1 Ekim 2023 Pazar

2- 8 EKİM HHAFTASI - FIRTINA

Güneş ve Ay, karanlık ve aydınlık, hiçbir zaman aynı anda doğmaz. Yaşam, onların gökyüzündeki sırasıyla var olan dansıyla güzeldir. Güneş ve Ay'ın tutulacağı Ekim ayında, içindeki dansa davetlisin. Duyguların ve mantığın aynı şarkıyı söylediğinde ruhun dansa kalkacak, dengelenerek huzur bulacaksın. Duygularının yükseleceği, kadersel değişimlerden geçeceğin bu ayda, tüm ilişkiler yeniden yapılanacak. En çok da, kendinle olan ilişkin. 1,5 yıllık bir dönüşüme nokta koyarken, geleceğe doğru hiç olmadığı kadar kendinden emin bakacaksın. Yağmur kokusu toprağa karışırken, duygularının da bedenini arındırmasına izin ver. Dans başlıyor...

BU HAFTA;

Bazı fırtınalar, hayatınızı temizlemek için gelir.

Ruhundaki yangınlar büyüyerek açığa çıkarken, özgüvenini alevlendirecek, içindeki güce yeniden doğacaksın. Hafta boyunca yenilenmeye cesaret ettiğin, cesur adımlar atabildiğin her konuda destekleneceğini bilmelisin. Bu hafta  Temmuz ayından beri kangren olmuş, vadesi dolmuş her şey, tarafından sonlanmayı bekliyor. Karmik bir döngüyü tamamlayarak, yepyeni bir döngüye yeniden doğuyorsun. Hayatının kulisinde yaşayacağın yüzleşmelerin ardından, hayat sahnende yeniden parlamaya davetlisin!

PAZARTESİ: Büyük bir dönüşüm döngüsü içinde, yoğun enerjilerle dolu bir haftaya başlıyoruz. Bugünlerde davranışlarımızla karma yaratmamak adına, özümüzü koruyarak ilişkiler kurmanın önemini anlayacağız. Tutunduklarımız, alışkanlıklarımız, güvenli alanlarımız değişiyor...

Bugün; ani değişimlere, dalgınlık ve aldanmalara açık bir günde olduğumuzdan önemli iş ve konuşmalarını başka bir güne ertelemelisin. Yeni, özgün tüm adımlar için destekleniyorsun. Yatırımlar, ilişkilerde dürtüsel adımlardan uzak durmalı, sakinlik ve huzuru seçmelisin.

Elektrikli cihazlara, patlamalara, evdeki gazlara dikkat.

SALI: Anlama ve anlaşılma isteğimizin yoğun olduğu bir güne başlıyoruz...

Bugün hayat akışı yavaşlarken, sen de onunla birlikte akmaya davetlisin. Zihnini rahatlatmak adına nefes egzersizleri yap ve açık havada zaman geçir. Yavaşlayan, engellenen, söylemen, yetiştirmen gereken şeyler, içinde bir baskı yaratabilir. Adım adım ilerlediğinde hepsinin kolaylıkla ilerlediğini göreceksin. Sözlerinle daha fazla görünür olacağın bugünü; bilinçaltı terapileri, derinleşmek istediğin konular, seyahat, iletişim, resmi kurum işleri ve konuşarak sonlandırmak istediğin her şey için değerlendirebilirsin.

ÇARŞAMBA: Yaşam; başımıza gelen olaylar değil, onlara nasıl tepki verdiğimizdir. Davranışlarımızın kaderimizi nasıl şekillendirdiğine şahit olacağımız bugünlerde, sakin ve dengeli davranmak önem kazanıyor. İlahi adalet terazisi, yaratılan karmaları görünür kılıyor...

Bugünlerde bitişler ve sonlanmalar, sana değer olanı sana getirmek üzere yaşanabilir ve hayat kendine daha dengeli bir dünya yaratman için sana yol açabilir. Gün boyu sözlerinle şifa olabilir, dertleşmeler, duydukların ve okuduklarınla hafifleyebilirsin. Görüşme, yolculuklar, eğitimler ve doktor randevuları için bugünü seçebilirsin. Merkür terazi burcuna geçiyor; sözlerimiz bir ay boyunca daha tatlı, romantik, arabulucu bir hale bürünüyor. Gerçek fikirlerini içine atmaman gereken zamanlar.

PERŞEMBE: Hareketli, renkli, meşgul, tatlı etkilerle güne başlıyoruz. Bugün zihnin oldukça yoğun, fakat dalgın hissedebilir, duygusal iniş çıkışlarla yanlış anlaşıldığını düşünebilirsin. Önemli iş ve görüşmeler yerine; 15:30'a dek dinlenmeyi, sevdiğin aktiviteleri yapmayı unutma. Kuaför, bakım, spor, alışveriş, dekor, sanat, edebiyat gibi konularla ilgilenmek için şahane bir gündesin. Ardından güvende hissetme ihtiyacın artarken, ailene zaman ayırmak, evde keyifli anlar yaratmak ruhuna çok iyi gelecek. Sütlü tatlılar yiyerek, film keyfi yapmaya ne dersin?

CUMA: Yeniay etkilerinin görünür olmaya başlayacağı bugün...

Gün boyu duygularını çok yoğun yaşayabilir, güvenme, onaylanma, kabul görme ihtiyacında olabilirsin. Tüm bunların geçmişe dair yaşanmışlıklarınla, korkularınla bağlantılı olduğunu unutma. Gerçek benliğini, isteklerini koru ve sadece ait hissettiğin yerlerde, kişilerle zaman geçir. Akşam saatleri çok daha destekleyici ve verimli akarken, şansa ihtiyacın olan her konuda adım atabilir, önemli ve görülmesini istediğin her şeyi yapabilirsin. Baş ve mide sağlığını korumak için, uyumadan önce rahatlatıcı bir bitki çayı içebilirsin.

CUMARTESİ: Hayatın yenileyen, alışkanlıklarını, aşina olduklarını değiştiren etkileri görünür olurken...

Bugün değişen, ani yaşanan, olduramadığın etkilerde yaşamın seni yepyeni bir yola sürüklemesine izin ver. İçinde büyüyen yangınlar, daha önce söyleyemediklerin, sınır koyamadıkların olabilir. Şimdi daha farkında ve kendindesin. Gün boyu ilham dolu ve duygusal hissedebilirsin. Diyet, detoks ve bağımlılıklardan kurtulmak, toksik bağları bırakmak için bugünü seçebilirsin. Bugün ailenle, sevdiklerinle birlikte güvenli ve sakin yerlerde kalmaya özen göster. Riskler alınmaması, kalabalıklara karışılmaması gereken bir zaman akışındayız...

PAZAR: Yaşam ışığının, enerjinin yükseldiği bugün, içindeki çocuğu mutlu etme vakti! Gün boyu görünür olmak istediğin her alanda adım atabilir, sözlerinle etki yaratabilir, kuaför, bakım, sosyal medya, etkinlikler, sanatsal, yaratıcı ve eğlenceli aktiviteler için bugunü seçebilirsin. 

Venüs ve Mars son derecelerde ilerlerken, ilişkilerde yaz aylarından beri süren bir döngü tamamlanıyor, sana kattığı hediyeleri alarak, yeni bir enerji akışına hazırlanıyorsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder