28 Eylül 2023 Perşembe

DOLUNAY & BURÇLAR



KOÇ: Dolunay ışığı, tüm benliğini aydınlatıyor! Kendine yeniden doğmaya, yapabileceklerini görmeye hazırlanıyorsun. Bugünden itibaren, ilişkiler ve tüm bağlarında kadersel değişimler yaşayacaksın. Yaşamındaki dengeyi bozan, kendin olamadığın, kendini yaşamayı ertelediğin tüm konular geride kalacak ve sana değer olanla buluşmaya alan açacak. Kimliğini, görünüşünü yenileyecek, yaralandığın konulardaki şifayı göreceksin. Ani ve öfkeli kararlardan uzaklaşarak, sakince kendini seçme, isteklerini cesurca gerçekleştirme vakti. Yaşamın açacağı yepyeni yolda ilerlemeye hazır ol.

BOĞA: Dolunay ışığı, iç dünyanı aydınlatıyor. Kalbinde ve ruhunda yanan yaşam ateşini görmeye hazırlanıyorsun. Bugünlerde içe dönerek tüm geçmişini gözden geçirebilir, yaşadıklarının hediyelerini fark edebilirsin. Sana artık iyi gelmeyen tüm bağlarını ve alışkanlıklarını geride bırakabilir, sağlığını şifalandırabilirsin. Gücünü toplayarak yeniden hayat sahnesine çıkmak için dinlenmeye, ruhunun ihtiyaçlarını duymaya, rüyalarını fark etmeye davetlisin. Kadersel değişimlerle, yepyeni bir hayat düzeni yaratmaya ilerliyorsun.

İKİZLER: Dolunay ışığı, hayallerini aydınlatıyor. Hayalini kurduklarını yaşamak için içindeki ateşi yeniden uyanıyorsun. Bugünlerde kendin olamadığın, adil ve dengeli olmayan çevrelerden özgürleşerek, ışığını parlatacağın yepyeni çevrelere girebilirsin. Yaratcılığının ve ilham enerjinin artacağı bugünlerde, attığın adımlarla daha görünür olabilir, yeteneklerini gösterebilirsin. Aşk ve arkadaşlıklarda yaz boyu yaşadığın tecrübeler, bundan sonra rehberin olacak. Yolun, yepyeni bağlara açılıyor.

YENGEÇ: Dolunay ışığı, geleceğini aydınlatıyor. Hayatını değiştirecek yepyeni seçimler yapmaya, yükselmeye ve görünür olmaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde seni ilerlemekten, hedeflerinden alıkoyan ne varsa geride bırakabilir, kariyerinde daha cesur ilerleyebilirsin. Kendini seçmek ve potansiyelini yaşamak için aile ve evlilik alanlarında radikal kararlar alabilir, daha özgür, heyecanlı ve başarmış hissedebilirsin. Sakin ve kendinden emin ilerleyerek, hak edişlerinin karşılığını almaya hazır ol.

ASLAN: Dolunay ışığı, hayat pencereni aydınlatıyor. Kendini ve sınırlarını aşmaya, özgürce kendini yaşamaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde yaşamı keşfettikçe kendini keşfedecek, seyahatler, eğitimler, kitaplar, tanışacağın insanlarla, hayata bakış açını yenileyeceksin. Kişisel gelişimine katkı olacak yepyeni kapılar önünde açılacak. Rüyaların ve sezgilerin ise sana rehber olacak. Kendini yenilenmeye, yepyeni bilgilere, yaşamdan daha çok öğrenmeye aç!

BAŞAK: Dolunay ışığı, yaşamındaki tüm blokajları aydınlatıyor. Alma verme dengeni bozan, bolluk bereketini durduran, hak edişlerini almanı geciktiren ne varsa geride bırakmaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde mali anlamda cesurca atacağın adımlar, seni ileriye taşıyacak. Ruhunu paylaşmaya, destek almaya açtıkça yenileneceksin. İlişkilerin ve ortaklıkların sana güç verirken, kendi derinliklerini daha çok keşfedeceksin. Geride bıraktıklarının ardından, küllerinden doğmaya hazır ol.

TERAZİ: Dolunay ışığı, ilişkilerini aydınlatıyor. Kendini sevdikçe sevileceğin, kendini buldukça sana değer olanla buluşacağın bir döngüye hazırlanıyorsun. Özünü koruyarak bağlar kurmak deneyimin olurken, kadersel gelişmelerle kendin olamadığın tüm bağlardan özgürleşeceksin. Tutulmayla başlayacak yepyeni yolculuğuna doğru ilerlerken, diğerlerinin beklentilerine ve fikirlerine göre değişmek yerine, sadece kendin ol. Geride bırakacağın tüm bağlar, seni sana getiriyor, ilişkilerini dengeliyor olacak.

AKREP: Dolunay ışığı, tüm yaşam düzenini aydınlatıyor. Kendine iyi geleceğin yepyeni bir yaşam akışı yaratmaya hazırlanıyorsun. Bugünlerde verdiğin emeklerinin karşılığını iş yaşamında almaya başlayabilir, yeteneklerin ve liderlik becerilerinle görünür olabilir, sana iyi gelmeyen işleri bırakabilir, beraber çalıştığın kişilerle ilişkilerini dengeleyebilirsin. Ruhsal sağlığına iyi geldikçe, bedensel sağlığını iyileştirebilir, spor ve beslenme alışkanlıklarını gözden geçirebilirsin. Seni motive yepyeni rutinlerle, aşkla yapacağın işlerle, hergün daha mutlu uyanacağın günlere ilerliyorsun.

YAY: Dolunay ışığı, hayat sahneni aydınlatıyor. İçindeki aşkı çoğaltarak yaşayacağın, kendini özgüvenle ortaya koyacağın, hayattan daha çok keyif alacağın günlere başlıyorsun. İlişkilerinle ilgili yepyeni kararlar alacak, sana iyi gelmeyen bağlardan cesurca özgürleşeceksin. Kalple bağlı olunan dengeli ilişkiler tutkuyla güçlenirken, yalnızsan yepyeni ruh eşi yolculuğunla buluşmaya hazır ol! Yeni hobiler edinmek, yeni aktivitelere katılmak, evliliğinde çocukların gündeminde olabilir. Görünür olmaya cesaret ettikçe, parlayacak, yükseleceksin.

OĞLAK: Dolunay ışığı, köklerini aydınlatıyor. Yalnızca ait olduğun yerlerde kök salmaya, ait olduğun yerlerden beslendikçe yükselmeye hazırlanıyorsun. Bugünlerde iç huzuruna iyi gelmeyen her şey, senin için bir işaret olabilir. Aynı zamanda; taşınmak, evini yenilemek, aile içi değişimler gündemine gelebilir. Eski eşyalardan arınarak hafifleyebilirsin. Onay beklentilerinden özgürleşerek yepyeni bir kariyer düzeni kurabilir, aile karmalarının yaşamına etkisini fark ederek yenilenebilirsin. Ait olduğun yerlerde, yeniden çiçek açacaksın.

KOVA: Dolunay ışığı, zihnini aydınlatıyor. Seni heyecanlandıran fikirler ortaya koymaya, beklediğin haberleri almaya, cesurca kendini ifade etmeye hazırlanıyorsun. Bugünlerde alacağın kararlar geleceğini oldukça etkilerken, kendine güvendikçe ilerleyeceksin. Yeni eğitimler, yolculuklar sana iyi gelecek, belki bir eğitimi tamamlayacak, yakın çevre ve kardeş ilişkilerini güzelleştireceksin. Kendini sakin ifade etmeyi, ani sert kararlardan uzak durmayı, diğerlerinin fikirlerinin etkisi altında kalmamayı unutma. Aldığın kararlar için harekete geçme vakti.

BALIK: Dolunay ışığı, değerlerini aydınlatıyor. Sahip olduğun güzelliklerin farkına vardıkça daha güzellerini çekmeye, sana değer olmayan ilişkilerden özgürleşmeye, yeteneklerine ve potansiyellerine güvendikçe bolluk bereketini çoğaltmaya hazırlanıyorsun. Beklediğin her şeyi kendine verdikçe, yaşamdan, ilişkilerinden, kazançlarından sana ait olan sana akmaya başlayacak. Kazançlarını çoğaltacak, öz değerini güçlendireceksin. Kendine yetebilmenin hazzını yaşayacağın, özgüvenin yükseleceği günlere ilerliyorsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder