12 Ağustos 2023 Cumartesi

GÜNEŞ- VENÜS RX KAVUŞUMU - 13 AĞUSTOS




Retro Venüs Güneş ile buluşarak benliğimizi gerçek değeri ile buluşturuyor. Afrodit Fazından Lucifer fazına geçmeye hazırlanıyor. 

13 Ağustos günü Güneş ile buluştuktan sonra günlerce gökyüzünde görünmeyecek. Ardından 296 gün boyunca Güneş'ten önce doğacağı sabah yıldızı evresine geçecek. Yeryüzüne enerjisini hiç yansıtamayacağı bir hafta boyunca ise değer duygumuzu iyileştirmek ve kendi karanlıklarımızı görmek için içe dönmeye davet edileceğiz. 

Öz değer duygumuzun karanlıkta kaldığı bugünlerde; değersiz, melankolik, yavaşlamış, yalnız, doyumsuz hissedebiliriz. Yaşam bizden, yeni bir ışık ve değer inşaa etmemizi isteyecek. Elimizi kalbimize götürerek, gerçekten neyin değerli olduğunu bulmaya çağrılacağız. 

Bugünlerde yaşanan hiçbir şey tesadüf değildir. İlişkiler, finansal konular ve değerimize dair konularda ne yolunda gitmiyorsa, orada bir yolumuz olmadığını bilmeli, sakin kalarak yaşamın işaretlerini takip etmeliyiz. Sakin ve akışta kalmak, bizi gerçek yolumuza götürecek.

Karmik kilitler çözülüyor, geçmişten geçerek kendimize geliyoruz. Bugüne dek kalbimize ektiklerimizi toplayacağımız bir döngüye girerken, ilahi adalet ile hak edişlerimizi alacağız. Sevgiyi almamıza, bereketle dolmamıza blokaj yaratan, tıkanan enerjiler veya yarattığımız karmalar kendini göstermeye başlayacak. Bembeyaz sayfalar açabilmek adına eski defterleri anlayarak, rafa kaldıracağız. Gizli saklı, gerçek ve gerçek olmayan her şey açığa çıkacak. Ve gerçek, bizi özgür kılacak.

Sahip olduğumuz tüm güzellikler, benliğimiz, kalbimiz, ruhumuz, bize emanet bedenimiz, bize sunmamız için verilen yeteneklerimiz, değer görmeye layıktır. Kendi değerimizden şüpheye düştüğümüzde, oradaki boşlukları dünyevi olanla tamamlarız. Sahip olma, zengin olma, sürekli bir ilişkide olma, lüks tüketim, dış görünüş, statü, kıskançlık, taklit, güç savaşları kendimize sunamadığımız değer duygusunu, içimizdeki yokluk hissini bastırmanın yoludur. Kendi değerinden emin olan, dünyayı değerine inandırma çabasında değildir.

Kendi değerimizin önüne koyarak değer verdiğimiz, haddinden fazla değer yüklediğimiz, nefse düştüğümüz, doyumsuz olduğumuz, sevgiden ve yaşamdan tatmin hissetmekten bizi alıkoyan ne varsa, onunla sınanacağız. Dünyevi olanın yokluğu, bize gerçekten değerli olanı hatırlatacak. Kendini sevmenin ve hergün geliştirmenin, kendine güvenmenin her kazançtan, makyajdan, markadan öte en çekici enerji olduğunu fark edeceğiz.

Dünyada ise; kediler, kadınlar, ünlüler, sanat, liderler, ekonomi, altın ile ilgili konular gündemimizde olacak.

Venüs; sevgi, değer, aşk, rahim ve içimizdeki sevgiden doğan; ilham, yaratıcılık, bereket ve mutluluk ile ilgilidir. Venüs enerjisinin olmadığı bugünlerde sevgi ve değer enerjisi yeryüzünden uzaklaştığında, onun varlığında hissettiğimiz güzellikleri hatırlarız. Öz değerimizi dünyevi hiçbir şeyle dolduramayacağımızı fark ederiz. İçe döndüğümüzde esas değerli olanın gelip geçici olmayan olduğunu görerek uyanırız. Bugünlerde fark ettiklerimiz, Ekim ayı başlangıçlarımızı şekillendirecek.

Her pırıltı, altın değildir. Gerçek ışık sadece kalbindedir. Altın kalbini koru, çünkü o iyi ve aydınlık olarak anılmayı hak ediyor. Değişmesi gerekenleri ve neyi hak ettiğini anlayarak, kendine sadakatle söz ver. Unutma; buradasın, demek ki dünya sensiz olmazmış. İçe dön ve ışığını geri al. Işıltılara aldanma, ruhuna gerçekten dokunanı bul!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder