10 Eylül 2023 Pazar

11- 17 EYLÜL HAFTASI - GERÇEKLİĞE UYAN

Merhaba yeryüzü sakinleri,

Bir hayata veda ediyor, yeni bir hayata başlıyoruz...

Bazen kendimizi sevmenin en güzel yolu, değerimize denk olanı seçmekten geçer. Değerinden fazlasını verdiğimiz ilişkilerde,  kendi değer bilincimizi görmek için çatışmalar, sarsıntılar yaşarız. Yaşam kaderimizdeki güzelliklere bizi hazırlarken, o ilişkilerde ısrar ederek kaderimizi geciktiririz. 

Bu hafta olan biten her şeyde, sana kattığı deneyimlere ve güzelliklere odaklan. Ait olmadığın yerlerde kalarak ait olduğun ilişkinin, işin, yerlerin sana gelmesini geciktirme. Olan ve olmayanda kendini kandırdığın, her şey kontrolünde sandığınla, bazen olduramayacağınla yüzleş. Yeni başlangıçlar, sana senin olanı getirecek. Yeni ve seni anlatan bir yolculuğa başlıyorsun.

PAZARTESİ: Uyandığımız her gün, içinde bizim için saklı yeni fırsatları barındırır. Bugün kendimizi daha çok sevmenin ve ortaya koymanın yeni yollarını bulacağımız, venüs retrosunun bize hediyelerini göreceğimiz, kendimize iyi gelme ihtiyacımızın yoğun olduğu bir gündeyiz. Hayal ve isteklerimiz için kolaylıkla harekete geçebilir, işlerimizi hızla tamamlayabiliriz. Saç ve cilt bakımı, sanatsal aktiviteler, spor, sosyal medya ve yeteneklerimizi göstermek istediğimiz konularda destekleniyoruz.

SALI: Beklenmedik değişimlere açık olacağımız, yenileyici bir güne başlıyoruz... Bugün yaşamımızda yenilenmesi ve değişmesi gereken düşünce, davranış ve adımları görebilir, kendimiz olamadığımız yerlerden özgürleşme ihtiyacında olabiliriz. Ay kapanan faza geçerken yavaş yavaş dinlenmek, durmak için kendimize izin vermeliyiz. Bugün kendimizle zaman geçirmek, sevdiğimiz aktiviteleri yapmak en büyük şifamız olacaktır. Günü; doktor randevuları, bakım, yaratıcı çalışmalarla değerlendirebiliriz. Akşam saatlerinde Venüs retrosunun kadersel hediyelerine kavuşabilir, destekler görebiliriz. 18:00 itibariyle yeni başlangıçlar kolay akmayacaktır.

ÇARŞAMBA: Yepyeni başlangıçlara doğmak, yepyeni kararlar almak üzere enerji toplayacağımız bir güne başlıyoruz. Bugünden itibaren zaman yavaş akabilir ve biz zaman akışında göremediğimiz gerçeklikleri daha net görebiliriz. Özellikle bugün önemli farkındalıklar kazanacağımız konuşmalar, yzüleşmeler yaşayabiliriz. Gün boyu bedenimizi, ruhumuzu, evimizi arındırmak, düzenlenmesi gerekenleri düzenlemek, yarım kalanları tamamlamak için destekleniyoruz. İletişim, seyahat, eğitim, alışveriş ve önemli görüşmelerimizi 17 eylül itibariyle yapmalıyız.

PERŞEMBE: Adeta yeni bir hayata hazırlanır gibi, yaşamımıza düzen getirdiğimiz bir gündeyiz. Bugün son iki aydır olan ve olmayanın bize katkılarını görebilir, ilahi adalet ile hediyelerini alabiliriz. Gecikmiş görüşmeler, tamamlanması gereken işler için destekleniyoruz. Gün boyu zihnimizi dinlendirmeli, sinir sistemimize iyi gelecek ve bizi rahatlatacak aktivitelere yönelmeliyiz. Düşüncelere takılı kalmak yerine zamana teslim olmak yolumuzu açacaktır.

CUMA: Yeniay gününe Merkür durağan iken başlıyoruz. Zaman tek bir noktaya işaret ederken, gerçeklere uyanıyor, uzun zamandır göremediğimiz, görmezden geldiğimizi görmeye davet ediliyoruz. Bugün gecikmiş haberler gelebilir, bitmeyen işlere nokta konabilir, sağlıklı ve gerçekçi olmayan bağlara veda edebiliriz. Hayatımızdan bize gelmeyen her şeyi sonsuza kadar çıkartarak yaşamımızı, bedenimizi, ruhumuzu, kalbimizi arındırabiliriz. Merkür retrosu biterken, Retrolar tamamlanıyor, yepyeni bembeyaz bir sayfa açıyoruz. Yalnızca gerçek ve ait olduğumuz bizimle olsun.

CUMARTESİ: Yeni bir hayat başlıyor, hayallerimizi yaşamanın, kendimizi sevmenin, neşe, bolluk bereket ve aşkı yaşamanın yepyeni yollarını bulacağımız etkilerle güne uyanıyoruz. Bugün sevdiğimiz insanlarla zaman geçirmek, bakım, alışveriş gibi konularla ilgilenmek, sanatsal aktivitelere yönelmek ruhumuza çok iyi gelecektir. İlişkilerde ani ve dürtüsel çıkışlar yapmaktan kaçınmalı, düşünmeden harekete geçmemeliyiz. Değerimize denk olmayan fakat uyum sağlamak zorunda hissettiğimiz alanlardan özgürleşiyor, değerimizi ve kendi doğallığımızı yaşadığımız bağlara alan açıyoruz.

PAZAR: Yaşamayı, öğrenmeyi, kırılmayı, denemeyi göze aldığın her şey için kendini kutla. Değiştin, büyüdün, iyileştin. Bir döngünün sonuna geldin. Şimdi başlayan yeni döngü için o kapıdan geçmeye hazırsın.

Bugün yaşamımızda bir ilahi adalet döngüsü tamamlanıyor, kendimize veya diğerlerine adil olmadığımız konularda bir dengelenmeye şahit oluyoruz. Gün boyunca sakin kalmalı, olan biteni abartmaktan, aşırı tepkilerden, aşırı alışveriş ve yeme dürtüsünden uzak durmalıyız. Aceleci davranışlar ve düşünülmeden söylenen sözler yaralayıcı olabilir. Kendi yaralarımıza odaklanarak iyileşeceğimiz, kendimize iyi gelmeyi ve ruhumuzun ihtiyacı olan deneyimlere teşekkür etmeyi öğreneceğimiz bir gündeyiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder