13 Kasım 2023 Pazartesi

13 KASIM YENİAYI & BURÇLAR



KOÇ: Korkuyla tuttuğun, tutunduğundan, ürettiğin tüm negatif senaryolardan, geçmişinden geçerek hayallerini yaşamanın mümkün olduğuna açıldığın yerdesin. Değerler, şans ve fırsatlar işte o açılan pencereden kapına akacak. Kendini durdurdukların, arınmalar, iyileşmeler, mali değerlerin ve doğumlar gündeminde. Ama en çok da içinde yaşayacağın doğumla, aniden kendini bulacaksın.

BOĞA: İlişkilerinin aynasından sana aniden yansıyan ışık, aslında seni sana anlatacak. Yaşayacağın uyanışla kısır döngülerini kıracak, kendini yeniden fark edeceksin. Kendin olmayı ne zaman bıraktın? Duygularını görmeye ve yaşamaya izin verdiğinde, senin için sağlıklı olan bağları göreceksin. Aşk, evlilik, ortaklık, iş birliğinde olduğun kişiler gündeminde.

İKİZLER: Hayatına farklılıklar kataracağın, rutinlerini kıracağın, sana iyi gelmeyen her alışkanlık ve düzene uyanarak kendine iyi geleceğin zamanlardasın. Bugünlerde bedeninin sinyalleri, ruhunun çağrısı olabilir. Ruhunu iyileştirip dinlendirerek, yaşamını da güzelleştirebilirsin. Yepyeni iş, beslenme, uyku düzenleri yaratabilir, işinde yaratıcılığınla öne çıkabilirsin. Resmi yan çevirdiğinde, bambaşka bir yaşamın mümkün olduğunu göreceksin. Neden olmasın?

YENGEÇ: Spot ışıkları birden üzerinde yandığında, hayat sahnende kim olduğunu yeniden hatırlayacağın zamanlardasın. Bir çocuk, sadece güvende hissettiği yerde tüm doğallığını ve neşesini yaşar. Kendini, hayallerini, yeteneklerini, aşkı, içindeki çocuğu özgürce açığa çıkartmanı durduran korkuları ve kişileri görerek geride bırakacak, kendine ve aşka yeniden doğacaksın. Hobilerin, aşk hayatın, çocukların gündeminde.

ASLAN: ''Her fırtına kaos yaratmak için gelmez, bazıları yolunuzu temizlemek içindir.'' İçindeki fırtınalar yepyeni çiçeklerin köklenebilmesi için ruhunun bahçelerini temizliyor. İç dünyana iyi gelenlerle yeniden doğmaya, kendini kendin olabildiğin kişilerle özgürce yaşamaya hazırlanıyorsun. Gerçek gücünün mutluluk ve huzurdan geldiğini anladığın, içinde bir şeyleri değiştirerek dünyanı değiştireceğin zamanlardasın. İşte o zaman hayata aşkla bakacak, aşkla üretmeye, parlamaya devam edeceksin. Ailen, yaşam alanın, çocukluğun, ait hissettiğin bağlar ve yerler gündeminde.

BAŞAK: Düşündüğünü ve inandığını hayatına nasıl çağırdığını aniden göreceğin yerdesin. Bugünündeki kararlar, geleceğini şekillendirirken, geleceğe yeniden umutla bakmaya davetlisin. Yaşayacağın fark edişlerle, bildiklerini yenileyerek yaşama bambaşka gözlerden bakacağın zamanlar başlıyor. Önemli haberler, yolculuklar, eğitimler, seyahatler, alım satım alanları ile tamamlanmalar gündeminde.

TERAZİ: Kendine yeniden doğarak, kendi değerine yeniden kavuşacağın zamanlardasın. Sana ait olan her şeye kavuşacak, değerli ve ait hissetmediğini geride bırakma cesaretini kendinde bulacaksın. Emeklerin, zamanın, kaynakların, üretkenliğin, yeteneklerin gündeminde. Kendine hayattan beklediklerini verdikçe, daha güçlü adımlarla ilerleyeceksin.  Değerini yaşayamadığın her şeyin yerini; öz değer, bolluk bereket ve aşkla dolduracaksın.

AKREP: Yıkım gürültülüdür ama yaratım sessizdir. Çünkü yaratımın gücü ve ruhu budur. Sessizce ama güçlü bir ruhla dönüşeceğin, içindeki çatırdamayı hissettiğin, kendini yeniden bulacağın, kendinle yeniden tanışacağın günlere başlıyorsun. Yüzleşmeler, değişimler, fark edişlerle dolu uzun bir yıl geçirdin. Şimdi tüm ışığınla görkemli bir doğuş vakti. 

YAY: İçinde doğmayı bekleyen bir ışık, senin kadar parlak fikirler, ertelediğin düşünceler var. Gidilmesi gereken yollar, özlemini duyduğun bir yaşam, perde arkasından izlediğin bir gelecek var. Hayata yeniden karışmadan, sessizliğini bozmadan önce kendine inanma vakti. Sen ruhuna inandıkça, yaşam da sana ellerini uzatacak. Şimdi kendine dönerek; seni durduran düşüncelerinin kaynağına, karmalarına, geçmişine inme ve onlardan sana aktarılan kalıplardan özgürleşme zamanı. İlhamın, sezgilerin yükseliyor, kısır döngüleri kırarak ilerliyorsun. Tatiller, şifa çalışmaları, manevi alanlar, durup dinlenmek ruhuna iyi gelecek. Sahneye çıkmaya ufak bir adım kaldı.

OĞLAK: Bir yıldırım, bir gök gürültüsü, bir elektrik sıçraması, ani bir ışık gibi... Birden yaşanan ne varsa, o sana özgürlüğünü ve özgünlüğünü verecek. Sadece kendini yaşayabileceğin, kendin olabildiğin aşklara, çevrelere kavuşacaksın. Seni senden alıkoyandan geçerek yenilenme vakti. Hayallerine inandıkça, ona inanan ve destekleyenlerle buluşmaya, hareketli ve sosyal zamanlara hazırlan.

KOVA: Kendi hayat zirvene adım adım yaklaşırken, göğündeki tüm bulutlar aniden dağılıyor. Şimdi hedeflerinin, hayallerinin, hayatının neresinde olduğunu görmeye, 1,5 yılın hak edişlerine hazırlanıyorsun. Yaşamını sürekli evine ve diğerlerine vermek yerine, önce iç dünyanı mutlu etmeyi hatırlamak, seni zirvende güneş gibi parlatacak. Gelecek planlarında, kariyerinde sürprizler gündeminde. 

BALIK: Hayat pencereni yenileyerek, tüm yaşamına en büyük pencereden bakacağın zamanlardasın. İnandıkların, kendini ifade ediş şeklin, yaşama bakışın değişiyor. İçselleştiremediğin bilgilerden özgürleşerek, yaşamına ve yaşadıklarına başka anlamlar vermeye hazırlanıyorsun. Kendi gelişimin için attığın her adım seni ileriye taşıyacak. Yeter ki sınırlarını aşma cesareti göster, yaşamın işaretleri ve rüyalarına güven. Ufkunu genişletecek eğitimler, seyahatler, yurt dışı bağlantıları, hukuk, alım satım, uzaklarla ilişkilerinde sürpriz değişimler gündeminde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder