10 Ekim 2023 Salı

TAROT - RUH KARTLARI

DOĞUM TARİHİNİZ SİZE NE ANLATIYOR?

NEDEN BU DÜNYADA OLDUĞUNUZUN TAROT ANLAMINI BİLMEK İSTERSENİZ, BU HESAPLAMAYI YAPIN;

Doğum tarihi sayılarınızı birbiri ile toplayın. Çıkan sayı 2- 10 arasına düşene kadar sadeleştirin.

Örneğin; 1.1.1991 = 1+1+1+9+9+1 = 22 2+2= 4

AZİZE: İçinizdeki bilgeliğin gücünü keşfetmek için buradasınız. Sezgileriniz ve rüyalarınız size her zaman yardım eder, içgüdülerinizi dinlemek en büyük deneyim alanınızdır. Sakin ve teslimiyette olduğunuzda, görmeniz gerekenler kendiliğinden açığa çıkar. Bilinçaltınız, sırlarla dolu bir okyanus gibidir. İçinizdeki karanlık ve aydınlığı dengelediğinizde, bilgeliğe ulaşırsınız. Diğer insanlara yol gösteren bir şifacısınız. 

İMPARATORİÇE: Dişil doğanızı keşfetmek için buradasınız. Zeka ve zerafetin birleştiği, hayal gücü yüksek, empatik, anaç, üretken bir ruha sahipsiniz. Duygusal ve ruhsal isteklerinize kulak verdiğinizde, kendi mutluluğunuzu yaratarak, hayattan keyif almayı ve sakince alıcı olmayı hatırladığınızda; öz değeriniz güçlenecek, aşkı, bolluk bereketi ve huzuru yaşamınıza davet edeceksiniz. 

İMPARATOR: Eril doğanızı keşfetmek için buradasınız. Güçlü, otoriter, lider, kendine güvenen, enerjik bir ruha sahipsiniz. Zekanız ve mücadele gücünüz sizi hedef ve hayallerinize taşır. İsteklerinize odaklandığınızda eninde sonunda başarı, uzmanlık ve saygınlık kazanırsınız. Hayatınızın kontrolü ellerinizdedir ve kaderinizi kendiniz yaratırsınız. Siz kendinizi keşfedene dek, yaşamınızdaki eril figürler daha pasif kalabilir.

AZİZ: Değişimi ve yenilikleri kucaklayarak, ait hissedeceğiniz bir dünya yaratmak için buradasınız. Kalıplardan, geleneklerden özgürleştikçe, sabırlı ve kararlı oldukça, kendi sağlam değerlerinizi yaratabilirsiniz. Ve bu değerleri korumak, aydınlıktan ve dürüstlükten vazgeçmemek size güvenilir,  gerçek bir aşkı; maddi güvenliğinizi sağlayacağınız huzurlu bir iş yaşamını getirir.

AŞIKLAR: Yaşamı aşkla kucaklamak, aşkla öğrenmek, gittiğiniz her yere sevgiyi yaymak için buradasınız. Aşkın büyülü gücünü keşfe çıktığınız bu yolculuk, kendi içinizdeki aşkı bulmaya, kendi değerinizi fark etmeye ilerler. Diğerlerine de kendilerini ve hayatı daha çok sevmeleri için ışık olursunuz. Yaptığınız seçimler ve yol ayrımları, çok büyük kadersel değişimlerle yeni hikayeler yaratır. Bu seçimlerde sezgileriniz, en büyük yardımcınızdır.

ARABA: Kalbinizin çağrısına kulak vererek, hayallerinizin peşinden gitmek için buradasınız. Yaşamınızın bir bölümünde kabuğunuzdan ve konfor alanınızdan çıkarak, diğerlerinin yaşamına olan odağınızı bırakarak, yolculuğunuza başlayacağınız o arabaya binmeniz, harekete geçmeniz gerekir. Ailenizden ve geçmişten edindiğiniz tecrübeler, en büyük rehberiniz olacaktır. Arabanın ilerlemesi için karanlık ve aydınlık önceden fark edilerek, dengelenmelidir. İrade, zeka, özgüven ve kararlılık en önemli yol arkadaşlarınızdır.

GÜÇ: İçinizdeki gücü ve kim olduğunuzu bulmak, özgüvenle hayat sahnenize çıkmak, yaratıcılık ve liderlik yeteneklerinizi keşfetmek için buradasınız. Çıktığınız bu yolda gerçek gücün yıkıcı değil yapıcı olduğunu, sevgiden ve duyguları yaşayabilmekten geçtiğini fark edersiniz. Işıl ışıl enerjiniz, sıcaklığınız, neşeniz ve samimiyetinizle diğer insanların içindeki yaşam gücünü de uyandırabilirsiniz. Kendinizden şüphe etmeden, cesaretinizle ilerleyin.

ERMİŞ: İnsan bilgeliğe ulaştıkça sessizleşir. Çünkü artık, kendini bilmektedir. Siz bu yaşamda ruhsal benliğinizi aramak için buradasınız. Yalnızlık ve içe dönmek size en iyi gelendir. Münzevi ruhunuz sabırla, arınarak, sadece gerçek ve derin bağlar kurarak kendini bulur. Tecrübelerle gelen bilgelik hali, sizi dünya kaosunun ortasında dingin ve huzurlu biri yapar. Diğer insanların güçlerini fark etmeleri için bir rehbersiniz.

KADER ÇARKI: Önemli kadersel deneyimler yaşayarak irade gücünüzü keşfetmek için buradasınız. Yaşamınızdaki güzellikler ve hak edişler beklediğinizden daha yavaş ancak beklediğinizden çok daha güzel gelebilir. Çünkü özel olan her zaman sabır gerektirir. Hayat boyu o kadere hazırlandığınızı hissedersiniz. Kader çarkının dümeninin elinizde olduğunu bilerek seçimlerinizi hep aydınlıktan yana tutun. Bu yolculukta güçlü bir ruh ikizi bağlantısı vardır. Şans hep sizin yanınızdadır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder