11 Şubat 2024 Pazar

12- 18 ŞUBAT HAFTASI - YENİ'YE!



PAZARTESİ: Yeniay'ın yenileyen etkileri usul usul sarıyor dört bir yanımızı... Bilmeye, öğrenmeye, görmeye, çoktan yapması gerekenler için adımlar atmaya, hayatı kandırdığını sandığı yerden başlamaya cesaret edenleri destekliyor. Bugün manevi akışın yoğunluğu içinde, sen de aç kalbini ve zihnini görmeye. Yumuşak, şifalı, sezgisel ve duygusal etkiler akarken; esneyerek, yürüyerek, suyla buluşarak baş ağrılarını dindir. Kışla beraber uyuyan doğaya eşlik etmenin, içe dönmenin zamanlarındayız. 16:25 itibariyle enerjimiz yükselecek; tutkulu, derin, cesur, başlangıçlar için desteklendiğimiz bir akışta olacağız.

SALI: Mars ve Plüto kavuşumu etkileri keskinleşiyor... Aklına koyduğunu kalbiyle yapacak olanlar, yeni, özgün ve özgür olmak için adım atacak olanlar, zaman sizin için akıyor. Öte yandan bugün; önemli konuşmalar, yazışmalar, yeni adımlar, sunumlar, eğitimler, yolculuklar için destekleniyoruz. Baş ağrısı, baş dönmesi, kas ağrıları yaşamamak için zihnimizi rahatlatan aktivitelere, aynı zamanda güvenli alanlarda kalmaya davetliyiz. Her türlü beklenmeyen olay, tanışma ve değişim, uzun vadede iyi bir yol açıyor olacak. Dünyada ise hafta boyu sert ve beklenmedik bir akıştayız.

ÇARŞAMBA: Sevginin günü kutlu olsun! Aslan ve Kova'nın, kalp ve zihnin karşı karşıya geldiği, Kova Dolunayı günlerinden geçerken... Kalbi aklıyla buluşturarak zarifçe sevenler, sevdiğini açıkça dile getirebilenler, sevmeye ve sevilmeye kendini açabilenler, önce kendine sonra yaşama sevgi saçanlar, bugün en çok sizin gününüz!

Ancak gün boyu Venüsün ve Marsın soğuk etkileri devredeyken; ilişkilerde beklentilerimizi yenilemeli, beklediğimizi önce kendimize verebilmeli, kıymet ve değeri hissettirebilmeliyiz. İşlerimiz 18:00'a dek askıda kalabilir, gergin ve isteksiz olabiliriz. Akşam saatlerinde romantik yemekler, keyifli zamanlar için destekleniyoruz.

PERŞEMBE: Zamanı doğru yöneteceğimiz, verimli, güzel ve şanslı bir güne başlıyoruz. Bugün yeni adımlar atabilir, paylaşım, anlaşmalar ve konuşmalar yapabilir, sorunlarımızı çözebilir, dertleşerek birbirimize iyi gelebiliriz. Terapiler ve doktor randevuları için uygun bir gündeyiz. Ancak akşam saatlerinde Yeniay etkileri tetiklenirken beklenmedik durumlar yaşanabilir, kendimizi duygusal olarak ifade edemediğimizi hissedebiliriz. Akışı zorlamadığımız, yeme içme ve alışveriş dürtüsüne dikkat ettiğimiz bir gece olsun.

CUMA: İçsel ihtiyacımızın; huzur, sakinlik, güven ve keyif olduğu bir güne başlıyoruz. Ancak gün boyu yaşamımızda değişimler olurken, bu huzuru sağlamakta zorluk çekebiliriz. Güvenmememiz gereken durumları görebilir, değişmesi ve yapılanması gerekenleri fark edebiliriz. Yaşamın ve değerimizin sorumluluğunu almaya davetliyiz. İlişkilerde ise; iletişim, sosyallik ve tutkunun hakim olduğu güzel bir akışta olacağız. Venüsün yeni yolculuğu ile bir ay boyunca ilişkilerde; iletişim, zeka, özgürlük, özgünlük, arkadaşlık arayacağız. 18:00 itibariyle işlerimiz askıda kalırken, bol bol sosyalleşebiliriz.

CUMARTESİ: Anlamak ve anlaşılmak isteyeceğimiz, rüzgarlı ve elektrikli, hareketli ve iletişim dolu bir güne başlıyoruz. Gün boyu yaratıcı fikir ve projeler üretebilir, marjinal kişilerle tanışabilir, daha önce gitmediğimiz yerlere gidebilir, keşifler yapabiliriz. Aynı zamanda eğitim, seyahat, anlaşma ve iletişimsel konularda ani değişimler yaşayabiliriz. İlişkilerimizde kendimiz olamadığımız ve özgür hissetmediğimiz bağlar sonlanabilir. Kimileri aniden bir arkadaşlığı bitirebilir, kimileri yeni bir çevreye girebilir, kimileri de bir yıldırım aşkına başlayabilir. Her birinin dersi, değer duygumuzu yenilemektir.

PAZAR: Söz büyüdür... Bugün sözlerimizin sihrini görebilir, konuşarak birbirimize iyi gelebilir, sorunları çözebiliriz. İlham dolu ve yaratıcı olabilir, güzel fikirler üretebilir, gezerek, öğrenerek keşfedebilir, bize iyi gelecek yerlere gidebiliriz. Alanımızdan uzaklaşarak temiz hava almak, ferahlamak, ruhumuza iyi gelecek ve haftaya taze enerjilerle başlayacağız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder