25 Ocak 2024 Perşembe

25 OCAK DOLUNAYI & BURÇLAR


KOÇ: Kalbindeki aşkı hayatına yansıtmaya, aşk hayatını canlandırmaya, hayatına daha çok kahkaha katmaya hazır mısın? Dolunay ışığı, kalbinin sesini duymana engel olan her şeyi aydınlatıyor. Hayatındaki herkesi doğru yere koymayı, kendini merkeze almayı öğreniyorsun. İlişkilerinde, hobilerinde, çocuklarında içindeki sevginin yansımalarına şahit olacak, hayatı daha çok sevebilmek, kalbini cesurca açabilmek için ihtiyacın olanı göreceksin.

BOĞA: Yaşamdaki tüm sorularının cevapları, çocuk kalbinde saklı. Ruhunun, kalbinin, çocukluğunun, geçmişinin bugününe etkilerini gördüğün günlerdesin. Aile ilişkilerini, ev yaşamını, geçmiş konuları iyileştirerek yenileyecek, böylece hayatının temellerini yeniden atacaksın. Esnek olmak, kendine güvenmek, dinlenmeye de izin verebilmek, başarılarının anahtarı olacak.

İKİZLER: Sözlerinin yaşamında yarattığı büyüyü görmeye hazır mısın? Hayatında değişmesi ve yenilenmesi gerekenler, önce bakış açının yenilenmesini bekliyor. Önemli haberler alarak, önemli kararlara açılacak, çözülmeyen konulara çözümler bulabileceksin. Yolculuklar, eğitimler, yaşamına anlam katarken, medya, satış alanlarında hareketli gündemler yaşayabilirsin. Sözcüklerine güvenerek daha gür sesle etki yaratma vakti.

YENGEÇ: Yalnız kalpten bağlı oldukların sana ait, kalbinin değerini yaşayabildiğin seninle, kalpten üretebildiklerin bolluk bereketindir. Yeteneklerine güvenerek daha çok ışıldayacağın bu Dolunayda, kaynaklarını çoğaltmak için ihtiyacın olanı görmeye, kazanç yöntemlerine daha esnek bakmaya davetlisin. Korkularını iyileştirdiğinde, kendine güvendiğinde, hak edişlerini alacak, değerini yaşayacaksın.

ASLAN: Hayat sahnende parlamak için takip etmen gereken yalnızca kendi kalbinin sesi. Işığını, yaratıcılığını, benliğini beslemek için durmaya ve dinlenmeye izin vererek kendini dinlemeye davetlisin. Kariyer yaşamında diğerlerinin gördüğü sen değişiyor, yenilikler yaptıkça yükselmeye hazırlanıyorsun. Duygularını özgürce aşkla yaşamak, bambaşka bir sen olarak sahneye çıkmak, içindeki ateşi yakmak gündeminde.

BAŞAK: Hayat koşturmacasına mola vererek, biraz sessizlik yaratma, kendinle kalma vakti. Dolunay iç dünyanı aydınlatıyor, seni ruhunun ve kalbinin gerçek ihtiyaçlarını görmeye davet ediyor. Aşırıya kaçtığın her şeyden arınarak, iç dünyana derin yolculuklar yapmaya çağrılıyorsun. Tatiller, meditasyon, terapiler ve uyku bugünlerde ruhunu besleyecek. Rüyalarından işaretler alacaksın. Kendine iyi geldikçe, yaşamına iyi geleceksin.

TERAZİ: Özgünlüğünü ve özgürlüğünü yaşama zamanı! Bugünlerde sosyal çevrende parlamaya, fikirlerinle görülmeye, cesaretinle duyulmaya hazırlanıyorsun. Kendin olamadığın bağlardan ve geçmiş korkulardan özgürleşerek, seni destekleyen çevrelerle buluşacağın gündemler yaşayabilir, derin ve gizemli konuları aydınlatabilir, ilişkilerini iyileştirebilirsin. Paylaşmanın güzelliklerine açık ol.

AKREP: Ruhundaki ateş alev alev yanarak, hedefine giden yolu aydınlatıyor. Geleceğini ve hayata dair isteklerini yenileyerek, hayallerinin peşinden gitmeye hazırlanıyorsun. Diğerlerinin beklentilerinden özgürleşeceğin bu Dolunayda, yenilikler yapmak seni yeni başarılara taşıyacak. Verdiğin emeklerle kariyer yaşamında kendi zirvene çıkacaksın.

YAY: Sınırlarını aşarak özgürleşeceğin, kendi serüveninde yepyeni yolculuklara çıkacağın, sezgilerinin sana rehber olacağı günlere hazır mısın? Eğitimler, yolculuklar, yeni insanlar ve hikayeler bugünlerde hayat pencereni yenileyecek. Hayat pencereni yeniledikçe, kişisel gelişimine önem verdikçe; takılı kaldığın detaylardan, sıkıcı rutinlerden arınacak, iş ve günlük yaşamında süregelen döngülerin kilitlerini kıracaksın.

OĞLAK: Bugüne dek yaşadığın ne varsa, seni belki de tam bugüne getirmek içindi. Şimdi yaşadıklarının sana kattıklarını görme, yenilenme vakti. Korkularını, tutunduklarını bırakacak kadar cesur bir kalbe ve güçlü bir ruha sahip olduğunu hatırla. Bırakabildikçe yeniye yer açacak, içini diğerlerine açtıkça rahatlayacak, paylaştıkça çoğalacaksın. Mali kaynaklarında yeniye açık oldukça, büyük değişimler gündeminde.

KOVA: En son ne zaman gerçekten duydun kalbini, en son ne zaman bir çocuk heyecanıyla bağlandın hayata? Kimlerle yaşamdan gerçekten keyif aldın, kimlerin buz gibi odalarından kalbini çekip aldın? Şimdi ilişkilerinde değişimler yaşamaya hazırlanıyor, gerçekten kalbinin değerini yaşadığı ilişkilerini daha da güzelleştiriyor, kendin olamadığın bağları sonlandırmaya hazırlanıyorsun. Seni sana yakınlaştıranı seç.

BALIK: Yaşam düzenini tamamen yenileyeceğin gündemler başlıyor, kendini ve değerini yaşayamadığın yerleri iyileştirerek kaynaklarını çoğaltmaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde iş yaşamında alacağın önemli kararlarla kendine daha üretken ve kendin olacağın yeni yollar çizebilirsin. Ruhsal, bedensel ve zihinsel sağlığına iyi geleceğin yepyeni rutinler yaratabilirsin. Önce dinlenerek ruhunu iyileştirmek, sağlığına ve yaşamına yansıyacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder