28 Ocak 2024 Pazar

29 OCAK- 4 ŞUBAT HAFTASI - MERHABA ŞUBAT!



PAZARTESİ: Yaşamdan şans, destek, aşk, bolluk ve güzellikler bekleyenler burada mı? Ocak ayını muhteşem bir zaman akışıyla kapatıyoruz! Bugün attığımız her adım şansla desteklenebilir, büyümesini,  duyulmasını istediğimiz her alanda ilerleyebilir, yeni adımlar atabiliriz. Duygularımızı açabilir, evlilik teklif edebilir, evlenebilir, ilişkilerimizi güzelleştirebiliriz. Yatırımlar, spor, diyet, kuaför, alışveriş, estetik, eğitim, seyahat, sanat, şifa, tedavi, sosyal medya ve imza gerektiren her alanda uygun bir gündeyiz. Temizlik, düzen, arınma ile rahatlayabiliriz. Başlattığımız her şey istikrarlı olabilir. Zaman bizden sadece gerçekçilik ve eylem istiyor. Kendine güvenerek, zamana inanarak ilerleyen kazanır!

SALI: İçsel ihtiyacımızın; denge, uyum, sosyallik, aşk, romantizm, estetik, nezaket olduğu tatlı bir güne başlıyoruz. Bugün uyanmakta zorlansak da zaman 11:05 itibariyle daha olumlu ve enerjik akmaya başlayacaktır. Gün boyunca kendimizi duygusal, yaratıcı, tutkulu, derin ve ilham dolu hissedebiliriz. Özgün çıkışlar yapmak, kendi bireysellik ve bağımsızlığımız için adımlar atmak, özgür hissetmediğimiz yerlerden ayrılmak, işlerimize vizyon katmak, spora başlamak için destekleniyoruz.

ÇARŞAMBA: Kadersel etkilerle dolu bir güne başlıyoruz. Bugün; yaşamımızda doğru dengeleri kuramadığımız, adil olmayan,  kendimiz olamadığımız, onay alma çabasıyla özümüzden uzaklaştığımız, içimize attığımız her alan ve bağı daha net görebiliriz. Bizi aşağıya çeken kişi ve yerlerden özgürleşmeyi seçebiliriz. Kendimizi yaralarımızla da, yapamadıklarımızla da, olduğumuz gibi kabul edebilmeye dair deneyimler yaşayabiliriz. Kendimizle ilişkimizi güzelleştirerek, diğerleriyle olan ilişkilerimizi iyileştirebiliriz. Günü iş ve sorumluluklarımıza odaklanarak daha verimli geçirebiliriz.

PERŞEMBE: Hoşgeldin Şubat! Bugünü; sakin, kendi halinizde, güvenli alanlarınızda, durup dinlenmeye izin vererek geçirmeye ne dersiniz? Günün zaman akışında var olan sert etkiler bizi gerginliğimizi azaltmaya, aceleci olmamaya, fevri çıkışlar yapmamaya davet ediyor. Aynı zamanda saat 12:00'den itibaren işlerimiz askıda kalabilir, dinlenme ihtiyacımız artabilir. Yarım kalan işlerimizi tamamlayarak günü verimli geçirebiliriz. Zihinsel, ruhsal ve bedensel bütünlüğümüzü, sağlığımızı korumamız gereken bir gündeyiz.

CUMA: Haftanın harika günlerinden biri daha! Bugün zamanı doğru yönetebileceğimiz, adımlarımızın şansla destekleneceği, işlerimizin büyüyebileceği, sosyal medyada daha fazla kişiye ulaşarak etki yaratabileceğimiz bir zaman akışındayız. Eğitim, seyahat, ticaret, yatırımlar, banka işleri, imza ve görüşmeler için oldukça uygun bir gündeyiz. Aynı zamanda; alışveriş, estetik, bakım, sanat, ilham ve yaratıcılıkla alakalı alanlarla ilgilenebiliriz. Sezgilerimizin yüksek, bilinçaltımızın aktif olduğu bugünü ruhsal çalışmalar ve şifa terapileri için değerlendirebiliriz. Öte yandan aşk, tutku ve romantizm dolu bir gün geçirebilir, ilişkimizi güzelleştirebiliriz. 

CUMARTESİ: Bugün yoğun rüyalarla dolu bir geceden uyanmış, belki de uykusuz kalmış olabilirsiniz. Sabah saatlerinde ise belirlediğiniz saatte buluşmakta, düşündüğünüz planları gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Beklenmedik etkilerin olabileceği bugünü, akışta ve esnek yaşayalım. Uranüsün yarattığı bu enerjiyi; işimize vizyon katmak, özgün çıkışlar yaparak fark yaratmak için verimli kullanabiliriz. Zihinsel enerjimizi, bedensel enerjimizle rahatlatabilir, gün boyu; spor yapabilir, esneyebilir, seyahatlere çıkabilir, gezebilir, sosyalleşebiliriz. Ruhsal ve manevi çalışmalar, şifa terapileri için bugünü değerlendirebiliriz.

PAZAR: Bugün 9:30 itibariyle enerjik, pozitif, iyimser bir zaman akışına başlıyoruz. Haberci rüyalardan uyanmış olabilir, gün boyunca da yaşamdan işaretler alabilir, sezgilerimizin yüksek olduğunu fark edebiliriz. Ruhsal, sezgisel ve bilinçdışı çalışmalar yapabiliriz. Seyahatler, doğa yürüyüşleri ruhumuza iyi gelebilir. Dil öğrenebilir, yurt dışı bağlantılı işlerimizle ilgilenebiliriz. Akşam saatlerine doğru zamanı dakik yönetmek ve planlamak mümkün olmayabilir. Önemli işlerimize yönelmek yerine akışta kalarak rahat ve keyifli bir pazar geçirebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder