26 Kasım 2023 Pazar

27 KASIM DOLUNAYI - BİLDİKLERİNİ YENİLEMEYE HAZIR OL

Yaşadıklarına anlam vermeye, bildiklerini yenilemeye, zihninle çözemediğini kalple görmeye, yavaşlayarak gerçek yolunu bulmaya hazır mısın?

Sisli bir yolda yürüdüğün, zihninde çizdiğin rotaların dağıldığı, bildiğini sandıklarının işe yaramadığı günlerdesin şimdi. Durup düşünmeye, yavaşlamaya, nefes almaya, ilerlemek için önce geçmiş kararlarını sorgulamaya davetlisin. Eylemlerin durduruluyor, gecikiyor, engelleniyorken aslında gitmemen gereken yollardan korunduğunu bilmelisin. Gerçekler aydınlanıyor, açığa çıkıyor ve bir uyanışa hazırlanıyorsun. Doğru yolu bulmak için bu defa hep yapman gerekenleri söyleyen zihni sustur, içine bak. Bazen akıl susar, kalp konuşur.

Dolunay bizi rahatlamaya, yavaşlamaya, sorgulamaya davet ediyor. Geçmiş kararlarımızı ve yaşadıklarımızı sorgulayarak, eylemlerimizi şekillendirmemizi, daha net ve doğru bir yol çizmemizi istiyor. Bugünlerde bir yanımız ilerlemek, acele etmek, canlanmak isterken, diğer yanınız tereddütlü, karamsar olabilir. Veya hayat tarafından gecikme, engel ve aksiliklerle yavaşlatılıyor olabilirsiniz. 

Tüm bunlar; hızla ilerlerken görmezden geldiklerimizi görmek, aşırı iyimser ve dürtüsel ilerlememek, planlayarak gerçekçi adımlar atmamız için yaşanıyor. Bugünlerde yapmamız gereken; akışa teslimiyette olmak ve kendi yönümüze çevrilmemiz için hayatın durmamızı istediği yerlerde direnç göstermemek. 

Bu süreçte; duyduğunuz ve yaptığınız her şeyi iki kere sorgulayın, ani karar almayın, özellikle ilişkilerinizi yangına körükle giderek sabote etmeyin, hızla ilerlemeyin, güvenmek ve kendinizi anlatmak için acele etemeyin. Provakasyona gelmeyin, kandırılma, dolandırılma ve yalan haberlere dikkat edin, her daim dürüst ve aydınlıkta olduğunuza emin olun, iyi niyetinizin ve güleryüzünüzün suistimal edilmesine izin vermeyin, sınırlarınızı çizin, iletişim şeklinizi ve verdiğiniz imajı gözden geçirin, kişisel gelişiminize odaklanın. İçinizde yeşeren umudu, çocuksu merakınızı, geleceğe inancınızı hiç kaybetmeyin. 

Bugünlerde; uykusuzluklar, odak sorunları ve baş ağrıları yaşıyor olabilirsiniz. Sessiz zamanlar yaratmak, nefes egzersizleri yapmak, içinizdekileri kağıda dökmek, dinlenmek, sanatsal çalışmalar yapmak, terapiler, yoga, ho'oponopono çalışmaları ruhumuza iyi gelecektir. Bol su tüketmeli, evi havalandırmalı, tütsü yakmalı, eski eşyalardan arınmalıyız. İlham ve neşenin çoğalmasına izin vermeliyiz.

Dünyada; medyada ifşalar, skandallar yaşayabiliriz. Yalan ve asparagas haberler, provakasyonlar çoğalabilir. Özellikle ünlüler dünyası ve sosyal medyada yanlış haberler gündeme gelebilir. İnternet, sosyal medyada kapanmalar, hacklenmeler, hesap çalınması gibi durumlar olabilir. Aldatılmalar, dolandırılmalar yaşanabilir, açığa çıkabilir. Aldatan ve haksızlık yapanlar, dürüst ve etik olmayanlar karmik bedeller ödeyebilir. Denizler, deniz kazaları, aşırı yağışlar gündemde olmaya devam edebilir. Göçmenlerle ilgili zorlu olaylar yaşanabilir. İşçi hakları, eğitim, ulaşım ve sağlık gibi alanlarda değişecek kararlar alınabilir. Aile içi şiddet, psikolojik sorunlar, zehirlenmeler, grip, akciğer sorunları artabilir. Trafikte kazalar, yolculuk, vize gibi konularda problemler yaşanabilir. 

''Bazen kaybolmak, yolu öğrenmektir.''

Herkese mutlu Dolunaylar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder