29 Ağustos 2023 Salı

31 AĞUSTOS SÜPER MAVİ DOLUNAYI - BÜYÜK UYANIŞ




Hepimizin hayatında yepyeni bir sayfa açmak üzere büyük bir döngünün tamamlandığı, son kez geriye baktığımız o günlerdeyiz. Dolunay ışığı tıpkı geceyi aydınlattığı gibi tüm bilinmezleri, gizlenenleri, karanlıkları aydınlatacak. Sadece gerçek olan görünür olacak, sadece gerçek olanla yolumuza devam edeceğiz. Kalbimizin hakedişlerini alacak, neyi neden yaşadığımızı anlayacak, herkesin iç yüzünü görecek, deneyimlerimizin hediyelerine ve bilgeliğine kavuşacağız. Duran, tıkanan her şey bir arınmayla açılacak, su akacak, yolunu bulacak.

Şimdi hayatın yolunu açmasına, senin olanı sana getirmesine izin ver. Yaşama direnmek yerine onunla beraber aktığında; ait olmadığın yerlerden uzaklaşman için sana zorluklar yarattığını görecek, kendi yolunun seni bekleyen çağrısına elini uzatabileceksin. Ait olmadığın yerde tutunmaya devam ettikçe, zaten öğrendiğin derste ısrar ettiğinden, hediyelerine kavuşmayı erteleyeceksin. Bir gecikmenin seni neyden koruduğunu, bir bitişin seni hangi mucize başlangıca taşıdığını bilemezsin. Akışa güven.

Dolunay ile tüm duyguların, korkuların, kızgınlıkların, kaygıların, özlemlerin ayaklanırken, geçmişin ve yaşayamadıkların hatrına gelirken, tuttuklarının içinden akmasına izin ver. Arındıkların kalbinin bahçelerini temizleyecek, bahara yer açacaksın. Geçmişe dair açığa çıkan tüm duygularını affet ve hepsinin ruhunun ihtiyacı olan deneyimler olduğunu kabul et. Yaptığın hatalar, saptığın yollar için kendini suçlama, denemekten, kırılmaktan ve öğrenmekten korkmadığın için kendine sarıl. Hepsi seni sana getirdi.

Dolunay; kim olmak istediğimizi, dış dünyaya çizdiğimiz imajı sorgulatacak, yeteneklerimizi gösterme fırsatı bulacağız. İçimizdeki cevheri, hayatımızda gerçekten neyin değerli olduğunu fark edeceğiz. Hem ruhsal hem de dünyevi her konuda bize iyi gelmeyen her şeyden arınacağız. Hayat son sürat hızlanmadan önce yarım kalan tüm işlerimizi tamamlamalı, duygularımıza bakmalı, gerçekte ne istediğimiz ve hissettiğimizi görmeliyiz.

İlişkiler geçmişten bugüne değerlendirirken, kalple bağlı olanlar yeniden bir araya gelebilir, beraber olanlar aralarındaki hislerin yükseldiği yepyeni bir doğuma şahitlik edebilirler. Karmik ilişkilerde bir karma temizliği yaşanarak deneyimler anlaşılabilir ve yollarını keskin biçimde sonlandırabilirler.

Bu süreçte çok duygusal hissedebiliriz. Terapiler, bilinçaltı çalışmaları ve ruhsal çalışmalar, manevi yerleri ve doğayı ziyaret ederek ruhumuzu besleyecektir. Dilekler dileyebilir, hayatımızdan çıkmasını istediğimiz konuları yazıp yakabiliriz. Yaşamın işaretleri, sezgilerimiz ve rüyalarımızla bir uyanış yaşayabiliriz. Fark ettiklerimiz, 13- 17 Eylül arası yeni kararlar almamıza vesile olabilir.

Mali alanlarda durmuş olan her şeyin yolu açılabilir, yeni akışta bu defa daha gerçekçi, planlı ilerleyebiliriz. Hayat bizden ürettiklerimizi ve iş akışımızı yenilememizi isteyecektir. Dünyada; mali konularda sınırlamalar, yanıltıcı düzenlemeler, hazineler, yer altı kaynakları, yağış ve denizler, salgınlar, iklim, alkol, zehirlenmeler, aldanma ve dolandırıcılıklar, ses yaratacak vefatlar, liderlerin ilginç söylemleri, halkları uyandıran veya sürü bilincine dair konular gündeme gelebilir.

Diyet, detoks, arınma çalışmaları, temizlik ve düzenlemeler için doğru zamanlardayız. Bugünlerde içimize attıklarımız; kalp damar, ödem, vücut sıvıları, göz, cilt rahatsızlıkları olarak kendini gösterebilir. Yaşamdan kaçıyorsak; bağımlılıklar, baş dönmesi, ruhsal sorunlar yaşayabiliriz. Fazla sorumluluklar; ayak, kemik, diş problemleri yaratabilir.

Dolunay'ın Sabian Sembolü; 'Bir kız uyanış borusunu üflüyor.'

Bu bir davet mi yoksa emir mi? Kendi yolunda kendine doğru mu ilerliyorsun, yoksa diğerlerinin seni çağırdığı yere mi? Bir döngü tamamlandı, bir geçmiş sonlandı ve yepyeni bir hayatın yolu açıldı. Yeniden doğmak üzere... Şimdi uyanma ve seni çağıran yeni hikayeni yazmaya ilerleme vakti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder