25 Ocak 2024 Perşembe

25 OCAK DOLUNAYI - RUHUNUN ATEŞİNİ TAKİP ET!


Dolunay ışığı, yaşamlarımızda başlayacak 20 yıllık köklü dönüşümün hangi alanlarda olacağını aydınlatıyor! İçsel ve dışsal devriminizi yaşamaya, değişim ve yenilenme döngüsüne başlamaya hazır olun! Sıkıştığınız, ani olaylar yaşadığınız, kalbinizin artık hevesle yer neresiyse orada durun. İşte tam da orası, yaşamınızda değişimin doğacağı yer.

Bu Dolunay'da yalnızca ruhunun ateşinin peşinden giden, kalbinin sesini duyabilenler değişimi kucaklayabilecek. Peki siz; yeniliğe, aşka, sevgiye, bolluğa ve neşeye kalbinizi açabilecek kadar cesur musunuz?

'Çocuklar; canım biraz sıkkın demez, benimle oynar mısın? der.'

Ve bu Dolunay ile görülmek ve duyulmak isteyen içimizdeki çocuğun sesi yükseliyor. Kimi zaman inatçı ve tutturan, kimi zaman yarışan, istekleri olmadığı için isyan eden, sadece kalpten bir ilgi bekleyen. Oysa sadece onun ihtiyaçlarını görüp ellerinden tutarak harekete geçtiğinizde onun; anın tadını çıkaran, küsmeyecek kadar olgun, isteklerini anında talep eden, yalnızca kendi olan yanıyla karşılaşacak, kalbinizi iyileştirebileceksiniz.

'Yıldızlar, ateş böceği zannedilmekten korkmazlar.' 

Şimdi hayatın sahnende, kendini merkeze almaya davetlisin. Görülmek, duyulmak için yüksek sesle bağırmaya, çığlıklara, bir başkası gibi olmaya ihtiyacın yok. Her ruh eşsizdir ve yalnız kendi eşsizliğini yaşadığında parlayabileceksin. Hayatın tüm yarışlarına, karanlığına, soğukluğuna rağmen, kalbini sıcacık tutabildiğin için kendine teşekkür et. Kendin olamadığın yerlerden, kendini azad et. İçindeki çocuğun ellerinden tutarak, kendinin peşinden koşma vakti.

Dünyada; 

Dolunay, 28 Ekim Ay Tutulmasını tetikliyor. Bugünlerde hayatımızda 28 Ekim tarihi etrafında başlayan ve biten şeylerle alakalı yeni bir döneme girebiliriz. Sert, ani, sıkıştıran, beklenmedik etkiler yaşayabiliriz. Kendini sevmediği için, egoyla ve güç uygulayarak bunu bastırmaya çalışan kişilerle karşılaşabiliriz. Bilgi çalma, taklit edilme gibi durumlar yaşanabilir, ancak kendi özgünlüğünü yaşayanlar parlayacaktır. 

Kolektifte; liderler, ünlüler, fenomenler, yöneticiler ile ilgili sert gündemler yaşanabilir. İfşalar, kayıplar gündeme gelebilir. Sanat ve sosyal medya ile ilgili yeni değişim kararları alınabilir. Yeni moda akımları ortaya çıkabilir. Sert depremler ve ekonomik beklenmedik gündemler yaşanabilir. Sağlık anlamında; kalp hastalıkları, kanser, sinir rahatsızlıkları, dolaşım sorunlarına dikkat etmeli, kalp çakrası çalışmalı, kafein, ağır yiyecekler ve sert sporlardan uzak durmalıyız.

Dolunayın Sabian Sembolü;

“İki kadın; Biri tutucu ve eski moda, diğeri güncel ve genç”

Yepyeni bir döngünün temelleri atılırken, eskiye geri dönüşsüz şekilde veda ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder