13 Aralık 2023 Çarşamba

13 ARALIK YENİAYI & BURÇLAR



KOÇ: Geride kalan yıla son defa bakarken... ''Tüm muhteşem hikayeler, iki şekilde başlar; ya bir insan bir yolculuğa çıkar, ya da şehre bir yabancı gelir.'' Kendi muhteşem hikayeni yazmak üzere, kendine doğru bir yolculuğa çıkıyorsun. Umudunu, inancını kıran her şeyi ardında bırakmaya gönüllü oldukça, yaşama hevesin yükselecek, yepyeni, sınırlarını aşacağın yollara açılacaksın. İlahi adalet döngüsü ile hayat hakkın olanı vermeye hazırlanırken; seni mutlu eden şeylere odaklan ve kendine inanmaktan vazgeçme.

BOĞA: Geride kalan yıla son defa bakarken... İçinde yepyeni bir doğumun ayak sesleri, yaşadığın her şeyle en gerçek ve güçlü halinle buluşmaya hazırlanıyorsun. Korkusuz, kendine inanan, kendi gücünün farkında olan ruhunla sana iyi gelen ve gelmeyeni artık net olarak görüyorsun. Verdiklerini almaya, desteğe, yepyeni kaynaklara, hayata inancını yenilemeye aç kendini. Şimdi arınarak, iyileşme vakti.

İKİZLER: Geride kalan yıla son defa bakarken... Kurduğun tüm ilişkilere bakarak, kendinle olan ilişkini anlamaya, doğru dengeleri kurmaya hazırlanıyorsun. Yalnızca sana iyi gelenleri, yalnızca gerçek yol arkadaşlarını seçerek, yepyeni yollara ilerliyorsun. İlişkin, evliliğin, iş birliklerin gündemine geliyor. Kışın sessizliği, seni baharın güzelliklerine hazırlarken; ışığına her zaman güven ve bugünlerde kalbinden geçenlerin seni hızla bulacağını unutma.

YENGEÇ: Geride kalan yıla son defa bakarken... Ruhuna, bedenine, yaşamına, sağlığına iyi gelenleri seçmeye, yepyeni seçimlerle yola devam etmeye hazırlanıyorsun. Kendine iyi baktıkça, özen gösterdikçe, yaşam alışkanlıklarını değiştirdikçe; enerjini yükseltecek ve güzelleştireceksin. İş yaşamında kendini değer bulduğunu seçtikçe ve dile getirdikçe, emeklerinin karşılığını göreceksin. Kendine iyi gelerek, yaşamın da sana iyi gelmesine izin ver.

ASLAN: Geride kalan yıla son defa bakarken... Kendine duyduğun aşkı görmeye, hayat sahnende aşkla parlamaya hazırlanıyorsun. Bu yıl ışığını parlatanları görerek ve onlarla yükselerek yola devam edecek, ışığını gölgelemeye çalışanları daha net fark ederek sınırlarını çizeceksin. Aşk hayatında yaşayacağın önemli farkındalıklar, kendini ne kadar sevdiğini sana gösterecek. Aşk, iş seyahatleri, rutinlerin gündeminde. İlişkilerin, hobilerin veya çocukların, içindeki çocuğu ne kadar mutlu ettiğinin aynası olurken... Yeni yılda çocuk kalbini daha çok mutlu etmeye ve korumaya söz ver. 

BAŞAK: Geride kalan yıla son defa bakarken... Köklerini mutlu ettikçe, dallarının göklere uzanabileceğini artık biliyorsun. Şimdi iç dünyanı mutlu etme, ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarına kulak verme vakti. Ancak kendini mutlu hissettiğinde, üretken ve yaratıcı olabilir; huzurlu olduğunda yaşama aidiyet hissedebilirsin. Ait hissettiğin yeri bulmak, taşınmak, ev, aile ilişkilerin ve çocukluğun gündeme geliyor. İçe dönerek yaşam alanını ve ruhunu yeniliyorsun.

TERAZİ: Geride kalan yıla son defa bakarken... Geçmiş kararlarının, düşüncelerinin, seçimlerinin yaşamını ne kadar etkilediğini daha net görüyorsun. Kendine daha çok inanmaya, düşüncelerinin gücünü görmeye, kendini daha güzel ifade etmeye, sınırlarını çizmeye hazırlanıyorsun. Seyahatler, eğitimler, gecikmiş haberlerin gelmesi, yeni kararlar, alım satım, araçlar, yakın çevre ve kardeş ilişkilerin gündeminde... Yaşama hangi pencereden bakarsan, yeni yılda o manzaraya kavuşacağını unutma.

AKREP: Geride kalan yıla son defa bakarken... Kendine, yaşamına, kalbine, zamanına, emeklerine verdiğin değeri daha çok görüyorsun. Kendi değerine kavuşmak ve sana değer olanı yaşamak için; kendini yeniliklere, güzelliklere, değerli olana açmaya çağrılıyorsun. Doğru alma verme dengesini kurmak, yeteneklerine güvenmek, sana ait olanı sahiplenmek; yaşamdan hakkın olan ilişkileri ve bolluğu sana getiriyor olacak.

YAY: Geride kalan yıla son defa bakarken... Yeniden başlıyor, yeniden doğuyor, yepyeni yol arkadaşları eşliğinde, yeni yollar çizmeye hazırlanıyorsun. Kendini tanıdığın, ne istediğini ve istemediğini anladığın, içine atarak konuşulmayanları konuştuğun, gerçek ve gerçek olmayanı gördüğün yol ayrımındasın şimdi. Yolun bundan sonrası, sadece umudunu ve hedeflerini besleyen, tutkularının, inancının, enerjinin ateşini yükseltenlerle devam edecek. Kendinin en güzel haline kavuşmak için, bildiklerinin ötesine geçerek kendini yeniden keşfetme vakti.

OĞLAK: Geride kalan yıla son defa bakarken... Yaşananları anladığın, sana kattıklarını gördüğün, geçmişten geçmek için içe döndüğün zamanlardasın. Şimdi biraz uzaklaşma, kendinle başbaşa kalma, kendi istek ve ihtiyaçlarına zaman ayırma vakti. Yaşamında yepyeni bir yaratım süreci başlarken, geçmişte yaptığın iyilik ve güzelliklerle buluşmaya hazır ol. Geçmiş sayfalar tamamen kapanırken; sezgilerin ve rüyalarının rehberliğine güven.

KOVA: Geride kalan yıla son defa bakarken... Hayallerine uzanan yolda nerede olduğunu gördüğün, dileklerinin ve isteklerinin nasıl değiştiğini fark ettiğin zamanlardasın. Yolculuğun ne olursa olsun, seni kimlerin her koşulda desteklediğini görüyor, sana inanan ve umut veren gerçek yol arkadaşlarınla yepyeni yollar çizmeye hazırlanıyorsun. İçinde bulunacağın yeni çevreler, hayallerini yenileyerek seni  yepyeni desteklerle buluşturacak. Yeter ki içindeki ışığı her zaman korumaya devam et.

BALIK: Geride kalan yıla son defa bakarken... 'Büyüyünce ne olacaksın?' sorusunu bu defa kendi kalbine sorduğun zamanlardasın. Geleceğinde kendini nerede ve kimlerle gördüğünü fark ediyor, kariyerin, ilişkin veya ailende yepyeni kararlar almaya hazırlanıyorsun. Çabalarının, emeklerinin, geçtiğin yolların hakedişleri ile buluşmak için nerede olmak istediğine bakmaya, kendini motive etmeye davetlisin.

BALIK: Geride kalan yıla son defa bakarken... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder