14 Eylül 2023 Perşembe

15 EYLÜL YENİAYI - YENİ HAYAT



Uzun zamandır beklediğin, özlemini duyduğun o enerji değişimi geliyor. Bir şeyler bitmiş, bir şeyleri olduramamış, bir şeyleri kontrol edememiş olabilirsin. Zaman bazı şeyleri götürürken, aslında seni sana getirdi. Şimdi ayağa kalkma ve yeniden başlama vakti. Rüzgar yön değiştiriyor, kanatlarına doluyor, her şey yeniden hızlanıyor, artık yeniye ilerliyorsun. Ve yaşam sana gülümsüyor. Olduramadığını değil olanı sevmeye, yaşadıklarının hediyelerine kendini açmaya, yeni bir hayata başlamaya hazır mısın?


Retrolarla birlikte yavaşlayan yaşam akışı, bize iyi gelmeyen, kendimize iyi gelmediğimiz her şeyi ve herkesi aydınlatarak gösterdi. Tertemiz bir sayfa açabilmek için; ihtiyacımız olanı, yanlışları, ait olmadıklarımızı, bize değer olmayanı, kendimizi yansıtmadığımız alanları, en önemlisi kim olduğumuzu, ne istediğimizi gördük. Gizlenen, gerçek olmayan, görmezden geldiklerimizle yüzleştik. Şimdi belirsizlikler çözülüyor ve yol netleşiyor. Artık ilerlemeye hazırız. Sadece gerçek olan ve bizi biz yapanla.

Yeniay ile bu hayatta neyin hayalini kuruyorsanız onun için mutlaka adım atın. Gücünüzü, yaratıcılığınızı geri çağırın. Sadece kendinizden bekleyin, gerçekçi olun, kurban - kurtarıcı rollerine girmeyin ve kendinize güvenin.

Bunu yaptığınızda bugünlerde attığınız adımlar öyle desteklenecek ki, Ekim ayı ile hızlanacak ve Nisan ayında şaşırtıcı zenginliklere, güzelliklere yol açacak. Bugünlerde başlattıklarımız hızla akmasa da, yavaş ve sağlam ilerleyecek, ilham ve parlak fikirlerle dolu hissedeceğiz. İş kurma, yatırım, düzenleme, imza atma, ticaret, evlilik gibi alanlarda planlı ve emek vererek ilerlersek kadersel, süpriz destekler göreceğiz.

Yeniay; toksik ilişkileri, haksızlıkları, yanlış düzenleri yıkarken, haksızlık yapanlar, oyun kuranlar, karanlıkta ilerleyenler için ilahi adaleti yaşatacak. Sadece gerçek olan, iyiye hizmet edenle yola devam edeceğiz. Sağlıklı ilişkilerde bağlar daha gerçekçi yollarla kuvvetlenirken, haksızlığa uğramış, değerini yaşayamamış kişiler kendi değerini seçmeyi öğrenerek daha sağlıklı ilişkilere doğru ilerleyecekler. Her alanda yaşanan hayal kırıklıkları, yepyeni yollara ve güzelliklere vesile olacak.

Bu süreçte rahatsızlıklarımıza çözümler bularak şifalanacağımız günlerdeyiz. Görmezden geldiğimiz sağlık sorunları iyileştirmek üzere kendini gösterebilir. Cilt, alerji, bağırsak ve sindirim sorunlarına, kronik rahatsızlıklarımıza, ilaçlar, salgın ve içtiklerimizden gelecek problemlere dikkatli olmalıyız. Gerçekleri çarpıtan, gizleyen, olmuş gibi yaşayan kişilere dikkat etmeliyiz. Bugünleri; topraklanarak, canlıları besleyerek, organizasyon, yeni düzen, plan, diyet, detoks, eski eşyalardan arınma, meditasyon ve yeni yaşam alışkanlıkları ile değerlendirmeliyiz.

Ülkemizde; ekonomi, eğitim, gayrımenkul sektörü, tarım, evcil hayvanlar ile ilgili yeni kararlar alınabilir. Muhalefetten yeni kararlar duyabiliriz. Dünyada; yağış, sel, kasırgalar gündemde olmaya devam edebilir. Tutuklanma, boşanma gibi konuları daha çok duyabiliriz. Kraliyet ailesi veya tanınmış aileler gündeme gelebilir.

Hayallerini yaşamak için bir şeylerin tam ve mükemmel olmasını bekleyerek ertelemek korkudur. Mükemmel değil sadece kendin olmayı seçmek esas mükemmelliktir. Kendine güven ve cesur kalbine inan. Seni sen yapanları hatırla.

'İmkansız' dedi kibir.

'Riskli' dedi deneyim.

'Saçma' dedi mantık.

Ve kalp fısıldadı;

'Bir denesen…'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder