16 Ağustos 2023 Çarşamba

YENİAY & BURÇLAR


KOÇ: Şimdi gözlerini kapat ve çocuk yıllarını hatırla. O çocuk bugünkü sana ne söylerdi? Yeniay çocuk kalbinin kilitlerini açarken, seni kendin olmadığın, hayattan keyif alamadığın her yerden özgürleştiriyor. Kendin olabildiğin ve merkezinde kaldığın aşklar yaşamaya, yepyeni hobilere başlamaya, denenmemişi yapmaya davet ediliyorsun. Ani başlayan biten ilişkiler, riskli mali konular ve hamileliğe dair dikkatli olunması gereken zamanlar gündeminde.

BOĞA: İç dünyanın kapıları açılırken, geçmişten bugüne taşıdığın düşünceleri ve duyguları daha net görmeye, hafiflemeye hazırlanıyorsun. İlişkilerinin, çocukluğunu aynaladığını fark ediyorsun. Ait olmadığın yerler, ait olduğun yeri bulmak, güvenle köklenmek üzere değişiyor.  Kendini buldukça, evini buluyorsun. Yaptıkların ve yapamadıkların için kendine şefkat gösterme, aile ve ev yaşamını yenileme, iç sesine daha çok güvenme vakti.

İKİZLER: Bir şey hayal edilebiliyorsa, gerçektir. Hayallerini gerçekleştirebileceğin, fikirlerinle fark yaratabileceğin, hayata bambaşka pencerelerden bakacağın zamanlara başlıyorsun. Zihnin özgün ve özgür oldukça bambaşka rotalar çizecek, yeni eğitimlere, yolculuklara, keşfetmeye açılacaksın. Ve bundan böyle yol arkadaşların, yalnızca seni gerçekten destekleyenler ve yükseltenler olacak. Planlarında esnek olma, verileri yedekleme, bildiklerini bir süre kendine saklama vakti.

YENGEÇ: Yaşamda en büyük kapıları açan, bolluk bereketin, başarının, ışığın, sevilmenin kaynağı; öz sevgidir. Değerimizi sahip olduklarımız, başarılarımız, diğerlerinin varlığı değil, biz belirleriz. Her şey gittiğinde kalbinle ve ruhunla başbaşa kalan sensin, onlara iyi bak. Sahip olduklarının, kazançlarının değişebileceği bu döngüde, yeteneklerine güvenerek fark yaratabilir, yenilikler yaparak yeni kaynaklara açılabilirsin.

ASLAN: Kral ve Kraliçelerin sahneye çıkma zamanı! Kendin olmanın güzelliklerini yaşayacağın, her şeyinle kendini kabul ettikçe ışıldayacağın zamanlara başlıyorsun. Şimdi kalbinin şarkısını duymak için ışığını gölgeleyen her şeyi geride bırakarak, kendini özgürce yaşama vakti.  Yaşamındaki küçük değişimler yepyeni hikayeler yazarken; uzak yolculuklar, eğitimler veya adalete dair geçmiş konularda beklenmedik durumlar yolunu aydınlatacak. Sen artık eski sen değilsin, içindeki ateşi tutkuyla, yaratıcılığınla göster.

BAŞAK: İçindeki ateş aşkla büyürken, kendini yaşamak, içindekileri söylemek, hayallerini görünür kılmak için önlenemez bir arzu duyuyor olabilirsin. Ama önce o ateş iç dünyanın kapılarını aydınlatıyor. Geçmişte yaşadıklarını, geride bırakacaklarını, gizlenenleri, göremediklerini görüyor, yenileniyor, dönüşüyorsun. Karanlıkta kalan, sana iyi gelmeyen her şey yanarken, küllerinden doğmaya hazırlanıyorsun. Ama önce küçük bir inziva vakti.

TERAZİ: Geleceğini değiştirecek ve şekillendirecek yepyeni kararlar ve adımlara doğru ilerlerken, hayat büyük dönüşümler öncesi senden bir dilek dilemeni istiyor. Uzun yıllardır düşlediğin, belki dile getirmeye bile kıyamadığın hayallerine doğru ilerliyorsun. Venüs retrosu ve tutulmalardan en çok etkilenenlerden olarak, yepyeni bir benliğe ve değerine yeniden doğmadan önce geçmişten geçeceğin, ilişkilerini yenileyeceğin, kendini daha çok tanıdığın zamanlardasın. 

AKREP: Hayallerine ve hedeflerine doğru çıktığın hayat merdiveninde, kendi zirvene doğmaya ilk kez çok yakınsın. Yükselmeye doğru adım adım yaklaşırken, geriye doğru bakarak seni oraya getiren her basamağa teşekkür etmeye davetlisin. O basamaklarda şimdi seninle yarışanlar, durduranlar, sana rakip olanlar olabilir. Hepsi ışığını besleyecek, sana gücünü fark ettirecek. Gerçek yol arkadaşlarını görme, kariyer ve geleceğini yenileme, hayallerini gerçek kılmaya ilerleme vakti.

YAY: Uzaklarda yanan bir ateşle, kendi kaderine çağrılıyorsun. Seni kafeste hissettiren her bağdan, düşünceden, yerden özgürleşmeye, sınırlarını aşmaya davetlisin. Yeni yollar bilinmez gibi gelse de, o yollar seni sana ait olana götürecek. Eğitimler, yolculuklar ruhunu beslerken, anlaşmalar, yayıncılık, uzak bağlantılı konularda yavaşlamaların getireceklerine güven. Yaşamındaki tüm adaletsizlikler görünür olurken, hakkın olana yakında kavuşacaksın. Sezgilerin ve rüyaların ise en değerli rehberin olacak.

OĞLAK: Ruhunu, kalbini, sırlarını önce kendine açtığında oradan büyük bir ışığın doğduğunu göreceksin. Seni sen olmaktan, yenilenmekten, kendini diğerlerine açmaktan alıkoyduğunu sandığın, karanlıkta kalmış her şeyin aslında seni sen yaptığını fark edeceksin. Hayata dair soruların, ruhunun derinliklerinde saklı. Şimdi kendini aşka ve hayat sahnendeki ışıklara teslim etme vakti. Mali alanlarda ani riskler almaman, ruhsal enerjini koruman, hamileysen dikkatli olman gereken zamanlardasın.

KOVA: Kendinle olan ilişkini güzelleştirerek, yaşamındaki ilişkileri dengeleyeceğin zamanlara başlıyorsun. Yaşadığın her şey, kendine nasıl yaklaştığının aynasıdır. Şimdi aidiyet hissetmediğin yerlerden, bilinçaltındaki seslerden, çocukluğunda sana söylenmiş olanlardan seni özgürleştirecek, tutkuyla, aşkla, dengeli bağlar kurmaya ilerleme vakti. Evlilik, ilişki ve ortaklılarda yenileyici gündemlere hazırlanıyorsun.

BALIK: Dünyayı güzelleştirmek, önce kendi dünyanı güzelleştirmekle başlar. Dünyandaki ufak değişimler bugünlerde sana bambaşka bir dünyanın kapılarını açmaya hazırlanıyor. Hayat düzenini, sağlığını, iş yaşamını yenileyeceğin kararlarla sabahları seni mutlu uyandıran bir yaşama merhaba diyebilirsin. Seninle rekabet edenler, sana senin ne kadar parladığını gösterirken, kendine güven. Eve her zamankinden farklı bir yoldan gitmeye ne dersin?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder