22 Ekim 2023 Pazar

23- 29 EKİM HAFTASI - AY TUTULMASI HAFTASI

PAZARTESİ: Güneş Akrep burcuna geçiyor, güçlü bir Ay Tutulmasına hazırlanıyoruz! İyi ki doğdunuz sevgili Akrep'ler!

Bugünden itibaren duygularımız yükselebilir, dalgalı ve içe dönük hissedebiliriz. Bastırdığımız, ertelediğimiz şeyler içimizden dolup taşıyor gibi gelebilir. Hafta boyu dinlenmeli, kendimizi gözlemlemeliyiz.

Bugün yaşama daha mantıksal yaklaşabilir, bizi anlayan dostlara, sosyalleşmeye ihtiyaç duyabiliriz. Gün boyu ekip çalışmaları yapabilir, internet, medya gibi konularla ilgilenebiliriz. Doktor randevuları ve terapiler için bugünü değerlendirebiliriz. Ani, beklenmedik durumlar yaşanabileceğinden önemli işlerimizi bugüne denk getirmemeli, abartılı ve fevri davranış ve kararlardan uzak durmalıyız.

SALI: Bugün güne zihnin yorgun başlamış olabilirsin. 11:30'a dek arada derin nefesler almayı, hava almayı unutma. 11:30 itibariyle daha esnek bir ruh haline geçerek, tutulmanın getireceği değişim ve şifa enerjilerine daha kolay adapte olmaya başlayacaksın.

Bugün içindeki eril özün güçleniyor. Gün içinde kararlı ve güçlü hissedebilir, eyleme geçeceğin her konuyu tamamlayabilir, destek görebilir, zamanı doğru yönetebilirsin. Hayallerini hayata geçirebilir, ilişkilerindeki sorunları çözerek bağlarını güçlendirebilirsin. Diyet ve beslenme düzeni değişimleri için destekleniyorsun.

ÇARŞAMBA: Şanslı ve destekleyici etkilerle güne başlıyoruz. Bugün yaşamında yepyeni kararlar alabilir, bu kararları uygularken şansın seninle olduğunu fark edebilirsin. Yaratıcılığını, yeni bakış açılarını ve vizyonlarını elini dokundurduğun yerlere ekleyerek fark yaratabilir, daha üretken hissedebilirsin. Bugünü; yurt dışı bağlantılı işler, seyahatler, dil eğitimleri, kişisel gelişim, sanat, ruhsal çalışmalar, hukuk gibi işler için değerlendirebilirsin. Akşam saatlerini mutlaka kendine ayır. Sezgilerin ve rüyaların yol gösterici olacak.

PERŞEMBE: Tutulmalarla yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanırken, o beyaz sayfada olmaması gerekenler geride kalıyor... Bugün içinden dolup taşan duyguları izle, biten ve giden her şeyden arınmak için kendine izin ver. Sabah saatlerinde negatif duygularını kağıda döküp yırtabilir, şifa veya arınma çalışmalarına katılabilir, bağımlılıklarını, sağlık problemlerini tedavilerle sonlandırabilirsin. Bitirmek ve tamamlamak istediklerini 13:00'a dek daha kolay tamamlayabilir, bir şeyleri hayatından kalıcı olarak çıkartabilirsin. Sezgilerin ve ilham enerjin bu saate dek çok güçlü olacak. Bu saatin ardından enerjiler yükselirken, daha özgüvenli ve kararlı etkilerde olacaksın.

CUMA: Güçlü, kendimizden emin, özgüvenli etkilerle güne başlıyoruz. Bugün kendi yolumuzu açacak kadersel olaylar ve farkındalıklar yaşayabiliriz. Bugün ve yarın risk alma eğilimimiz yüksek olabilir. Ancak aşırı iyimserlikle yanlış kararlar alabiliriz. Özellikle mali anlamda büyük riskler almamalıyız. Olayları ve duygularımızı abartarak fevri çıkışlar yapma eğilimimizin farkına varmalı, dürtülerimizi kontrol etmeliyiz. 

Bugün mutlaka kendinle başbaşa zamanlar yarat. Kendini başaramadıklarınla da kabul edebilmek, yalnızlığınla barışmak ve kendine daha iyi gelmek için neler yapabilirsin, kendilerini ve diğerlerini nasıl motive edebilirsin? Akşam saatlerinde baş ağrıları ve uykusuzluklar yaşamamak için rahatlatıcı bir bitki çayı içmeyi unutma.

CUMARTESİ: Tutulma gününe merhaba! Yaşadığımız son 1,5 yıllık kadersel döngüye nokta koyuyor, dönüşümümüzün, yenilenmenin bizi getirdiği noktayı daha net görüyoruz. Bugünden itibaren güvende ve ait hissetmediğimiz her şey geride kalıyor.

Bugünün güçlü enerjileri bedenimizde, zihnimizde, ruhumuzda gerginlikler yaratabilir. Gün boyu sakin ve güvenilir yerlerde olmak, mutlu olduğumuz şeylere zaman ayırmak ruhumuza iyi gelecektir. Aynı zamanda fevri kararlardan, aşırı risklerden, sabit fikir ve çatışmalardan uzak durmamız gereken bir gündeyiz. Dünya genelinde de çatışmalar, sert ve ani olaylara şahit olabiliriz. Bireysel ve toplumsal yaşamlarımızda; gücü algılama şekli, sahip olma dürtüsü, savaşma eğilimi değişiyor ve bir devir geride kalıyor.

PAZAR: Ülkemizin 100. yılı kutlu olsun! Ömrümüzde bir kez göreceğimiz bu şanlı gün, tutulmayla birlikte bizleri bambaşka bir döneme taşıyor. Atalarımıza teşekkür ve şükürle; birliğimiz sevgiyle güçlensin, daim olsun!

Bugünü mutlaka sakin, huzurlu ortamlarda geçirmeye ayırmalı, sevdiklerimizle güvenilir alanlarda olmalıyız. Yargıda olma eğiliminden uzaklaşmalı, fikir ayrılıklarının bir gökkuşağı gibi rengarenk güzellikler yarattığını unutmadan, anlamaya ve diğerlerinden de öğrenmeye gönüllü olmalıyız. Yeni hafta, önümüzde yepyeni bir yaşam döngüsü başlatırken, dinlenerek yenilenmeye hazırlandığımız bir gün olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder