3 Eylül 2023 Pazar

4- 10 EYLÜL HAFTASI - AŞK, ŞANS, BEREKET ZAMANI!

Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bu hafta Venüs Retrosu bitiyor, Jupiter retrosu başlıyor, Merkür Güneşle buluşuyor!

Venüs retroları her zaman ders alma vakti değildir. Bazen artık hazır olduğumuzu anlama, hayatta gerçekten neyin ve kimin değerli olduğunu görme vaktidir. Bu hafta Venüs retrosu sonlanırken; öz değerimizi yenilediğimiz, değerli olanı gördüğümüz, ilişkilerimizde hatalarımızı fark ettiğimiz veya kaderimizdeki kişiyle kavuştuğumuz, bolluk bereketimizi çoğaltmak için yeni kararlar aldığımız, kendimiz nasıl ortaya koymamız gerektiğini anladığımız etkileri tamamlıyoruz. 

Şimdi yaşamımızda dağılanı toparlama, yeni kararlar alma, bize ait olanı ve kaynaklarımızı koruma,  bu defa bambaşka biri olarak yeniden hayat akışına katılma vakti.

PAZARTESİ: Aşk, şans, bereket dolu bir haftaya başlıyoruz! Bugünden itibaren Venüs Retrosu sona eriyor! Özellikle 7 Eylül'e dek 17 Eylül sonrası için yatırım ve iş planları oluşturabilir, tamamlanması gereken konuları kolaylıkla organize edebilir, önemli görüşmelerimizi yapabilir, bir şeyleri düzenleyebiliriz. Geciken hak edişlerimizi almaya başlayabilir, tıkanan işlerimizin açıldığını görebiliriz. 

Bugün öz değerimizi dengelemek, doğru ilişkiler kurmak, bereketimizi çoğaltmak adına neye ihtiyacımız olduğunu daha net göreceğimiz bir gün olacaktır. Takılı kalmadan ve abartılı çıkışlar yapmadan önce olanın bize neyi göstermeye çalıştığına odaklandığımız bir gün olsun.


SALI: Daha güzel ilişkiler kurmak, daha başarılı olmak, daha çok kazanç elde etmek için yenilenmesi gereken konuları göreceğimiz, özgür ve özgün hareket edebileceğimiz, ani değişimlere açık bir güne başlıyoruz. Bugün ilham, vizyon ve yaratıcılık gerektiren işlerimizi yapabiliriz. Hayallerimizi gerçekleştirmek, ilişkilerimiz ve işimizde önümüzü görmek ve güvende hissetmek için adımlar atabiliriz. Güçlü kişilerden destek görebilir, hayatımızda dağılan konuları toparlayarak daha sistematik ilerleyebiliriz. Aşkta daha romantik ve tutkulu etkilerde olurken, tatlı süprizlerle karşılaşabileceğimiz bir gündeyiz. 19:45 itibariyle dinlenme ve huzurlu alan yaratma ihtiyacımız yoğun olacaktır.

ÇARŞAMBA: Güneş Merkür'le buluşurken...
Bugün zihnimizin yoğun çalışacağı, düşüncelerimizin hızla akacağı etkilerle güne başlıyoruz. Gün boyunca sinir sistemimiz daha hassas olacağından az kafein tüketmeli, daha çok nefes alacağımız alanlar yaratmalıyız. Bugün hayatımıza dair bazı konularla alakalı farkındalıklar yaşayabilir, farklı fikirler üretebiliriz. Sabah saatlerinde değişkenlikler, iptaller yaşanabilir ve gün boyu zamanı doğu kullanmakta zorlanabiliriz. Bugünü önemli görüşmeler yerine sosyalleşme, şifa, spor ve sanatsal aktiviteler için kullanmalı, mutlaka açık havada ve aktif zaman geçirmeliyiz.

PERŞEMBE: Bugün kendimiz olmak, kendimizi olduğumuz gibi kabul etmek ve ortaya koymak için neye ihtiyaç duyduğumuzu daha çok gördüğümüz etkilerde olacağız. Gün boyu konuştuğumuz insanlardan, yaşadığımız olaylardan rehberlikler alabiliriz. Bizi ileriye taşıyacak görüşmeler, tanışmalar yaşayabiliriz. Sonlanan, tamamlanan ve arındığımız konular ilerlememiz için bazı kilitleri açacaktır. Bugünü 15:00'a dek; terapiler, doktor randevuları, buluşmalar, sohbetler, seyahat, ticaret ve yazışmalar için değerlendirebiliriz. Ardından; yanılgılar, konsantrasyon sorunları, unutkanlık ve aldanmalara açık etkilerde olacağımızdan farkındalıkla ilerlemeliyiz.

CUMA: Şanslı, tatlı, aşk ve huzur dolu etkilerle güne başlıyoruz! Bugün etki yaratmak, büyütmek, çoğaltmak istediğimiz her konuda adım atabilir, kendimizi gösterebilir, iş ve kaynaklarımıza dair planlamalar yapabiliriz. Karşımıza bize destek olacak, yolumuzu açacak kadersel kişi ve durumlar çıkabilir. Zamanı doğru planlayabilir, otorite kişiler veya devletten destek görebiliriz. Eğitimlere başlayabilir, seyahatler planlayabilir, daha önce konuşulan konuları hayata geçirebiliriz. İçsel ihtiyacımızın; duygusal güvence, aile sıcaklığı ve şefkat hissetmek olduğu bugün ailemizle keyifli zamanlar geçirebilir, ilişkilerimizde tatlı ve huzurlu anlar yaratabilir, duygularımızı açabiliriz. Bakım ve kuaför randevuları için de desteklendiğimiz bir gündeyiz.

CUMARTESİ: Haftanın en güzel günlerinden birindeyiz! Gün boyunca attığımız her adımda şansla destekleniyor, korunuyor olacağız. Gün boyunca ilişkilerimizde çok keyifli zamanlar geçirebilir, duygusal ve romantik anlar yaratabilir, keyif yapabilir, ailemizle ilişkilerimizi güzelleştirebiliriz. Doğada zaman geçirmek, yemekler yapmak, huzurlu anlar yaratmak ruhumuzu besleyecektir. Bugün korkularımızı ve iyileşmesi gereken konuları daha çok görürken, konuşmak ve içimizi açmak yaralarımızı şifalandıracaktır.

PAZAR: Olan ve olmayanı zorlamadan akışa bıraktığımızda hediyelerine kavuşabileceğimiz etkilerle güne başlıyoruz. Bugün yoğun duygusal tepkiler vermekten ve alınganlıklardan kaçınmalı, kendimize karşıdan bakarak daha sakin ve mantıksal adımlar atmalıyız. Mide sağlığımızı korumalı, aşk, aile ve çocuk ilişkilerimizde kontrolcü ve ısrarcı olmamalıyız. Gün boyunca yaşamımızda uzun süredir var olan bir konu tamamlanabilir, bir konunun kilitlerini açan etkiler yaşayabiliriz. 15:45 itibariyle dinlenme ihtiyacımız artarken, 19:37 itibariyle yepyeni bir enerjiyle daha keyifli etkilerde olacağız. Mutlu haftalar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder