16 Eylül 2023 Cumartesi

18- 24 EYLÜL HAFTASI - YAŞAM AKIŞI HIZLANIYOR!



Nihayet Merkür Retrosu bitti! Bu hafta pek çoğumuz radikal kararlar alıyor, planlarımızı harekete geçiriyor olacağız. 18 Eylül sonrası yeni başlangıçlar yapabiliriz. Thuban Yıldızında sonlanan retro ile, bu yaz öğrendiklerimiz yaşamımızda hazine değerinde olacak.

Bu hafta sadeliğin güzelliğiyle buluşurken, ilahi adaletle yaz boyu yaşadıklarımızın hediyelerini alacağız. İyiler daima kazanır. 

Hafta boyunca sınırlarımızı korumalı, dürüst olmayan kişilere dikkat etmeliyiz. Günlük rutinlerimizi, iş düzenimizi yenilemek, eğitim, diyet, spora başlamak, zararlı alışkanlıklarımızı bırakmak için en güzel haftalardan birindeyiz.

Kalpten bağlı olan birçok ilişki yeniden başlayabilir, ertelenen evlilik kararları alınabilir. Ancak yeni başlayacak ilişkilerde güvenmek için beklemeli, yanılgılara dikkat edilmeli. Mutlu haftalar!

18 EYLÜL PAZARTESİ: Retroların bitişine yaraşır şekilde haftanın ilk gününe çok verimli başlıyoruz! Bugün zamanı doğru yönetebilir, önemli kişi ve kurumlardan destek alabiliriz. Duygularımızı ve düşüncelerimizi kolaylıkla anlatabilir, sorunlarımızı çözebiliriz. Yeni başlangıçlar yapmak,  iş, imza, eğitim, seyahat gibi konular için uygun bir gündeyiz. Ancak her konuyu iyice araştırmalıyız. Gün boyu derinleşme ve anlaşılma ihtiyacımız yoğun olurken, sezgilerimizin rehberliğine güvenmeli, manipülatif ve gizli durumlara karşı temkinli olmalıyız.

19 EYLÜL SALI: Tüm aşırılıklara dikkat! Bugün yaşamımızda önemli farkındalıklar yaşayacağımız, gizli saklı olanlar ve konuşulmamışlarla yüzleşebileceğimiz bir gündeyiz. Gün boyu aşırı keskin, manipülatif, negatif duygulardan ve ani kararlardan kaçınmalıyız. Bir şeyleri olması için zorlamamalı, kontrolcü davranmamalıyız. Alışveriş, tüketim, bakım gibi konuları bugüne denk getirmemeliyiz. Belirsizlik, aldanma gibi durumlara karşı dikkatli olmalıyız. Dünyada da ani durumlar, yağış ve salgın konuları gündeme gelebilir. Bugün kabulde ve teslimiyette olmak güzel hediyelerini sunarken, yaratıcılık, ilham ve ruhsal konularda destekleniyoruz.

20 EYLÜL ÇARŞAMBA: Derin uykulardan, haberci rüyalardan uyandığımız bir gündeyiz. Bugün yaratıcılık ve ilham enerjimiz yüksek olurken dokunduğumuz her işe vizyon ve hayal gücü katabiliriz. Sezgisel ve ruhsal çalışmalar, terapiler ve sanatsal aktiviteler yapabiliriz. 13:20 öncesi yeni başlangıçlar ve sorumluluklarımız için desteklenirken ardından dinlenme ihtiyacında olabiliriz. 17:04 itibariyle daha pozitif bir enerji akışına geçeceğiz. Ancak engel ve iptaller yaşayabiliriz. Enerjimizi negatif kişilerden korumalıyız. Akşam saatlerini öğrenme, okuma, bilgi paylaşımlarına ayırabiliriz.

21 EYLÜL PERŞEMBE: Enerjik, renkli, deneyimlemeye açık etkilerle güne başlıyoruz. Bugün yapmak istediğimiz her konuda cesur hissedebilir, inisiyatifi ele alarak her konuyu tamamlayabiliriz. Kendimizi, yeteneklerimizi gösterebilir, gücümüze daha çok güvenebilir, güçlü insanlardan destek görebiliriz. Daha sağlıklı hissedebilir, spor yapabiliriz. Kuaför, bakım, alışveriş ve ilişkilerde destekleyici bir günde olacağız. Gün boyunca yanlış anlaşılmalar yaşamamak için fazla iyimser veya fazla dobra konuşmaktan kaçınmalı, adım attığımız her konuda riskleri hesaplamalıyız.

22 EYLÜL CUMA: Bazen olduramadıkların, hayal kırıklıkları sandıkların senin için yaşamın seni koruduğu bir lütuftur. Belirsizlik, kırgınlık, aldanma ve gecikmelerin bizi neyden koruduğunu görebileceğimiz bir gündeyiz. Bugün fazla iyimser adımlar atmak, hemen güvenmek için acele etmemeliyiz. Gün boyunca önemli işlerle ilgilenmek yerine kendimizle zaman geçirmek daha destekleyici olacaktır. İlişkiler ve hayatın her alanında yanlış kararlar almamak için aceleci olmamalıyız.

23 EYLÜL CUMARTESİ: İyi ki doğdunuz sevgili Teraziler! Yaşama kattığınız denge, uyum, sevgi, birlik, estetik dokunuşlar için teşekkürler! Ve Sonbahara Ekinoks günü ile merhaba!

Bugünden itibaren hızla 14 Ekim Tutulmasına ilerlerken, ilişkilerde kadersel gündemler başlıyor! Kendimizi bir diğerinde nasıl yansıttığımızı görerek dengeye davet ediliyoruz. Bugün sosyalleşebilir, bakım, kuaför, alışveriş ve önemli sorumluluklar, görüşmelerimizi tamamlayabilir, yeni başlangıçlar yapabiliriz. Dertleştikçe şifalanabilir, öz değerimizi, ilişkilerimizi ve sosyal bağlarımızı iyileştirebiliriz. Şanslı ve tatlı bir gündeyiz.

24 EYLÜL PAZAR: Ruhumuzu, yaşamımızı yenileme ihtiyacında olacağımız, ilham dolu, özgün ve özgür hissedeceğimiz, biziz yükselten kişilerle buluşacağımız bir gündeyiz. Bugün içsel ihtiyacımız; sorumluluklarımızı tamamlama, onaylanma, sınırlarımızı koruma ve hedeflerimizi gerçekleştirme olabilir. Fakat onay ihtiyacı ve diğerlerinden beklentilerimizle ilgili yaralarımızı da fark edebiliriz. Öte yandan fevri adım, karar ve duygusal patlamalardan zarar görmemek için sakin kalmalı, olgun bir duruş sergilemeliyiz. Baş, diş, cilt, kemik sağlığımıza dikkat etmeli, riskli hareketler yapmamalıyız. Akşam saatlerinde kendimizle sessiz zamanlar geçirmek ruhumuza iyi gelecektir.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder