9 Mart 2024 Cumartesi

10 MART YENİAYI - ARINMA ve TAMAMLANMA




Yılın her Bahar Ekinoksu, gerçek bir Yeniyıl başlangıcıdır. Bu başlangıçlar, her yıl Mart ayında tamamlanır ve biz 21 Mart ile birlikte yepyeni gündemlerle dolu yeni bir yolculuğa başlarız. 

Bu defa Ekinoks, her yıldan farklı olarak tutulmalarla geliyor. Yılın son retrosuz ayı ile son sürat yeni başlangıçlara ilerliyoruz. Yılın; kadersel ve kalıcı bitiş, başlangıç, sonlanma, özgürlük, fırsat, şifa, ayrılık ve sürprizlerle dolu, gerçekten dolu dolu son Yeniay'ına hoşgeldiniz!

Şubat ayı; birçoğumuzun hayatının kalıcı olarak değiştiği, sarsıcı ve beklenmedik bir aydı. Düşünce şeklimiz, değer duygumuz, ilişkilerimiz, işlerimiz değişti. Ve hiçbirini kontrol edemedik. Şimdi her şeyin bizi yenilemek ve özgürleştirmek için uyanışlar yaşattığını anlayacağız. Değişen her şey yumuşak ama güçlü etkilerle sağlamlaşacak.

Bu ay; yaşadıklarımızın hediyelerini alacak, değişime uyum sağlayacak, destek ve yardımlarla karşılaşacağız. Yavaş yavaş her şey netleşecek, önümüzde beklenmedik kadersel yollar açılacak, büyük bir yaratım, ilham, hayal gücüne, yüksek duygusallığa sahip olacağız. 

Kimileri için bu süreçte; yepyeni ruh eşi buluşmaları yaşanabilir, sürpriz aşklar başlayabilir, ilişkiler daha ciddi bir yere evrilebilir, içinde sevgi ve uyum olan ilişkiler güçlenebilir. Aynı zamanda; yepyeni kazanç kapıları açılabilir, yeni işler ve çözüm yolları bulunabilir, yepyeni fikirler doğabilir, sağlık sorunları iyileşebilir.

Şansları elde etmek için ise pasif kalmamak, melankolik havadan çıkmak ve hızla harekete geçmek önemli olacak. Şimdi ne yapacağınızı bilmiyorsanız, sezgilerinize her zamankinden daha fazla güvenin, yenilikçi ve yaratıcı olun. Ay boyunca; meditasyon yapın, menaviyatınızı güçlendirin, kendinize şifa olacak şeyler yapın ve diğerlerine yardım edin. Betelgeuse yıldızının yükselmesi ile, iyilik yapanın iyilik bulacağı sihirli bir Yeniay'dayız.

Bu ay; pasif ve atıl kalmayan, olgun, gerçekçi, yetişkin gibi davranabilen, sorumluluk sahibi kişilerin kazandığı bir ay olacak. Uyum sağlamak için kendimizden vazgeçtiğimiz, alttan aldığımız ve bize iyi gelmeyen her şey geride kalacak. Yaşanan bitiş ve vedaların yerine hızla; çok daha iyisinin, bize değer olanın veya hak edişlerimizin, talep ettiklerimizin aldığını göreceğiz. 

Bu Yeniay'da olan her şey, bizi tutulmalarla yepyeni bir döngüye hazırlıyor. Belki yaşamlarımızda yıllar boyu devam edecek döngülere. Ay boyunca son Ekinokstan bugüne nelerin değiştiğine bakın, kendinizi, nerede olduğunuzu ve ne istediğinizi anlamaya çalışın. Geldiğiniz nokta için kendinize teşekkür edin. 

Dünyada;

-Yağışlar artabilir, fırtına, sel ve taşkınlar duyabiliriz.

-Liderlerle ilgili skandallar, yneticilerle ilgili itibar kayıpları, ülke içi karmaşalar olabilir.

-İlaçlar, hastaneler, hapishaneler, manevi alanlar, göçler, göçmenler, eğitim kurumları ve akademisyenler, atamalar gündeme gelebilir.

-Ayaklarımız, gözlerimiz her zamankinden hassas olabilir. Duygusal gel gitler yaşayabiliriz, vücut sıvılarımızda dengesizlik olabilir. Bu süreçte bol su tüketmeliyiz.

-Deniz depremleri çoğalabilir, özellikle Akdeniz ve Ege kıyılarında orta şiddette sarsıntılar duyabiliriz.

-Dünyada izole olmayı gerektiren etkiler yaşanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder