3 Aralık 2023 Pazar

4- 10 ARALIK HAFTASI - İKİ AYRI UÇTA!



Yılın son günlerinde, kalbimiz uyanırken... Venüs'ün Akrep yolculuğuna geçişi ile 29 Aralığa dek küllerimizden sevgiye ve değerimize doğacak, korkuyla kurduğumuz bağları fark edecek, yalnızlık veya kaybetme korkusuyla tutunduklarımızı göreceğiz. Yüzleşerek dönüşecek, dönüşerek iyileşeceğiz. Takıntılarla bağlı kaldıklarımızdan özgürleşerek kısır döngüleri kırmaya davet edileceğiz. Geleceğe güven duymak, kendimizi her halimizle sevebilmek adına korkuyla kurduğumuz bağları aşacağız. Kuşku, şüphe, endişe, sahip olma, bilme, kıskanma ve yönetme dürtüsü, güvenle bağ kurduğumuzda yerini; kendimizi daha güzel sevmeye, huzur ve aidiyetle kurulan bağlara bırakacak. İlişkilerde; tutku, derinlik, ruhsal olarak bir olma isteği hakim olacak. İçine dön ve sessizliğindeki sesi duy. Kalbinin şifası, umudun başladığı o yerde saklı.

PAZARTESİ: Yılın son günlerine hazırlanırken, haftaya; düzenleme, planlama, arınma, temizleme, iyileştirme isteği ile başlıyoruz. Bugün zamanın ve sorumlulukların baskısını üzerimizde hissedebiliriz. Yavaşlama, iptal ve gecikmeler yaşanabilir. Tüm bunlar zamanı daha gerçekçi yönetmemizi sağlayacaktır. Bugün; kendimizi ifade etme, iletişim, sosyal medya, ticaret, proje ve eğitimlerde etki yaratabilir, şansla desteklenebiliriz. Akşam saatlerinde konsantrasyon problemleri yaşayabiliriz. Gün boyu sakin kalmak, eleştirilerden kaçınmak, trafikte dikkatli olmak, acele etmemek, fevri tepkiler vermemek önemli olacak. Venüsün Akrep yolculuğuna geçişi ile ilişkiler, mali konular, öz değerimize dair derin yüzleşme ve dönüşüm süreçleri başlıyor...

SALI: Zamanı doğru yönetebileceğimiz, yaşamımızı planlayabileceğimiz, iş ve sorumluluklarımızı tamamlayabileceğimiz, vizyon ve yaratıcılık dolu fikirler üretebileceğimiz bir gündeyiz. Dolunay etkileri görünür olmaya başlarken, bugün yaşamımızda fazla ve eski eşyalardan arınabilir, bize iyi gelmeyen bağlardan, düşüncelerden özgürleşebiliriz. Konuşarak birbirimize iyi gelebilir, terapilere gidebiliriz. Yenilikler denemek, rutinlerimizi kırmak, süprizler yaşamak için güzel bir gündeyiz. 

ÇARŞAMBA: En derin gerçeklerin görünür olacağı, en derin uyanışların yaşanacağı, bitti denilen yerden yükseleceğimiz, yeniden başlayarak yeniye hazırlanacağımız günlere ilerliyoruz... Bugün Neptün duruyor. Beklentilerimizi yenileyerek, gerçekçi olmaya davet ediliyoruz. Aldandıklarımızı görüyoruz. Gün boyu ilham dolu ve dalgın hissedebiliriz. Özellikle 16:50- 19:35 arasında dinlenme ihtiyacımız yoğunlaşabilir ve işlerimiz askıda kalabilir. Bugün ve yarın ilişkiler ve mali alanlarda daha sağlam adımlar atabiliriz. Kalıcı ilişki başlangıçları yaşayabilir, duygularımızı açabilir, emeklerimizin karşılığını görebiliriz. Özellikle takılı kalınan geçmiş ilişkilere dair kalıcı sonlanma kararları da alarak iyileşip, yenilenebiliriz.

PERŞEMBE: Uyumlu, enerjik, neşeli etkilerle güne başlıyoruz! Bugün içsel olarak dengeli hissedebilir, çevremize de pozitifliğimizi yayabiliriz. İlişkilerimizi güzelleştirebilir, sosyalleşebilir, bakım, güzellik, sanat, dekorasyon ile ilgilenebiliriz. Spor ve yürüyüşler yapmak, seyahatlere çıkmak ruhumuza iyi gelecektir. Aynı zamanda hissettiklerimizi anlatmakta zorlanabileceğimiz bugün, uyumlu olmak ve kendi gerçek düşüncelerimizi ifade etmek konusunda çelişkiler yaşayabiliriz. Net ve açık iletişim kurmanın önemli olduğu bir gündeyiz.

CUMA: İçimizdeki yaşam ateşini uyandıran, bizi güvenle geleceğe bağlayan, yeniden başlamak için güç veren en güzel duygudur; umut. Bugün her ne yaşıyorsan, yarına güven ve içindeki umudun ateşini hiç kaybetme. Ruhuna şifa olacak, ruhuna şifa olacağın işaretlerle, tanışmalarla dolu bir gündesin. Ve bazen sözlerin ne kadar önemli olduğunu bilemezsin. Kiminin yaralarını, kiminin korkularını tetikleyebilir, kimine rehber ve ışık olabilirsin. Duygularının, davranışlarının, kızgınlığının ve diğerlerinde yarattığın etkilerin, yaralara dokunmaktan olduğunu unutma bugün. Uyumu, dengeyi ve güvenmeyi seç. Gün boyu sözlerinle etki yaratacağın, tüm işlerinde şansla desteklendiğin bir zaman akışındasın.

CUMARTESİ: Bugün güne bilinçaltının derinliklerinde yatanları fark ettiğin rüyalar görerek başlamış olabilirsin. Gün içinde de yaşadıkların sana; seni durduran, güvenle ilişkiler kurmanı ve hayata inanarak ilerlemeni engelleyenleri gösteriyor olacak. İş ve ilişkilerinde yaşayabileceğin krizlerde fevri olmamayı ve abartılı tepkilerden uzaklaşmayı seç. Yetişkin, saygın ve sakin tavırlar günü verimli geçirmeni sağlayacak. Kendinle ilişkini iyileştirmen, kendine ihtiyacın olanı görerek verebilmen gereken bir gündesin. Kendine veremediğini başkasından beklememen gerektiğini unutma. Korku, kaygı, kuşkuyla kurulan bağlar, yönetme ve kontrol etme arzusuyla egodan gelir. Egonu kırarak kalbe ulaştığın bir gün olsun. Bugünün enerjisini tutkularını uyandırmak ve ilişkinde derinleşmek için kullan.

PAZAR: Sezgilerin yüksek olduğu, duygularımızın uçlarda olduğu, korkusuz ve meydan okuyan, derin ve bilme ihtiyacında olan bir ruh haliyle güne başlıyoruz. Bugün dengede kalmak, değişimlere direnç göstermemek, abartılı tepkilerden ve dürtüsel davranışlardan uzak durmak önem taşıyor. İlişkilerde güvensizlikler bağları zedelerken, güvenmek ve bir olarak hareket etmek bağların daha güçlenmesini ve ait hissetmeyi sağlayacak. Mali alanlarda ise riskli yatırım ve abartılı alışverişlerden uzak durmalıyız. Bugünü kendimizle veya sevdiklerimizle yaşamdan izole olarak geçirmek, sakin ve iyileştiren etkilerle bizi yeni haftaya hazırlıyor olacak. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder