21 Ocak 2024 Pazar

22- 28 ŞUBAT HAFTASI- SARSICI VE AYDINLATICI DOLUNAY HAFTASI!



PAZARTESİ: Haftaya; konuşma, anlama, anlaşılma ihtiyacı ile başlıyoruz. Bugün iletişim kurmak, kendimizi yazılı ve sözlü ifade etmek, seyahatlere çıkmak gündemimizde olabilir. Ancak gün boyu devam edecek etkilerle birlikte; dalgınlık, unutkanlık, kandırılma gibi konulara dikkat etmeli, her şeyi iki defa sorgulamalıyız. İlişkilerde; sınırları çizmediğimiz, gerçekçi veya dürüst olmadığımız, beklentilerimizi karşılamayan konular açığa çıkarak hayal kırıklıkları yaratabilir. Yeni ilişkiler kurmak, iş, mali konular, estetik, bakım, alışveriş gibi alanlarda da belirsizlik ve hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Bugünü; sosyalleşmek, manevi ve sanatsal çalışmalar için değerlendirebiliriz.

SALI: Venüs Oğlak Burcunda!

Bugünden itibaren 15 Şubat'a dek; öz değerimizi, öz saygımızı güçlendirmek, ciddiye almak ve alınmak isteyeceğiz. İlişkilerde; sorumluluklar, olgunluk, gerçekçilik, dürüstlük önem kazanacak. Dürüst olmayan, çocuksu ve ilişki sorumluluğu almaya hazır olmayan bağların sonlandığını göreceğiz. Yeni başlayan ilişkiler de ciddi ve kalıcı olabilecek. Bugün gün boyu; zamanı doğru yönetebilir, sorumluluklarımızı tamamlayabilir, yaptığımız işlerde şansla ve büyüme ile desteklenebiliriz. Duygusal olarak anlaşılmak, sıcaklık, güven ihtiyacı öne çıkabilir. Ailemizle zaman geçirmek iyi gelebilir. Akşam saatlerinin yanlış anlaşılmalara açık olduğunu unutmayalım.

ÇARŞAMBA: İç dünyamızda duygularımızın yoğun olduğu ve dolup taştığı etkilerle güne başlıyoruz. Bugün tepki ve duygularımızı doğru yönetmek, fevrilik ve aşırılıklardan kaçınmak önem kazanıyor. Güvende hissetmediğimiz ve ait olmadığımız alanlar, ilişkiler gün boyu bize huzursuzluk verebilir. Hades ile korkularımız tetiklenebilir. Bu enerjiyi hareketle, dansla, sporla atabilir, meditasyonlar yapabilir, sakin ve açık iletişim kurmayı seçerek değerlendirebiliriz. Baş ve mide sağlığımızı korumalı, sert hareketler, sakarlıklara karşı dikkatli olmalıyız. 20:00 sonrası rahatlayan etkilerle yumuşak, sezgisel ve duygusal bir akışa geçeceğiz.

PERŞEMBE: Dolunay Günü!

Plüto 20 yıllık döngüsüne başlar başlamaz, ilk tetiğini Dolunay günü alıyor. Bu demektir ki bu Dolunay önümüzdeki dönemin nasıl geçeceği hakkında büyük aydınlanmalar yaşatmaya hazırlanıyor. Kendimizi, gelecekten ne istediğimizi, yeteneklerimizi nasıl ortaya koyacağımızı bu süreçte yeniden düşünebiliriz. Sabit fikir ve davranışlarımızda yenilenmesi gerekenleri görebiliriz. Gerçekçi olmadığımız konuları fark edebiliriz. Kolektif alanda da sert, sarsıcı, güvenliğin önemli olduğu etkilerdeyiz. Bugün işlerimiz 10:30 sonrası daha kolay akabilir. Fevri ve katı davranışlardan kaçınarak, sakin bir gün geçirmeyi seçelim.

CUMA: İçsel ihtiyacımızın; kendimizi fark etmek, farklılıklarımızı ortaya koymak, kendimizi merkeze almak, görülmek, ilgi görmek, içimizdeki çocuğu canlandırmak, hayattan keyif almak olduğu bir gündeyiz. Bugün özgüvenli ve cesur çıkışlarımız bizi öne çıkabilir, takdir toplayabiliriz. Ancak fazla eleştirel, fevri ve sert konuşmalar özellikle ilişkilerde kırıcı olabilir. Kuaför, güzellik, bakım, sanat gibi konularla ilgilenebiliriz. Dolunay bu gece ilk tetiğini alıyor...

CUMARTESİ: Bugün Aslanlar gibi keyif yapmanın, önemli iş ve sorumluluklarımızı ertelemenin günü... Gün boyunca belirsiz etkilerde olacağımızdan yaptığımız işler askıda kalabilir ve durma, dinlenme ihtiyacımız yoğun olabilir. Ay Aslan seyrinde; cesur, özgüvenli, yaratıcı etkilerde hissedebiliriz. İlişkilerimizi güzelleştirebilir, bize keyif veren yerlere gidebiliriz. Aşırı iyimser ve abartılı davranışlarda olmadığımız sürece günü verimli geçirebiliriz. Toplumsal alanda ise beklenmedik sert etkilere açık bir gündeyiz.

PAZAR: İçsel ihtiyacımızın; düzenleme, toparlama, iyileştirme, verimli hale getirme, temizlik ve planlama olduğu bir gündeyiz. Bugün tüm sorumluluklarımızı kolaylıkla tamamlayabilir, iş ve görüşmelerimizde, aynı zamanda paylaşımlarımızda şans ve popülerlikle desteklenebiliriz. Yalnızca zaman daha yavaş akabilir, disiplinli olmamız gerekebilir. İlişkilerimizde ciddi kararlar almak, yeni bir ilişkiye başlamak, duygularımızı açmak, resmi adımlar atmak için güzel enerjilerdeyiz. Mali konular, estetik, alışveriş, bakım için de bugünü değerlendirebiliriz. 

Yeni haftaya mis gibi hazırlanabileceğimiz tatlı bir gündeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder