13 Ekim 2023 Cuma

14 EKİM HALKALI GÜNEŞ TUTULMASI - SONSUZLUK ÇEMBERİ




14 Ekim tarihinde 6 aylık gündemimizi etkileyecek bir Halkalı Güneş Tutulması yaşayacağız. Halkalı Tutulmalar, sembolü itibariyle; hem sonsuzluk, hem kısır döngü, hem de alyansa benzer. 

Bireysel anlamda şifalandırıcı ve şanslı olan bu tutulmayla, yaşadığımız her döngünün bizim aynamız olduğunu fark edeceğiz. Tüm döngülerden çıkışın sadece bize bağlı olduğunu görecek, kendimizle olan ilişkimiz nasılsa, kendimize nasıl davranıyorsak, bunu dünyamıza yansıttığımıza şahit olacağız, yenileneceğiz.

Bu tutulma; yaşamımızda her şeyi dengeye getirecek, her şeyi yerli yerine koyacak. Karma notlarının dağıtıldığını ve ilahi adaletin işlediğini göreceğiz. Tutulma, kendi değerimize denk olanı seçemediğimiz yerlerde bize yardım edecek. Birçok kişi değerine denk olan ruh eşiyle buluşacak, aşık olacak, evlenecek. Uranüs açısı ile yıldırım aşkları başlayacak! Karmik öğreti niteliğinde olan ilişki ve evliliklerde de boşanma ve ayrılıklar, dengimizle buluşmak için yaşanacak. Çocuk sahibi olmak isteyenleri, özellikle bu konuda zorlananları, tutulma oldukça destekleyecek. Aşk ve doğum kutlamaları yaşayacağız!

Tutulma etkileri ile birçoğumuz geçmişi sık sık hatırlayacağız. Ancak yaşamın bize geçmişi hatırlatma sebebi, oraya dönmek değil oradan ders alarak ilerlemek, halkanın ifade ettiği gibi kısır döngüleri yıkmak olacak. 

Bugünlerde; özlediğinin o günler değil, o günlerdeki 'sen' olduğunu ve o duyguların hala içinde olduğunu unutma. Seni sen yapanlara, olmayanlara teşekkür et, büyümek ve ilerlemek için kırıldıklarınla, kızdıklarınla ruhsal sözleşmenin zaten onları yaşamak olduğunu hatırla...

Bu süreçte; kendimizle zaman geçireceğimiz ve aktif olacağımız her şeye başlayabiliriz. Sosyalleşmek, yaratıcı, estetik, sanatsal aktiviteler ve yeni hobilere başlamak için destekleneceğiz. Değişimlere gözü kara bakacağımız bugünlerde, eski benliğimizden arınacak, yepyeni bir kimliğe doğacağız. Ve tüm bunlar, ilişkilerimiz, içinde bulunacağımız çevreler sayesinde yaşanacak. Kendimizi, diğerleri aracılığıyla bulacağız.

Sürecin dikkat edilmesi gerekenleri; yalnızlık korkusuyla ilişkiler kurmamak ve geçmişe dönüp durmamak, evlilik ve ilişki takıntısıyla herkesi hayatımıza almamak, diğerlerinin onay ve beğenisini almak için kendimizi değiştirmemek, taklit etmemek ve sırf beğeni uğruna estetikler yaptırmamak, kendimiz ve doğal olmak, özümüzü ve dengeyi koruyarak ilişkileri sürdürmek, tembellik ve keyfe düşmemek, kazançlarımızı doğru kullanmak olacak.

Halkalı Tutulma Feromen Yıldızında gerçekleşirken; aydınlık, ferahlık ve yükseliş, bir buhran veya kriz sandığımız bir olayın ardından gelebilir. Bir belirsizliğin ardından, sisli havadan sonra Güneş açar gibi mutluluğa kavuşabiliriz. Başlarken bitti sandığımız olaylar, yeniden karşımıza çıkabilir. Satürn'ün yücelim derecesi olduğu için, bu zamana dek emek verdiğimiz her konunun ödüllerini kalıcı biçimde alabiliriz. Biten tüm anlaşma, iş, sözleşme, ilişki ve ortaklıklar; aslında hayrımıza, bizi kaderimizdekine ilerletmek içindir.

Dünyada; bu süreçte başlayan tüm olaylar bir samsara döngüsüne girerek uzun yıllar devam edebilir. Yepyeni şaşırtıcı ittifak ve anlaşmalar görebiliriz. Denizler, plajlar, gemiler, uçaklar, uzay gemileri ve buluşları, su kaynakları gündeme gelebilir. Yeni kanunlar, kısıtlamalar, anayasa değişimleri olabilir, bazı anlaşmalar hayrımıza bitebilir. Emlak, kira, konutlar, inşaat sektörü, sanat, eğlence hayatı ve eğitim sisteminde değişimler, yeni kararlar gündeme gelebilir. Ünlü ve lider vefatlarına şahit olabiliriz. Pek çok yönetici ve lider değişebilir. Yer altı, yer altı geçitleri ve petrolü konuşabiliriz. Halkı manipüle eden ve ayrıştıran olaylar yaşanabilir. Ani fırtınalar, elektrik ve internet kesintileri siber saldırılar yaşayabiliriz. Tutulma ABD'yi güçlü biçimde etkileyecektir.
Tetik zamanları ise; 26-28 Kasım, 9-13 Ocak, 1- 10 Şubat zamanları olacak.
Benzer temaları deneyimlediğimiz tarihler; 3Ekim 2005, 21 Ocak 2019 ile başlayan döngüler.

Tutulmanın Sabian Sembolü; “Çeşmede kuşlara su veren çocuk”

Bu sembol, ruhumuzdaki masumiyeti hatırlamayı simgeliyor. Koşulsuz sevgiyle verdiğimiz, özen gösterdiğimiz, kalbimizin inceliğinin dokunduğu her şeyin, günün sonunda yaşamdan bambaşka şekilde bize döndüğünü görebiliriz. Yaşamı ve zihnimizi hiçbir olumlamayla kandıramayız. Kalbimizdeki neyse, hayattan her zaman onu buluruz. Sevgi, ancak özenle yeşerir, hayallerimizi emekle yaşatırız. Tutulmanın kazananı, merhamet sınavından geçenler, paylaşan, besleyen ve ışık olanlar olurken... Sen de kalbindeki saf masumiyeti hatırlamaya ve yaşama yansıtmaya ne dersin?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder