19 Kasım 2023 Pazar

20- 26 KASIM HAFTASI - UMUDA DOĞRU!


Bu hafta;

Yeniay ile başlayan değişim enerjisinin yaşamımıza neler kattığını göreceğimiz, bırakarak, yenilenerek hafifleyeceğimiz, değişimi seçerek şifa bulacağımız bir zaman akışındayız. Hafta boyunca durduran, geciktiren, baskı yaratan durumlar bizi; dürtüsel, gerçekçi olmayan, ani karar ve risklerden koruyacak. İlişkilerde karmik bir bitiş veya yenilenme döngüsü başlarken, birbirimizi yaralamak yerine sevgiyle sarmak, sevgiyle şifa bulmak önem kazanacak.

Dünyada;

Küresel karar vericiler harekete geçerken, savaş enerjisi sınırlanabilir. Sınırlar, uluslararası mahkemeler gündeme gelebilir. Bankaların çöküşüne dair tohumların atıldığını fark edebiliriz. Eğitim, seyahat, yurt dışı, vize, uçuşlar ve deniz yolu ile ilgili önemli gündemler, yeni kararlar alınabilir. Sosyal medya, sanatçılar, ünlüler dünyası ile ilgili yeni karar ve ifşalar duyabiliriz. Gazlar, alkol, sıvılar, zehirlenmeler, asparagas haberler gündeme gelebilir. 

Bu hafta kaslarımızı korumalı, takviyeler almalı, kendimize iyi bakmalı, kendimize iyi geleni seçmeliyiz!

20 KASIM PAZARTESİ: Değişimi seçerek, değişime kabul vererek, yenilenmenin açtığı şifaya açılarak ilerlemeyi seçmenin önümüzde yepyeni yollar açtığı günlerdeyiz. Bugünlerde bırakmak, hafiflemek, farklı olanı görmek ve deneyimlemek, zamanla birlikte akmamızı sağlayacak. 

Bugün gün boyu sosyalleşebilir, sevdiklerimizle zaman geçirebiliriz. Ancak güvenilir yerlerde olmalıyız. Zihinsel gerginliğimizi, spor ve hareketle ya da içimizdekileri yazarak atabiliriz. Önemli işlerimizi 13:45- 17.31 aralığına bırakmak yerine, bu saatlerde ruhumuzu dinlendirmeyi seçmeliyiz. Özellikle 18:00 itibariyle zaman yavaşlamış gibi hissedebilir, gecikme ve ertelemeler yaşayabiliriz. Dünyada sert gelişmeler olabilir. Günün etkileri bizi Dolunay gündemimize hazırlıyor olacak...

21 KASIM SALI: Güneş'in akrebin son derecelerinde olduğu bugün, son bir aydır yaşadığımız değişim süreçlerinin ardından yaşamın bize ne kattığını gördüğümüz bir gündeyiz. 

Gün boyu attığımız adımlarda şansla destekleneceğiz! Bugün sezgilerimiz çok yüksek olurken, önemli gizli bilgiler edinebilir, araştırmalar yapabilir, duygusal, romantik, aynı zamanda ilham ve yaratıcılıkla dolu hissedebiliriz. Güçlü ve kararlı ilerleyebileceğimiz, yaptıklarımızla etki yaratacağımız bir gündeyiz. Ancak duygusal konularda yanlış anlaşılmalar yaşayabiliriz. Birbirimizi anlamaya gönüllü olalım. Bugünü; alışveriş, anlaşmalar, ruhsal ve manevi çalışmalar, doktor randevuları, terapiler, bakım rutinleri ile değerlendirebiliriz.

22 KASIM ÇARŞAMBA: İyi ki doğdunuz sevgili Yay'lar! Yaşama renk, umut ve neşe katan, bilgiyi ve bilgeliği yayan, sınırlarımızı aşmamız için bize rehber olan enerjiniz ay boyu bizimle olacak!

Bugünden itibaren 28 Kasım'a dek ilişkilerde karmik bir evreye giriyoruz. Dengeli ve sağlam bağlarla bağlı olmayan ilişkilerde kopuşlar yaşayabilir, birbirimizin yaralarına dokunabiliriz. Öte yandan; içsel yaralarımızı görerek öz değerimizi güçlendirebilir, ilişkilerimizde birbirimizin yaralarına karşıdan bakarak, birbirimize şifa olmayı da seçebiliriz. Bugün duygusal olarak anlaşılma isteğimiz yoğun olurken, yaratıcı ve özgün yanımız yüksek olacak. 18:10 itibariyle yükselen dinlenme ihtiyacımız, 20:20 itibariyle yerini enerjik ve güçlü etkilere bırakacak.

23 KASIM PERŞEMBE: Özgüvenli, güçlü, pozitif, kendinden emin etkilerle güne başlıyoruz... Bugünü bizi mutlu eden aktivitelere ayırmalı, bizi yükselten ve neşe katan kişilerle zaman geçirmeliyiz. Gün boyu ertelediğimiz başlangıçları yapmak için adımlar atabiliriz. Ancak zaman, otorite, kural, baskı, sorumluluk veya gecikmeler bizi gerçekçi ve planlı ilerlememiz için durdurabilir. İlişkilerde de yaşadığımız her şeyde bizden bir parça olduğunu unutmamalı, ani kararlar almak yerine gözlemci ve sakin kalmalıyız. Bugün spor yapmak, hafif beslenmek ve bol su içmek enerjimizi dengelerken, akşam saatlerinde olası baş ağrıları ve gerginlikleri hafifletecektir.

24 KASIM CUMA: Mars Yay Burcunda! Bugünden itibaren 4 Ocak tarihine dek yaşam enerjimiz yükseliyor! Enerjimizi; kişisel gelişim, gelecek planları, yurt dışı, uçuş, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve yayıncılık alanlarına yönlendiriyoruz. Hedef belirlemek, risk almak ve hedefe odaklı ilerleyerek yükselmek için destekleniyoruz!

Bugün tüm ilişki ve işlerimizi konuşarak çözebilir, iyileştirebilir, güzel ve önemli haberler alabiliriz. Geleceğimize yol açacak gelişmeler yaşayabilir, hayatımıza etki edecek kişilerle tanışabilir, önemli farkındalıklar edinebiliriz. Akşam saatlerinde rahatlayarak, zamana güvenerek, meditasyonlar yaparak, kontrolcü ruhumuzu serbest bırakarak keyifli zamanlar geçirebilir, güzel bir uykuya dalabiliriz.

25 KASIM CUMARTESİ: Zamanın yavaşlatarak, durdurarak bizi gerçekçiliğe, düzene, disipline ve adım adım ilerlemeye davet ettiği bir akıştayız. Özellikle bugün durarak eylemlerimizi yeniden yapılandırabilir, ilerlemek için almamız gereken sorumlulukları fark edebiliriz. Gün boyu enerjimizi kontrol etmek önem kazanırken; eğitim, seyahat, ticaret gibi alanlarda yavaşlamalar yaşayabiliriz. Gün akışını rahatlayarak, keyif yaparak, sevdiğimiz aktivitelerle geçirebiliriz. Sosyal anlamda şanslı ve keyifli etkilerdeyiz. Dünyada ise savaş enerjisi bu hafta sınırlanabilir. Yönetici ve liderlerin eylemleri ile ilgili zor durumda kaldığına şahit olabiliriz.

26 KASIM PAZAR: Bugün sevdiklerinle buluşabilir, tatlı kahvaltılar yapabilir, keyifli zamanlar geçirebilirsin. Gün boyu süprizler yaparak sevdiklerini mutlu edebilir ve güzel süprizlerle karşılaşabilirsin. Yeni yerler görmek, yeni tatlar denemek için harika bir gün! Gün boyu sezgisel, yaratıcı hissedebilir, ruhsal açılım ve şifalar yaşayarak haftaya başlayabilirsin. Verilen sözlerde değişimler olabileceğinden, medyada asparagas haberler olabileceğinden, bugünü sadece güvendiğin kişilere ayır ve önemli planlar yapma, kararlar alma, duyduklarını sorgulayarak akışta kal. Mutlu pazarlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder