15 Ekim 2023 Pazar

16- 22 EKİM HAFTASI - KARMİK ZİNCİRLER KIRILIYOR!


PAZARTESİ: Yeni haftaya, yeni bir döngüye uyanışla başlıyoruz. Güneş Tutulmasının etkileri en kuvvetli haliyle hissedilirken, bugünden itibaren sen de değişimi ve dönüşümü kabul ederek başla güne. Özellikle bugün ve yarın güçlü değişim enerjileri aktifken, beklenmedik gelişen tüm olayların; içsel huzura, berekete, sevgi ve huzurun yaratımına dönüşmesine niyet et. Gün boyu önemli önemsiz demeden, ihtiyaçlarına odaklan. Sahiplenme, kontrol etme, negatif duygular besleme gibi güdülerinin altında yatan korku ve kaygılarını serbest bırak. Mali konular ve önemli işler için uygun bir günde değiliz.

SALI: Bugün gün boyu yaşamımıza her konuda vizyon, ilham, yaratıcılık ve derinlik katabileceğimiz etkilerdeyiz. Yenilik katacağımız, kendimizi bir yerden özgürleştireceğimiz ve marjinal çıkış yapacağımız her konuda destekleniyoruz. Sen de bugünü araştırmalar, planlamalar, dil eğitimleri, astroloji, ruhsal konular, meditasyonlar, aromaterapiler, şifa çalışmaları aynı zamanda yardımlaşmalar için değerlendirebilirsin. 18:40 itibariyle dinlenme ihtiyacın yüksek olacağından ve işlerin askıda kalabileceğinden akşam saatlerini kendinle baş başa kalmaya ayır.

ÇARŞAMBA: “Şükürler olsun evrene tüm aldıklarını aldığı ve tüm verdiklerini verdiği için” 

Güneş bugün Güney Ay Düğümünden geçerek, tüm karmik etkileri aydınlatıyor. Pek çoğumuz kimliğimizin gölgelerini görürken, pek çoğumuz da karmik zincirleri kırmak için değişmesi gereken eğilimlerimizi fark ediyoruz. Ne olursa olsun, bu 1,5 yıllık döngü tamamlandığında herkes kendisini fark ederek epey gelişim sağlamış olacak.

Bugün, atalarına sevgiyle teşekkür et, sana ait olmayan koşullandırdığın davranışlarını görmeye çalış. Gün boyu; regresyon, aile dizimi gibi konularla ilgilenebilirsin. Bu döngüde hayatından çıkan her şeyin, hayrına olduğunu unutma.

PERŞEMBE: Bazen yaşam bizi aynı konuyla bambaşka olaylar ve kişiler aracılığıyla sınar. Bugün geçmişte öğrenmediğimiz, tamamlamadığımız bir deneyimin önümüze gelebileceği bir gündeyiz. Gerçek isteklerimizi ve özümüzü, diğerleri için, huzurun kaçmaması adına baskılamamız gereken deneyimler yaşayabiliriz. Kendimize ve diğerlerine adil olmanın sınavından geçiyoruz. Öte yandan gün boyu geçmişte kalmış bir konu yeniden önümüze gelerek sonuçlanabilir. Yine de bugün karar almak için uygun bir günde değiliz. Unutkanlıklar yaşanabilir, konuşulanlar sonradan değişebilir. Bugünü doktor randevuları için değerlendirebiliriz.

CUMA: Yepyeni başlangıçlar için en çok desteklendiğimiz gündeyiz! Bugün zamanı doğru yönetebilir, tüm sorumluluklarımızı ve resmi işlerimizi tamamlayabilir, destekler görebiliriz. Aynı zamanda kuaför, estetik, bakım, dekorasyon ve sanatsal çalışmalarla ilgilenebiliriz.

Güneş ile Merkür kavuşurken; bugün zihinsel yaratımına odakla kendini. Küçük veya önemsiz demeden kalbinden geçenleri yaz. Motivasyonunu geri çağır, yaşama katılmayı ve ışık tutmayı seç, kaderindeki güzelliklere güven. Bugüne dek yaşanılan her şey yaşamında; bolluğa, sevgiye, şifaya ve en güzeline kavuşmana yol açsın.

CUMARTESİ: Günaydın! Hemen uyanıp hem sorumluluklarıma odaklanmalı, hem işlerimi tamamlanmalı, hem iyi görünmeli, hem yaşama yetişmeli, hem hem hem hem de... Hem bugün hafta sonu, hem durmalı, hem de biraz nefes almalı. Bugün hayallerini, hedeflerini, isteklerini ve hatta kim olduğunu yeniden gözden geçirme vakti. Yaşadığın hayat senin mi, yoksa onay çabası ile mi merdivenleri tırmanıyorsun? Hayallerinin sonunda alkış almak için diğerlerine 'uygun' görünüyorsan, zirvede çok üşüyebilirsin. 

Gün boyu sevdiklerinle zaman geçirmek, süprizler yapmak, duygularını açmak için uygun bir gündesin!

PAZAR: Bugünü mutlaka içindeki çocuğu mutlu edecek aktivitelere ayır, sadece güvendiğin ve sevdiğin kişilerle zaman geçir, sessiz zamanlar yaratmak ruhuna iyi gelecek. 

Gün boyu kendini göstermek istediğin her konularda, aşk ve ilişkilerde şanslı etkilerde olacağız. Ancak manipülatif, kontrolcü, negatif kişilerden alanımızı korumalıyız. Öte yandan Merkür'ün Akrep burcuna geçişi ile Venüs'ün yöneticisi de değişiyor. Bugünden itibaren bastırılan duygular ve gizlenen konular açığa çıkabilir. Şifa bulmak adına, görünmeyeni görebiliriz. Akşam saatlerini meditasyon ve manevi çalışmalara ayırarak yeni haftaya hafifleyerek başlayabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder