15 Eylül 2023 Cuma

YENİAY & BURÇLAR


KOÇ: Hayat telaşesi içinde bir şeyleri oldurmak için koşmaya devam ederken şimdi ayağına takılanları görme vakti. Durup biraz nefes almaya, hafiflemeye, kendine iyi gelmeye ne dersin? Zihnini, bedenini, sağlığını, ruhunu yoran, artık sana iyi gelmeyen düzen, ilişki ve alışkanlıkları geride bırakma, her anlamda sağlıklı yaşama vakti. Yeni hayat yolculuğunda her şey netleşirken, aslında koşman gerekmediğini göreceksin.

BOĞA: Kendini doya doya yaşamak, kendin olduğun yerlerde huzur bulmak, yaşamdan keyif almak için neye ihtiyaç duyduğunu gördüğün kocaman bir yaz geride kaldı. İlişkilerin sana seni anlattı. Şimdi beklentilerinden sıyrılma, hayatının merkezine kendini koyma, sadece gerçek bağlarla yola devam etme ve yeniden hayat sahnesine çıkma vakti. Yeteneklerinle, kimliğinle ışıldayacaksın.

İKİZLER: Evimizi, yaşam alanlarımızı sadeleştirip arındırdığımız gibi ruhumuzun da hafiflemeye ihtiyacı vardır. Bir yaz geride kalırken, şimdi ruhuna ağırlık yapanları geride bırakarak dinlenme vakti. Evde zaman geçirmek, eski eşyalardan arınmak, aile ilişkilerini konuşarak güzelleştirmek, ev ve aile konularında yeni başlangıçlar yapmak gündeminde olacak.

YENGEÇ: Bazen zihnin çözemediğini kalp çoktan duymuş ve anlamıştır. Düşüncelerinin ardında kendini bulabilmek için kalbini dinleyerek yola çıkma vakti. Beklediğin haberler gelirken, yaşam ve iletişim akışın hızlanacak, sorularına yanıtlar bulmaya başlayacaksın. Yakın çevre ilişkilerin, eğitimler, araçlar, seyahatler, ticaret, medya ve yazışmalar gündeminde olabilir.

ASLAN: Yaşamdan aldığın, sana verilmiş olan tüm güzelliklere teşekkür ettikçe, yoluna daha çok olanın gelmesine hazır mısın? Sahip olduğun değerler, kaynakların ve akış konusunda kaygılanmadığında, hep diğerlerine destek olurken kendini almaya da açtığında, potansiyeline güvenmeyi seçtiğinde; değer, bereket ve nasiplerin seni bulmaya başlayacak.

BAŞAK: Bazen kendini bulmak için önce kaybolman gerekir. Uzun bir yaz boyu kaybolduğunu sandığın yollar aslında seni sana getirdi. Sana iyi gelmeyenden arındın, gerçek olanla başbaşa kaldın. Beklentiler, korkular geride kaldı. Şimdi kendinle ilgili tüm planlarını hayata geçirme vakti. Mükemmel olmayı bekleyerek erteleme, çünkü esas mükemmellik şimdi kendin olarak sahneye çıkmakta.

TERAZİ: Yaşadıklarına anlam verdiğin, ruhunun sesini duyarak ihtiyaçlarını gördüğün, gizli ve belirsiz olanı ardında bıraktığın bir yaz geride kaldı. Şimdi yeniden hayata karışmadan önce dinlenme ve demlenme vakti. Uzaklaşmak, manevi, sanatsal ve ruhsal dünyanla ilgilenmek, şifa çalışmalarına katılmak, bağımlılıklardan arınmak için en doğru zamanlardasın. Şimdi çizmeye başladığın tablo, Ekim ayında bir sanat eserine dönüşebilir.

AKREP: Hayallerini yaşamak için planlar yaptığın, bu yolda seninle olan gerçek bağlarını gördüğün bir yaz geride kaldı. Şimdi düşlerini hayata geçirme ve yaşama vakti. Yeni çevreler, insanlar, organizasyonlar ve hareketlilikler yolunu açarken, yepyeni yaratıcı fikirler ürettikçe destekleneceksin. İlişkiler ve arkadaşlıklarda yaşadığın karmik gündemler yolunun bundan sonrası için sana güç ve ışık olacak.

YAY: Aynaya baktığında artık bambaşka birini gördüğünü biliyorum. Senin için geleceğe dair belirsiz, belki hep beklediğin, belki de sana uymadığını bildiğin bir döngü geride kaldı. İçerde bir yerlerde çatlayan bir tohum, sana yeni bahçeler getirecek. Yaşamın hızlanırken odağını kariyerine, hayallerine, hedeflerine ver. Kendi arkanda sen varsın, işte tam da bu yüzden başaracaksın.

OĞLAK: Hayata dair sorduğun soruların cevaplarını bulduğun uzun bir yaz geride kaldı. Şimdi önünde sınırlarını aşmanı bekleyen yeni pencereler açılıyor. Uzun zamandır beklediklerin yoluna seriliyor. İlerlerken sezgilerine ve rüyalarına güven. Eğitimler, yurt dışı seyahatleri, adalet, ticaret veya önemli yazışmalar gündeminde olabilir.

KOVA: Defalarca kendi derinliklerine indiğin, defalarca kendini bulduğun, yüzleştiğin, dönüştüğün bir yaz geride kaldı. Şimdi derinlerden ışığa çıkma, yeniden doğma vakti. Ruhuna ve sağlığına iyi gelmeyen,korkuyla tutunduğun her şey artık geride kaldı. Şimdi mali alanların hareketlenirken, alma verme dengeni doğru kurarak planlı ilerlersen, bolluk bereket ve zenginliklerinle buluşabilirsin.

BALIK: Sudaki yansımana bakarak kendini tanıdığın bir yazı geride bırakıyorsun. Su bazen bulanık, bazen dalgalı, bazen pürüzsüzdü. İç dünyandaki neyse, kendine nasıl geliyorsan, hayattan ve ilişkilerinden onlar dokundu kıyılarına. Şimdi kendini bilerek yeni bir yolculuğa çıkacaksın. İlişkilerin, bağların, ortaklıkların sadece gerçek bir yolda ilerlemek üzere hareketleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder