27 Ekim 2023 Cuma

28 EKİM AY TUTULMASI & BURÇLAR




Merhaba yeryüzü sakinleri,

28 Ekim 2023 tarihinde saat 23:24'te yaşayacaağımız Ay Tutulması; son 1,5 yıldır yaşadığımız gündemleri tamamlamamızı sağlarken aynı zamanda 6 aylık gündemimizi belirleyecek. Yaşadıklarımızla nasıl bir yaşam ve benlik yarattığımızı görecek, güven ve aidiyet hissetmediğimizden özgürleşerek, herkesi ve her şeyi değerine göre olması gereken yere koyacağız.

KOÇ: Ay tutulması; son 1,5 yıldır yaşamındaki herkesin ve her şeyin sendeki gerçek değerini aydınlatıyor. Ait olmadığın bahçelerden özgürleşerek, çiçeklerinin capcanlı yeşerdiğini görmeye hazırlanıyorsun. Tutulma ile; kendine ve yeteneklerine güvenerek, alma verme dengeni düzenleyerek, bolluk bereketini çoğaltabilecek, uzun zamandır verdiğin emeklerin karşılığını alabileceksin. Değerini yaşayamadığını, değişime direnerek tuttuklarını geride bırakarak, öz değerini iyileştireceksin.

BOĞA: Ay tutulması; son 1,5 yıldır geçtiğin yollarda, karşılaştığın yepyeni 'sen'i aydınlatıyor. Artık sen eski sen değilsin. Kendine yeniden doğuyor, kendi değerinin, gücünün, isteklerinin daha farkında, kendinle yeniden tanışıyorsun. Şimdi ertelediklerin ve isteklerin için cesurca yola koyulma vakti. Sana güven ve değer vermeyen her şeyden uzaklaş ve hayallerin için adım at. Kendine inanarak attığın minik bir adımla; ilişkilerin, benliğin, imajın, finansal gündemlerin yeni ve daha sağlam inşa edilecek.

İKİZLER: Ay tutulması; son 1,5 yıldır ruhunun ve kalbinin ihtiyaçlarını aydınlatıyor. Hayat koşturmacasının içinde kendini daha çok duymaya, kendinle daha çok kalmaya, kendine daha iyi gelmeye çağrılıyorsun. Ruhun neşeli ve sağlıklı olduğunda, yaşamın da kolaylıkla akacak ve aşkla üretiyor olacaksın. Hayata karışmadan, iş ve meşguliyetlerini yaşamadan, diğerleri için çabalamadan önce; alışkanlıklarını yenileme, sana iyi gelmeyen tüm bağlara veda etme, uzaklaşma ve huzurlu alanlar yaratarak biraz durup dinlenme vakti.

YENGEÇ: Ay tutulması; son 1,5 yıldır hayallerin için gösterdiğin çabanın hediyelerini sunuyor. İdeallerini yaşamak, hayallerine kavuşmak için yepyeni çevrelerde olmaya, yeni projeler üreterek aktif olmaya, kendin olamadığın çevreler ve ilişkilerden özgürleşmeye davet ediliyorsun. İlişkilerinin, varsa çocuklarının; -ama'larını yıkarak kendi yolunda cesur olduğunda seni desteklediğini göreceksin.

ASLAN: Ay tutulması; son 1,5 yıldır geleceğine yön verecek kararlarını aydınlatıyor. Kariyer, ev ve aile yaşamını değerlendirerek yepyeni bir yola girmeye hazırlanıyorsun. Tutulmayla; bugüne dek sevdiklerini mutlu ettiğin anların ve geleceğine verdiğin emeklerin karşılığını hayattan süpriz bir şekilde alacak, hayallerine dair kendine koyduğun engelleri göreceksin. Ne kadar büyürsen büyü, içindeki çocuğa sarılarak şifa ve motivasyon bulduğunu biliyorsun. Şimdi çocuk kalbine gerçek isteklerini sorma, onun hayallerini hatırlayarak yeni adımlar atma vakti.

BAŞAK: Ay tutulması; son 1,5 yıldır hayata açılan yepyeni pencerelerini aydınlatıyor. Yaşadıklarının hayatına kattığı anlamları görmeye, ufkunu genişletmeye, yeni farkındalıklar kazanmaya, ilahi adaletten hakkını almaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde kişisel gelişimine katkı olacak şeyler yapabilir, eğitim, yurt dışı bağlantıları, dil öğrenme, ticaret veya hukuksal konulara dair gündemler yaşayarak bir süreci tamamlayabilirsin. Rüyalarına, sezgilerine ve yaşamın işaretlerine güven.

TERAZİ: Ay tutulması; son 1,5 yıldır yaşamında yeniye yer açman gerekenleri aydınlatıyor. Sana iyi gelmeyenleri, korkuyla ve kaygıyla tutunduklarını bırakarak, bazen vazgeçmeyi öğrenerek; sana değer olana, şansa, fırsatlara, şifaya kavuşmaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde mali anlamda bir tamamlanma yaşayarak, hakkın olanı alabilirsin. Kendini desteğe güvenle açtığında, sana iyi gelen insanları ve ilişkileri yaşamına davet edeceksin. Dönüştüğün yerlerden yeniden doğacak, içsel gücünü keşfedeceksin.

AKREP: Ay tutulması; son 1,5 yıldır kendinle olan ilişkini, ilişkilerine nasıl yansıttığını aydınlatıyor. Kendini gerçekten görebilmeye, seni gerçekten görebilen ve derinliklerini anlayabilenle yola devam etmeye hazırlanıyorsun. Bugünlerde ilişkilerin veya ortaklıklarınla ilgili yeni kararlar alabilirsin. Hayat yoluna eşlik edecek sağlam bağlarını güzelleştirebilir veya yepyeni sağlıklı bağlar kurmak üzere kendini sana iyi gelmeyenden özgürleştirebilirsin.

YAY: Ay tutulması; son 1,5 yıldır yaşam düzenini baştan aşağıya yeniliyor, seni yepyeni bir düzene hazırlıyor. Günlük yaşam alışkanlıkların, sağlığın, ev ve iş yaşamında yepyeni rutinler yaratarak artık sana hizmet etmeyen alışkanlıklarını geride bırakmaya çağrılıyorsun. Üzerine aldığın sorumluluklarını hafifleterek, gerçek hayallerine ve ruhuna iyi gelenlere odaklan. İç dünyan huzurlu olduğunda yaşamına yansıyacak, kendine iyi geldikçe sana iyi gelen her şeyi çekeceksin.

OĞLAK: Ay tutulması; son 1,5 yıldır hayat sahnene çıkmaya ne kadar hazır olduğunu aydınlatıyor. Işığını, kimliğini, içindeki aşk ve yaratıcılığı yaşamına nasıl sunduğunu görmeye hazırlanıyorsun. Yaşadığın ilişkiler kendini ne kadar çok sevdiğine ayna tutuyor. Bugünlerde kendin olmanı, hayata aşkla bağlanmanı, yaratıcılığını, doğru ilişkiler kurmanı, risk almanı engelleyen her şeyi ve herkesi geride bırakabilirsin. Kendin olabileceğin ilişkiler yaşamaya başlayabilirsin. Çocuk sahibi olmak, çocuğunla ilişkini daha da güzelleştirmek için destekleniyorsun.

KOVA: Ay tutulması; son 1,5 yıldır iç dünyanda sakladıklarını aydınlatıyor. Kendi iç huzurunu sağlayarak, çocukluğun, aile yaşamın ve geçmişinle barışarak yaratıcılığını arttırmaya, yenilenmeye, kariyerinde yükselmeye hazırlanıyorsun. Bugünlerde ev, aile ve yaşam alanına dair uzun süreli gündemlerin tamamlanabilir. Taşınabilir veya evlilik kararı alabilirsin. Kendinle kalmak, regresyon, anne karnı şifası veya aile dizilimi gibi konularla ilgilenmek bugünlerde ruhuna iyi gelebilir.

BALIK: Ay tutulması; son 1,5 yıldır tüm bildiklerini yeniliyor. Düşündüklerini yaşamına nasıl çağırdığını görmeye, hayata daha pozitif ve güvenle bakmaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde uzun süredir beklediğin haberleri alabilir, eğitim, seyahat, ticaret ve medya gibi alanlarda bir döngüyü tamamlayabilirsin. Kendini daha özgün ifade etmek için iletişim şeklini yenileyebilirsin. Kardeşlerin ve yakın çevrenle olan ilişkini güzelleştirebilirsin. Çok yönlü olarak, kendini geliştirme vakti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder