12 Ekim 2023 Perşembe

14 EKİM GÜNEŞ TUTULMASI & BURÇLAR


KOÇ: Yaşamına aldığın herkes, senin kendine nasıl yaklaştığının aynasıdır. Kendinle olan ilişkini güzelleştirerek, yaşamındaki tüm ilişkileri yenileyeceğin, yükselteceğin günlere başlıyorsun. Evlilikler, eşinin hayatındaki değişimler, evliliğe gidecek ilişkiler, ortaklıklar, danışmanlıklarda önemli değişimler 6 ay boyunca gündeminde olacak. Seninle rekabet edenlerde ilahi adalet sağlanırken, ilişkilere dair geçmiş tecrübelerin, geleceğine ışık tutacak.

BOĞA: Tüm yaşam düzenini yenileyerek, kendini yenileyeceğin zamanlara başlıyorsun. Kendine iyi gelmek için 6 ay boyunca gündemin; alışkanlıklarını, beslenme ve uyku düzenini, çalışma ve dinlenme zamanlarını dengelemek, ruhsal ve bedensel sağlığını iyileştirmek olacak. Ruhuna iyi gelmeyen, seni beslemeyen ilişkileri geride bırakacaksın. İş yaşamında adil olmayan düzenleri sonlandırarak, değer göreceğin yeni iş alanlarına başlayacaksın.

İKİZLER: Hayat sahnende yalnızca kendin olarak ışıl ışıl parlayacağın 6 aylık bir döngüye başlıyorsun. Yaşadığın aşkların, hobilerinin, hayattan keyif aldığın alanların, sana kendini ne kadar sevdiğini yansıttığını unutma. Bu dönemde geçmiş karmik ilişkilerin öğretilerini alarak ilerlemelisin. Evliliğinde ise çocuk sahibi olmak için destekleniyorsun. Kendini ve yaşamı daha çok aşkla sevme zamanı.

YENGEÇ: Yaşama daha çok ait hissedebilmek için ruhunun ve kalbinin isteklerine kulak verme vakti. 6 ay boyunca iç huzurunu sağlama ihtiyacın gündemde olurken; yaşam alanın, ailen veya evine dair yepyeni gündemler yaşayabilirsin. Ev ve aile ilişkilerinde denge kurmak için yeni kararlar alabilirsin. Çocukluğunun bugününe etkilerini fark ederek, hayata yepyeni bir bilinçle bakmaya hazırlanıyorsun.

ASLAN: Hayata nasıl bakıyorsak, yaşamımız öyle şekillenir. Mutlu uyandığımız günlerde, her şey daha güzel görünür. Oysa dünya değil, sadece bizim dünyamız değişmiştir. Yaşama nasıl baktığını değiştirerek, tüm yaşamını yenileyeceğin günlere başlıyorsun. Yepyeni ve seni daha çok besleyecek çevrelere girecek, yepyeni kararlar alacaksın. İletişim, sosyal medya, ticaret, seyahat trafiğin artarken, yeni eğitimlere başlayabilir, yeni anlaşmalar yapabilir, yeni eğitimler alabilirsin. Kardeşlerinin yaşamındaki değişimlerde en güzel destek olabilirsin.

BAŞAK: Kendi özdeğerini fark ettikçe, sahip olduklarının güzelliklerini gördükçe sana değer olanı çekeceğin 6 aylık bir döngüye başlıyorsun. Bu döngüde; kendinin, zamanının, emeklerinin, üretkenliğinin, yeteneklerinin kıymetini daha çok anlayacak, koruyacaksın. Alma verme dengeni korumak en önemli deneyimin olurken, bu dengeyi doğru kurdukça yepyeni gelir kaynaklarına açılacak, bolluk bereketini çoğaltacaksın.

TERAZİ: Kendine yeniden doğacağın, benliğini, değerlerini yenileyeceğin ve aslında kendini bulacağın 6 aylık bir döngüye başlıyorsun. Bu döngüde yaşama dair ertelediğin ne varsa yapma, yepyeni bir motivasyonla ilerleme vakti. Geçmiş ilişkilerin, tecrübelerin sana ışık tutarken; kendini ilişkiler içinde tanıyacak, ruhuna denk olmayan ne varsa özgürleşerek, daha doğru ilişkiler kuracaksın. Ruhunu, bedenini, zihnini yenileme, kendini kendine daha ait hissetme vakti.

AKREP: Yenilenmek ve yepyeni bir sen olarak hayat sahnene çıkmak için enerjini topladığın, içe dönerek durmaya ve dinlenmeye davet edildiğin 6 aylık bir döngüye başlıyorsun. Bu döngüde yaşam senden kalbinin gerçek isteklerini duymanı isteyecek. Geçmişte yaşadıklarını daha çok anlayarak daha güzel bir gelecek yaratabileceksin. Gizli saklı veya bastırılan her şey arınmak üzere açığa çıkacak. Bu süreçte sezgilerini ve rüyalarını dinlemeye, ruh, maneviyat ve bilinçaltına dair konularla ilgilenmeye davetlisin.

YAY: Uzun zamandır hayata karışamadığını, yaşamı uzak bir pencereden izlediğini düşünüyor olabilirsin. İşte şimdi senin zamanın geldi, hazırsın! Hayallerine kavuşacağın, hayalindekini yaşayacağın 6 aylık bir döngüye başlıyorsun. Ruhunu ve kalbini beslemeyen arkadaşlıklardan arındıkça yükselecek, senin frekansında, sana katkı olacak yepyeni çevrelere gireceksin. Vizyonların ve yaratıcılığın kariyerinde sana rehber olacak. Işığına güven, kabuğuna çekilme, gelecek planlarını sadeleştir. Renkli, sosyal, hareketli günler kapında.

OĞLAK: Nihayet, yaşamının zirvesine ulaşacağın o basamaktasın. Son 4 -5 yıldır verdiğin emeklerin karşılığını alacağın, hayallerine ve hedeflerine ulaştığını göreceğin 6 aylık bir döngüye başlıyorsun. Toplumdaki imajın, kariyerindeki statün yenilenirken, ev ve evliliğe dair radikal kararlar da alabilirsin. Yalnızca kendi beklentilerini karşılamanın, yalnızca kendi onayına ihtiyaç duymanın sana 'başarmış hissi' vereceğini unutma.

KOVA: Sınırlarını aşacağın, hayata yepyeni bir pencereden bakacağın 6 aylık bir döngüye başlıyorsun. Bu döngüde karşına seni yenileyecek; farklı kültürden, dilden, renkli insanlar, eğitimler, yurt dışı seyahatleri çıkabilir. Tüm bunlar, bakış açını ve hayat felsefeni yenilmeni sağlayacak. Daha özgür ve özgün hissedeceksin. Aynı zamanda; hukuk, ticaret, eğitim, dil, iletişim veya medya alanlarında yeni gelişmeler yaşayabilirsin. İlahi adaletin yerini bulduğu, yaşamın seninle işaretlerle daha çok konuştuğu zamanlardasın.

BALIK: Kendi gücüne yeniden doğacağın, kendi ruhunun derinliklerine inerek dönüşeceğin, sana iyi gelmeyen her şeyi geride bırakacak gücü kendinde bulabileceğin 6 aylık bir döngüye başlıyorsun. Bu döngüde iç dünyanı önce kendine açacak, daha sonra kimlere gerçekten açılabileceğini keşfedeceksin. Mali alanların hareketlenirken, doğru alma verme dengelerini kurarak bolluk bereketini çoğaltacak, alacak, miras, vergi, banka, eş veya ortak kazançlarında adaleti sağlamak üzere yeni gelişmeler yaşayacaksın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder