17 Aralık 2023 Pazar

18- 24 ARALIK HAFTASI - KIŞ GÜNDÖNÜMÜ



18 ARALIK PAZARTESİ: Haftaya tatlı, şanslı, keyifli ve güzel enerjilerle başlıyoruz... Bugünü; niyetlerde bulunmak, dilekler dilemek, manevi çalışmalar yapmak için kullanabiliriz. Aklınızdan geçenlere dikkat edin, çünkü onları yaşamımıza hızla çağırdığımız bir gündeyiz...

Bugün; sözlerimizle etki yaratabilir, geçmişten güzel haberler alabilir, ilham dolu olabilir, sezgilerimizin çok güçlü olduğunu fark edebiliriz. İçsel ihtiyacımız; duygularımızı anlatmak, anlaşılmak, hayaller kurmak, hayallerimizi gerçekleştirmek olurken, çok romantik hissedebiliriz. İletişim, görüşmeler, eğitim, ticaret, geçmiş iş ve konuları tamamlamak, seyahatler, ilişkiler, aşk, kuaför, bakım, kırgınlıkları onarmak için şanslı bir gündeyiz. Kolaylık ve güzelliklerle dolu bir hafta olsun!

19 ARALIK SALI: Hızla tamamlanması gereken sorumluluklar, atılması gereken adımlar, yapılması gereken gelecek planları olabilir... Ama sen biraz yavaşla. Çünkü tüm bunlara dalgınlıklar, unutkanlıklar eşlik edebilir. Bugün sabah saatleri seni biraz nefes almaya davet ediyor. Duygularının anlaşılmasını beklerken, sen kendini ne kadar anlıyorsun? Sakin ve akışta ilerlediğinde, yaşamın da seninle aktığını fark edeceksin. Öte yandan gerginlik, çatışma, telaş ve fevri kararlardan kendini korumalısın. 

Dolunaya doğru ilerlerken, içinden dolup taşanların akmasına izin ver. Bugün akşam saatlerini kendi derinliklerine bakarak, maneviyatına inerek, ilham ve yaratıcı enerjileri değerlendirerek geçirebilirsin. Gökyüzünde de denizler, sular, taşkınlarla, bir arınma döngü başlıyor.

20 ARALIK ÇARŞAMBA: Hızlı, hareketli, enerjik, iyimser etkilerle güne başlıyoruz... İsteklerimiz, hayallerimiz için harekete geçebilir, aksiyon alabiliriz. Ancak Merkür'ün Retro olduğunu unutmadan, yavaş ve planlı ilerlemeliyiz. Duygularımızı anlatırken, yanlış anlaşılabilir ve dobra çıkışlar yapabiliriz. İçimizdeki çocuğun yaşam ateşini kaybetmeden, fakat ayaklarımız yere basarak ilerlemeyi seçelim bugün.

Plüton, Kova burcuna geçmek üzere yine 2023 Şubat ayındaki son derecelerine ilerliyor. Bugünden itibaren özellikle 19 Ocak sonrası, 15 ve 24 Şubat baskın olmak üzere, geçtiğimiz yıldan bugüne neleri değiştirdiğimizi sorgulatabilir. Bölge tetik alabilir. Gereken öğretileri aldık mı? 

21 ARALIK PERŞEMBE: Kendimizi ve diğerlerini motive edebileceğimiz, kendimize güvendikçe ve cesur oldukça kadersel yolların bize açılacağı, destek bulabileceğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Kendimizi olduğumuz gibi kabul edebilmeyi, yaralar, hatalar ve yanlışlarla da kendimizi ve yaşamı sevmeyi öğreniyoruz. Hafta boyunca özellikle bugün baskın olmak üzere ilişkilerde ani değişimler ve farkındalıklar yaşayabiliriz. Kendimizde ve kurduğumuz ilişkide yenilenmesi gerekenleri görebiliriz. Birlikte yeni şeyler denemek, ilişkilerimizi besleyecektir. Aynı zamanda sanatsal ve yaratıcı çalışmalarda özgün çıkışlar yapabilir, farklı fikirler ortaya koyabiliriz. Bugün planlı ve sakin olmak, günümüzü verimli ve güzel geçirmemizi sağlayacaktır.

22 ARALIK CUMA: Kış gündönümünden merhaba! Güneş'in Oğlak burcuna geçişi ile doğa uyuyor, bahara doğmaya hazırlanıyoruz. Yaşamda her şeye kalıcılık, plan, gerçekçilik, sağlamlık, üretkenlik katarak, emeklerimizin karşılığına daha çok değer vermemizi sağlayan, sınırlarımızı hatırlatan, sabrı, kararlılığı, dayanıklılığı anlatan Oğlak'lar! İyi ki doğdunuz! 

Bugün; şansla desteklendiğimiz, işlerimizin kolaylıkla tamamlanacağı, zamanı doğru yöneterek yarım kalan işlerimizi pratik bir şekilde tamamlayabileceğimiz güzel bir gündeyiz. İçsel ihtiyacımız; keyif, huzur, güven, rahatlık olurken, sevdiklerimizle buluşabilir, tatlı sofralar kurabiliriz. Kalıcı ve sağlam olmasını istediğimiz konuları hayata geçirebilir, bize katkı olacak konuşmalar yapabiliriz.

23 ARALIK CUMARTESİ: Hayata bakış açımız değişiyor, retro Merkür gerileyerek 10 Kasım - 1 Aralık tarih aralıklarındaki konumuna geri dönüyor. 14 Ocak tarihine dek bu dönemde alınan kararları ve başlayan konuları gözden geçiriyor olacağız. Bugünden itibaren; seyahatler, vizeler, uçuşlar, hukuk, ticaret, eğitim gibi konularda yarım kalan konuları tamamlayabiliriz.

Bugün; denenmeyeni denemek, yaşamımıza farklı dokunuşlar katmak, heyecan yaratmak için güzel bir gündeyiz. İlişkilerde ve sosyal çevremizde ani durumlar yaşayabilir, beklenmedik gelişmelerle yenilenmesi gerekenleri görebiliriz. Kopuşlar ve fevri kararlardan kaçınmalıyız. Enerjimizi; özgün ve yaratıcı alanlar için kullanmaya, kendimizde değişimler yaratmaya yönlendirebiliriz. Ancak; kuaför, estetik, alışveriş, yeni tatlar denemek için uygun bir günde değiliz. Ani başlayan ve bitecek olan, tutkulu ilişkiler kapımızı çalabilir.

24 ARALIK PAZAR: Derin rüyalardan uyandığın bir güne başlarken, 11:15'e dek pazar keyfi yapmaya ne dersin? Bugün dinlenme, huzurlu ve sessiz zamanlar geçirme isteğin yoğun olabilir. İlham dolu, tutkulu ve derin hissedebilirsin. Öğleden sonra bol sohbetli, eğlenceli, iletişim dolu bir gün geçirebilir, geçmişten haberler alabilir, geçmiş benzer döngülerle karşılaşabilirsin. Özelini herkese açmadan, herkese her şeyini anlatmadan, senin için değerli olan bildiklerini gözden geçirmek gün boyu koruyucu olacaktır. Önemli iş, başvuru ve seyahatlerde yavaşlama ve iptaller olabileceğinden, bugünü sosyallik veya kişisel gelişimine ayırabilirsin. Olgunluğun ve sakinliğin yeni haftada da en güzel rehberin olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder