9 Şubat 2024 Cuma

10 ŞUBAT YENİAYI - UYANMA VAKTİ




Bir şimşek, bir yıldırım, bir elektrik sıçraması gibi, aniden... Oldukça yüksek enerjili, gündemi 20 yıl boyunca devam edecek, keskin ve hızlı bir başlangıç yaklaşıyor. Hiçbir gezegenin retro olmadığı zaman akışında, son sürat bir hızla ilerliyoruz, başımız dönüyor. Dünyada ve dünyamızda bir devrim yaratmaya ilerliyoruz. Hepimizin yaşamında yaşanacak bir değişim, bizi özgür kılacak. Zincirlerinizi kırmaya, prangalarınızı yıkmaya, rüzgarı saçlarınızda hissetmeye hazır olun.

Önce; görmezden geldiğimizi, kendimizi kandırdığımızı, korkularımızı, ertelediklerimizi fark edeceğiz. Söylentilerden, beklentilerden, illüzyonlardan, hayal kırıklıklarından, masallardan, ellerimizi, ayaklarımızı bağlayan her şeyden özgürleşeceğiz. Sonra; bizi kendimizin peşinde koşmaktan, ideallerimizden, bizi korkutan, düşündüren, zihnimizi yorandan geçeceğiz. Öğrenecek, anlayacak, bir döngüyü kıracak, kendimize tekrar doğacağız.

Gözlerini bir kere açtıktan sonra, aynı rüyaya dönemezsin. Artık görüyor ve biliyor olmanın ferahlığını hisset. Yaşanan her şeye ve yaşatan herkese; değişmesi ve yenilenmesi gerekeni sana gösterdiği için teşekkür et. Hangi adımı atacağını aslında hep biliyor olmanın güzelliğinde ilerle. Öfke ve isyanda olmak yerine, yaratıcılığa ve vizyona aç zihnini. 
Geleceğe inanmak, en çok şimdi mümkün. Artık özgün ve özgürsün. 
"Bundan böyle deliye döneriz ama geriye asla."

Dünyada; 
Beklenmedik gelişmeler, yenilikler, buluşlar, uzay, teknoloji, internet, elektrik, yapay zeka ve sosyal medyaya dair ani gündemler meydana gelebilir ve çok konuşulabilir. Agresyon, ego savaşları, zihinsel gerginlikler baskın olabilir. Ayaklanmalar, protestolar, isyanlar, işten çıkarmalar, özgürlük çığlıkları duyabiliriz. Halk ve yönetim dünyada karşı karşıya gelebilir. Anayasa konuşulabilir. Ekonomi, banka, vergiler gibi konularda bireysel ve toplumsal olarak ani olaylar yaşayabiliriz. Bizi ideallerimizden döndürmeye çalışan kişilerle karşılaşabiliriz. Hava yolu başta olmak üzere kaza ve krizler artabilir. 13- 18'i arası dünyada sarsıntılar sıklaşabilir.

Yeniay'ın Sabian Sembolü; 
“Hayal kırıklığına uğramış ve gözü açılmış kadın”

Uyanma vakti geldiyse bir uyandıran olur elbet! Kimine hızır, kimine uçan kuş, kimine biten ot... Kimine açan çiçek, kimine akan su, kimine dilsiz taş.. Uyanış iç dünyamızdan, dişil yanımızdan başlıyor. Kendi gerçeğini görüp kabul etmeye, kendine yeni bir gelecek yaratmaya hazır ol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder