1 Eylül 2023 Cuma

EYLÜL 2023



Sevgili Eylül,

Ruhumuzu solmuş yapraklarından arındırarak iyileştir, hafiflet, yenile!

Baharına hazırla kalbimizi!

Kalbimize ve ruhumuza ektiğimiz tohumların yeşereceği,

Hayata verdiğimiz tüm emeklerin hasadını alacağımız,

Bize iyi gelmeyen ve kendimize iyi gelmediğimiz her şeyden arınacağımız,

Olanın ve olmayanın dileklerimizin karşılığı olduğunu göreceğimiz,

Ürettikçe ışıldayacağımız, sadeleştikçe güzelleşeceğimiz,

Mükemmel olmadan da kusursuz ve olması gerektiği gibi olduğunu göreceğimiz,

Sarı sıcak bir aya başlıyoruz.

Bu ay;

Mars dışında tüm gezegenlerin retro olduğu günlerden geçiyoruz. 4 Eylül'de Venüs, 17 Eylül'de Merkür retrosu bitmeden ve yaşam son sürat hızlanmadan önce; yarım kalan, ertelediğimiz tüm konuları tamamlamalı, kendimize ve sağlığımıza iyi gelecek olanı yapmalı, yavaşlayarak yaşamımızı ve ruhumuzun isteklerini gözden geçirmeliyiz.

Diyet, spor, arınma, sadeleşme, temizlik, organizasyonlar, hazırlıklar için desteklendiğimiz bu ay bize ruhsal ve dünyevi anlamda artık hizmet etmeyenden arınabiliriz. Yardımlaştıkça, verdiğimizin karşılığını alacağımız günlerdeyiz.

4 Eylül'e dek; yaşamımızda neyin değerli olduğunu anladığımız, herkesi ve her şeyi olması gereken yere koyduğumuz, değerlerimizi yenilediğimiz bir zaman akışında olacağız.

4 Eylül'den itibaren; mali anlamda yavaşlayan döngüler açılırken, işlerimiz hız kazanabilir, piyasalar hareketlenebilir, hak edişlerimizi almaya başlayabiliriz. 12 Ekim'e dek; estetik, bakım, ilişkilere dair konularda adımlar atabiliriz.

4- 7 eylül ve 22- 29 Eylül aralığında; işlerimizi büyütebilir, yatırımlar yapabilir, önceki yatırımlarımızın değerlendiğini görebiliriz. Kaynaklarımıza sahip çıkarak, büyük riskler almadan ilerlemeliyiz.

15 Eylül Yeniay'ı ile; retroda gözden geçirdiğimiz konulara dair başlangıçlar yapacak, yaşam, iş, sağlık düzenimizi yenileyerek hayattan daha çok keyif alarak güne uyanacağımız bir dünya yaratacağız.

20 Eylül'den itibaren; gökyüzü aşk enerjisiyle dolacak, bir olmanın güzelliklerini yaşamaya başlayacağız. Ruh eşi buluşmaları, yepyeni aşklar ve evlilik kararlarına şahit olacağız.

17 Eylül tarihinden itibaren 29 Eylül Dolunay'ına dek; kim olduğumuzu bulmak üzere bir yolculuğa çıkacak, hayallerimizi yaşama cesareti gösterdikçe desteklenecek, gerçekliği olmayan ilişkilerde sonlanmalar veya denge kurma deneyimleri yaşayacağız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder