25 Kasım 2023 Cumartesi

27 KASIM - 3 ARALIK HAFTASI - SİSLİ YOL







Dolunay etkileri ile haftaya başlarken...

Bu hafta iletişimin aktif, anlama ve anlaşılma ihtiyacımızın yoğun olduğu etkilerdeyiz. Hafta boyunca ani kararlar vermemeli, dalgınlık ve yanlış bilgilere karşı temkinli olmalıyız.

Eylül ayından beri devam eden içe dönük ve durağan enerjilerin yerini gökyüzünde ateş elementinin çoğalmasıyla enerji, istek, hareket ve canlılık alıyor. Fakat 5 gün boyunca yaşayacağımız Satürn karesi bizi durduran, yavaşlatan etkiler çalıştıracak. Yepyeni bir yıla hazırlanırken yaşam bizden dürtüsel, aşırı iyimser veya aceleci olmak yerine sağlam, gerçekçi ancak kendimize inanarak ilerlememizi istiyor.

Venüs'ün 5 Aralığa dek Güney ay düğümünden geçtiği bu karmik günlerde... İlişkilerde anlaşılamamış dersleri anlamak üzere geçmiş ilişkilerle karşılaşabilir, eskiyi düşünebilir, aldatılmaların açığa çıktığını görebilir veya geçmişte yaşanmış bir kısır döngüyü yeniden yaşayabiliriz. Korkuyla bağ kuruyorsak, ani kararlarla ilişkimizi bitirebiliriz. Deneyimini tamamlamış ilişkiler sonlanabilri. Bu döngüde ilerleyebilmenin anahtarı; kişilere değil deneyimin anlatmaya çalıştığına odaklanmaktır.

27 KASIM PAZARTESİ: Haftaya 12:16'da gerçekleşecek Dolunay etkisi ile başlıyoruz... 

İletişimin aktif, zihnimizin yoğun olacağı bir hafta yaşayacağız. Hafta boyunca sorularımıza cevap bulabilir, gerçekçi olmadığımız konularda aydınlanmalar yaşayabiliriz. Ancak her şeyi iki kere sorgulamalı, yalan haber ve provakasyonlar yaşayabileceğimizi bilmeliyiz. Bugün gün boyu; dalgınlık, unutkanlık, iptal, gecikme ve doğru organize olamama gibi etkiler olabileceğinden günü önemli işler yerine planlamalarla geçirebiliriz. Ani tepki, karar ve kazalara karşı temkinli olmalıyız. Gün boyu; nefes egzersizleri, meditasyonlar, evi havalandırmak, tütsü yakmak, sirkeli suyla duş almak, uyumadan önce rahatlatıcı çaylar içmek ruhumuza iyi gelecektir.

28 KASIM SALI:  Anlama ve anlaşılma isteğimizin yoğun olacağı etkilerle güne başlıyoruz. Bugün konuşa konuşa sevgimizi dile getirebilir, ilişkide sorunlarımızı çözebilir, birbirimize iyi gelebiliriz. Yazarak, anlatarak, dertleşerek şifalanabiliriz. Terapiler, şifa çalışmaları ve doktor randevuları için uygun bir gündeyiz. Aynı zamanda ilham dolu ve yaratıcı çalışmalar ortaya koyabiliriz. Gün boyu dalgınlık ve unutkanlıklar yaşayabileceğimizden işlerimizi birkaç kez kontrol etmeli, önemli karar ve sözler vermemeliyiz.

29 KASIM ÇARŞAMBA: Duygusal, empatik, şefkat, sevgi ve güven ihtiyacıyla dolu bir güne başlıyoruz. Bugün gün boyu odağımız ilişkiler olabilir. Anlaşılmamış ve kapanmamış dersler varsa, geçmişe özlem duyabilir, geçmişten haberler alabiliriz. Öte yandan ilişkimizde karma yaratmaktan kaçınmamız, doğru dengeler kurmamız, ilişkilerimize özenle yaklaşmamız gereken bir gündeyiz. Deneyimini tamamlamış bağlar bugünlerde sonlanabilir. Bugünü; ailemiz ve sevdiklerimizle zaman geçirerek, içimizdeki çocuğa iyi gelerek geçirebiliriz. İşlerimizi kolaylıkla organize edebilir, attığımız adımlarda şansla desteklenebilir, devlet veya otoriter kişilerden destek görebiliriz. Zamanı doğru yönetebileceğimiz bir gündeyiz.

30 KASIM PERŞEMBE: Duygularımızın yoğun olacağı, oldukça derin hissedeceğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Bugün yaşadığımız duygular, yoksunluklar veya tepkilerimizin kaynağı çocukluğumuzdan, ailelerden veya karmamızdan bugüne taşınanlar olacaktır.

Gün boyu içindeki çocuğu mutlu etmek için onun ellerinden tut ve tıpkı bir ebeveyn gibi ihtiyaçlarını ona ver. İstekleri ve eksiklikleri için verdiği büyük tepkileri kucaklayarak şefkatle ve soğukkanlılıkla onun için doğru adımlar atmayı seç. Bugün süprizler yaşayabilir, kendini de süprizlerle mutlu edebilirsin. Öte yandan yaratıcı ve özgün işler yapabilir, evde zaman geçirerek, yemekler yaparak iç huzurunu koruyabilirsin. Sözlerin kalbi yaralamadan ince ince dokunduğu bir gün olsun...

1 ARALIK CUMA: Venüs Güney Ay Düğümü kavuşumunu en keskin yaşadığımız bir güne başlıyoruz... Bugün akşam saatlerine dek ilişkilerde birçok karmik zincir kırılırken, bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir, karmik bedeller açığa çıkabilir. Aynı zamanda korku ve kaygıyla bağ kuruyor ve kalple teslimiyette olamıyorsanız, ilişkinizi sabote ettiğinizi fark edebilirsiniz. Gün boyu ani ve sert çıkışlar yapmamalı, kararlar almamalıyız. Öte yandan ilişkilere dair skandallara da şahit olabiliriz. Merkür'ün retroya hazırlandığı Oğlak burcuna geçişi ile yaşama gerçekçi ve net bakmaya başlıyoruz. 16:00-19:00 arası dinlenme ihtiyacımız artarken, işlerimiz askıda kalabilir. Ardından özgüvenli ve gerçekçi hareket edebiliriz.

2 ARALIK CUMARTESİ: Haftanın en olumlu ve akıcı gününe başlıyoruz... Bugün tüm kırgınlıkları onarabilir, sevdiklerimizle güzel zamanlar geçirebiliriz. Enerjimiz yükselirken, güçlü ve özgüvenli ruhumuzla kendimize iyi gelebiliriz. Gün boyu; kuaför, bakım, spor, sosyal medya ve alışverişle ilgilenebiliriz. Belirsiz konuları netleştirebilir, sorumluluklarımızı tamamlayabilir, önemli işlerimizi yapabilir, organizasyonlar düzenleyebiliriz. İçsel ihtiyacımız içimizdeki çocuğu mutlu etmek olurken, ilgi görmek ve göstermek ruhumuzu canlandıracaktır.

3 ARALIK PAZAR: Ayın Aslan burcunda ilerlediği bugünü, Aslanlar gibi keyif yaparak geçirebiliriz... Gün boyu yaşayacağımız ani olaylar, değişmemiz ve yenilenmemiz gereken konuları bize gösterecek. Olmayanı oldurmaya çalışmadan, bizim için en güzeline hazırlandığımızı bilerek kendimizi akışa bırakmalıyız. Öte yandan ilişkilerde ve mali konularda yaşanabilecek kriz ve problemlerin içimizdeki korkunun yansıması olduğunu görmeliyiz. Ani, riskli adımlar atmamalıyız. Bu enerjiyi ilişkide tutkuya dönüştürebilir, bağlarımızı derinleştirebiliriz. Ruhumuza iyi geleni seçtiğimiz, hafifleyerek yeni haftaya hazırlandığımız, öz değerimizin farkında olduğumuz bir gün olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder