3 Şubat 2024 Cumartesi

5- 11 ŞUBAT HAFTASI - KÖKLÜ YENİLİKLER




PAZARTESİ: Haftaya; sınırlarımızı aşmanın, risk almanın, kendimizi geliştirmenin, eğitim, seyahat veya karşımıza çıkan bilgilerin bizi ileriye taşıyacağı, kadersel olarak yol göstereceği etkilerle başlıyoruz.

Bugün hayata bakış açımız değişiyor, Merkür bir aylık yeni yolculuğuna başlıyor! Zihinsel anlamda gergin ve baskı altında hissedebiliriz. Gün boyu; kontrolcülük, kıskançlık, kafein tüketimi gibi konulara dikkat etmeli, karanlık, güvensiz kişilerden uzak durmalıyız. Gizli bilgiler edinebilir, yeni araştırmalar yapabilir, köklü kararlar alabiliriz. İlişkilerde ise soğukluk, sevgisizlik hissetmemek adına birbirimize özen göstermeli, yaralayıcı davranışlardan kaçınmalıyız.

SALI: Bugün güne başlarken ayılamamış, dalgın, rüyalarla dolu bir geceden uyanmış olabilirsiniz. Tüm işlerimiz 15:05 itibariyle akmaya başlayacak, enerjimizi toparlayacağız. Bu saatten itibaren; tüm sorumluluklarımızı yerine getirebilir, organize edebilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Yeteneklerimizle öne çıkabilir, bize katkı olacak kişilerle tanışabiliriz. İçsel ihtiyacımız; kariyerimiz, saygınlığımız, sınırlarımız ve saygıya dair olacak. Ancak ilişkilerimize mantıksal yaklaşırken, soğuk rüzgarlara izin vermemeliyiz. 

ÇARŞAMBA: Zamanı doğru yöneteceğimiz, akıcı, şanslı, güzel bir güne başlıyoruz. Bugün adım attığımız her konuda kolaylıkla ilerleyebilir, resmi işlerimizi tamamlayabilir, destek alabiliriz. Aynı zamanda geniş kitlelere ulaşabilir, özgün işler ortaya koyabilir, yaratıcı çalışmalar yapabilir, şansla desteklenebiliriz. İlişkilerimizi güzelleştirebilir, iyileştirebilir, süprizler yapabiliriz. Kuaför, alışveriş, sanatsal çalışmalar için uygun bir gündeyiz. Kadınlardan destek görebilir, kız arkadaşlarımızla buluşup birbirimize iyi gelebiliriz. 

PERŞEMBE: Bugün gün boyunca; bedenimizi, zihnimizi, ruhumuzu rahatlatan aktiviteler yapmanın önemli olduğu bir gündeyiz. Yoga, pilates ve meditasyon ile güne başlayabiliriz. Gün boyu planlarımızda esnek olmalı, iptal ve değişimler olabileceğini bilerek planlarımızı yapmalıyız. Aynı zamanda fevri çıkış ve kararlardan uzak durmalıyız. Ay kapanan fazdayken özellikle 17:00'a dek dinlenme ihtiyacımız yoğun olabilir, manevi konularla ilgilenebiliriz. Dünya genelinde de sert ve sarsıcı gündemler yaşayabiliriz.

CUMA: Bugün içsel ihtiyacımız; yenilenmek, bireysel alanlar yaratmak, özgün ve özgürlüğümüzü yaşamak, fikirlerimizi paylaşmak olabilir. Fikirlerimizi paylaşmak, arkadaşlarımızla aktiviteler yapmak, dertlerşmek ruhumuza iyi gelecektir. Gün boyu; şifa terapileri ve doktor randevuları için uygun bir gündeyiz. Aynı zamanda; yüksek çıkışlar, isyanlarda bulunmamaya, alışveriş ve yeme dürtümüzü kontrol etmeye dikkat etmeliyiz. Dünya genelinde sert ve sarsıcı etkiler akşam saatlerinden itibaren devam ediyor olacak.

CUMARTESİ: Güne gece saatlerinde gerçekleşen Yeniay etkisi ile başlıyoruz. Bugünden itibaren yaşamlarımızda köklü değişimlerin tohumları atılabilir, hayatımızda yıllar boyu bizimle olacak konularla ilgili başlangıçlar yapabiliriz. Yaşam bizi değişmesi ve yenilenmesi gereken konularda sıkıştırabilir, esnek ve yenilikçi oldukça ilerleyebiliriz. Gün içerisinde isyan enerjisi ve abartılı tepkilerde olmamaya dikkat edelim. Aynı zamanda 16:45'e dek dinlenme ihtiyacımız baskınken, işlerimiz askıda kalabilir. Akşam saatlerinde duygusal enerjilerin aktığı, içe dönük bir zaman akışındayız.

PAZAR: Bugün içsel ihtiyacımız; kendimizle başbaşa kalmak, duygusal olarak anlaşılmak, hayaller kurmak, ilham, yaratıcılık, özbakım olabilir. Bir yandan zamanın ve sorumlulukların baskısını hissederken, bir yandan da eyleme geçecek isteği bulamayabiliriz. Öyleyse bugünü ruhsal ihtiyaçlarımızla ilgilenmeye ve güç toplamaya ayıralım. Romantik, duygusal, manevi bir gün geçirebilir, keyifli filmler izleyebilir, güzel müzikler dinleyebilir, yapacağımız yenilikleri planlayarak yepyeni haftaya hazırlanabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder