacak, yepyeni bir düzen kuracak, bize iyi gelmeyen bağlardan, alışkanlıklardan, yerlerden uzaklaşacağız. Bugün yaşamımızda yenilikler yaratmak adına her zamankinden daha yaratıcı, özgün, özgür hissedebilir, umutla dolabilir, fikirlerimizle parlayabiliriz. Sessizliğe daha çok ihtiyaç duyabilir, mistik deneyimler yaşayabiliriz. 

Bugün zihninizdeki -ama'ları susturarak, hayallerinizin kaleminizden dökülmesine izin verin. Kim bilir, belki de gerçek olabilir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder