24 Eylül 2023 Pazar

25 EYLÜL- 1 EKİM HAFTASI - DOLUNAYDAKİ YANSIMAN



25 EYLÜL PAZARTESİ: Hafta boyunca ilişkilerle ilgili ihtiyaçlarımız ön plana çıkıyor, ruh eşi bağları buluşmaya, dengede olmayan karmik ilişkiler tamamlanmaya hazırlanıyor.
Bugünlerde geçmiş sık sık aklına geliyor olabilir. Kendini; davranışlarını, eksik hissettiğin yanlarını sorgularken bulabilirsin. Tüm bunların aklına gelmesinin bir nedeni var. Yeniden benzer yollardan geçmemek ve yeni yollar keşfedebilmek. İlişkilere dair yaraların iyileşmek üzere görünür oluyor. Tutulmalarla hayatında yepyeni bir sayfa açmaya ilerliyorsun. Bugünü; ekip çalışmaları, resmi işler, sosyalleşmek, önemli görüşmeler, eğitim ve işe dair başlangıçlar için kullanabilirsin.

26 EYLÜL SALI: Şifanın aktığı bir gökyüzü altındayız... 

Yaşamda nerede ve hangi ilişkide duruyorsan, 'ben buna layığım' mesajı verirsin ve o seni bulmaya devam eder.
Bugün öz değerini geri kazanmak adına, kendini değer görmediğin yerlerden uzaklaşmayı seçebilirsin. İlişkilerini konuşarak şifalandırabilir, barışmalar yaşayabilirsin. Yalnızsan, süpriz tanışmalara bu hafta hazır ol! Alışveriş, değişim, yeme içme isteği içinde besleyemediklerinin yansıması olabilir, önce ruhsal ihtiyaçlarını beslemeye ne dersin? 15.40 sonrasını dinlenmeye ayırabilirsin. Gün boyu ilişkilere, kazançlarına dair ani gelişmeler yaşayarak değerlerine bakış açını yenileyebileceğin etkilerdesin. Mutluluğunun her zaman sana bağlı olduğunu unutma.

27 EYLÜL ÇARŞAMBA: Rüyalarla dolu, biraz duygusal uyandığın bir güne merhaba! Bekleyen işler, zaman ve sorumluluklar üzerinde baskı yaratırken, geri dönüp tekrar uyumak istediğini biliyorum. Ama merak etme, öğleden sonra daha canlı bir akış içinde olacaksın. Sabah saatleri yaşamında aşırıya kaçtıklarını, aşırı fedakarlıklarını, gerçekçi olmadığın konuları sana gösterebilir. İptal, gecikme ve ertelemeler yaşıyorsan, korunduğunu unutma. Öğleden sonra yaptığın işlerde şansla destekleniyor olacaksın.

28 EYLÜL PERŞEMBE: Bugünden itibaren yaşam akışını çok dikkatli gözlemle. Neden mi? Tutulmaların ipuçlarını almaya başlıyorsun! Gün boyu derin etkilerde olacağın, işine ilham, vizyon ve yaratıcılık katacağın, yaptıklarınla etki yaratabileceğin bir gündesin. Baş ağrıları yaşıyorsan, mutlaka daha fazla su tüketmeyi ihmal etme. Detaylar ve beklentilerde zihnin kaybolabilir, olana ve kendine güven. Sözcüklerini dile getirmeden önce, kalplere nasıl dokunacağını düşünmeyi unutma. 

29 EYLÜL CUMA: Dolunay gününden merhaba!
'Kalbinle yaptığın her şey, sana geri dönecektir.' Tüm dünyan, senin kendine nasıl yaklaştığının, kendini neye değer gördüğünün, dünyaya ne sunduğunun yansıması. Bu yansımada sana iyi gelmeyen ve seni yansıtmayan sular bulanıyor. Kendine daha berrak bir yaşam yaratmaya hazırlanıyorsun. Sonlanan ve yenilenen her şey, tam da kalbine göre olmak üzere evriliyor. Gün boyu ani kararlar verme, enerjini motive olduğun şeyleri yaparak ve hareket ederek kullan, bol su iç, şifa çalışmalarına katıl. Bir şeyleri olması için zorlama, zamanın yaralarını iyileştirmesine, karmik kilitleri çözmesine izin ver.

30 EYLÜL CUMARTESİ: 'Ben kimim?' sorusunun göklerde yankılandığı günlerden geçerken... Özünü koruyarak ilişkiler kuruyor musun? Başkalarına evet derken, kendine hayır diyor musun? Sırf yalnız kalmamak için mi bir bağı sürdürüyorsun, yoksa tam ve kendin hissediyor musun? Yalnızsan, gerçekten bağ kurmaya hazır mısın? Adil ve dengeli davranıyor musun? Tüm bunların yanıt bulacağı Dolunay günleri, seni kendinden emin ve dengeli bir dünyaya, 14 Ekim Tutulmasına hazırlayacak. Gün boyu zamanını sevdiğin şeyleri yapmaya, kendini şımartmaya ayır. Yaralanmamak için aceleci davranma. Bugün yaratıcı fikirler zihninden akarken, onları not almayı unutma.

1 EKİM PAZAR: Bugüne gelene dek çok yol aştın, çok karanlık tünelden geçtin, çok yaralandın. Ama şimdi buradasın, dönüştün ve artık eski sen değilsin. O yolları geçmemiş olsaydın, sana kattığı hediyelere kavuşmayı hep erteleyecektin. Artık olduramadıklarına takılma. Biliyorum, yeni her zaman güvensiz gelir. Bugün geleceğini güvence altına almak için doğru kararlar alabileceğin bir gündesin. Yatırımlar, ilişkiler ve işinde tavsiyeler alabilir, zamanı doğru yönetebilirsin. 

Gün boyu rutinlerinin dışına çıkma, bol keyif yap, duyduklarını sorgula ve güvendiğin yerlerde kalarak, sevdiklerini, kazançlarını ve değerlerini koru.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder