13 Ağustos 2023 Pazar

14- 20 AĞUSTOS HAFTASI - GERÇEK SENİ ÖZGÜR KILACAK!





PAZARTESİ: Yeniay gününe doğru ilerlerken bugün balzamik yolculuğuna devam ediyor. Gün boyunca dinleme, içe dönme ihtiyacımız yoğun olabilir. Yeniay ile yeni başlangıçlara, süpriz hareketli günlere güç topladığımız bugünlerde; kendimizle kalarak iyileşmesi ve değişmesi gerekenlere odaklanmalı, duygusal ihtiyaçlarımızın farkında olmalıyız. 

Özellikle 13:37'ye dek fazla kontrolcü olmak yerine akışa güvenmeli, yarım kalan işlerimize odaklanmalı, yeni başlayacağımız işlerin askıda kalabileceğini bilmeliyiz. 13:37 ile birlikte enerjimiz yükselirken, kalbimizden geleni duymaya davetliyiz. Öz değerimiz ve kendimizi nasıl yansıttığımız, ilişkilerimiz, çocuklarımız, mali kaynaklarımız gündemde olacak. Bugünü kendimize odaklanarak geçirebilir, saç bakımımızla ilgilenebiliriz.

SALI: Kendimizi daha güzel sevmeye, sevgiyle şifalanmaya, sakinlikte kalmaya davet edildiğimiz bir gündeyiz. Yaşamımızda ışığımızı gölgeleyen her şeyi bugün fark edebilir, hayatımızdan çıkartabiliriz. Olduğundan farklı gördüğümüz, abarttığımız, gerçekçilikten uzaklaştığımız her şey görünür olabilir.Yolumuza daha özgüvenli ve kendimizden emin devam edeceğimiz kararlar alabiliriz. Kendimizi, yeteneklerimizi gösterebilir, öz bakım, yaratıcılık, sanat, fotoğraf ve çocuklarla ilgilenebiliriz. Öte yandan; abartılı, ani tepkiler vermekten kaçınmalı, olayları büyütmemeliyiz. Yenilenerek, Yeniay'a ilerliyoruz.

ÇARŞAMBA: Yeniay Günü!

Bugün 12:39'da (tr) gerçekleşecek Yeniay ile birlikte yaşamımızda süpriz, ani, hareketli başlangıçlara ilerliyoruz. Her ne oluyorsa; tüm değişimler, yol ayrımları, krizler, beklenmedik gelişmeler bizi yenilenmeye, kendimizi bulmaya, daha iyi bir yola taşıyacak. İç dünyamızda ve yaşamımızda her şey tüm şeffaflığıyla görünür olurken, gerçek bizi özgür kılacak. Planlı, mantıksal, kendimizden emin ilerlediğimiz sürece kadersel güzelliklere kavuşacağız.

Yenilikler yapan, cesur, üreten, kalbinden geçen için adım atan, kendini iyileştiren, yaşamına farklılıklar ve işine vizyon katan herkes destekleniyor olacak.

Öte yandan bugün yeni başladığımız işler askıda kalabilir ve enerjimizi toplamakta zorlanabiliriz. Dinlenerek yeni bir yol, yeni bir ben çizmeye davetliyiz. Yeni başlangıçları  Ağustos itibariyle yapabiliriz. Dünyada; sarsıcı ekonomik gelişmeler, yangınlar, elektrik sorunları, sismik hareketler yaşanabilir.

PERŞEMBE: Yaşamımızı sakince yenileyeceğimiz, yeniye yer açacağımız bir gündeyiz. Bugün geleceğimize, işimize ve hayat düzenimize dair tüm planlamaları ve organizasyonları yapabiliriz. Kullanmadığımız eşyaları elemek, diyet ve detoksa başlayarak bedenimizi arındırmak, evimizi havalandırmak, ruhumuzu şifa çalışmaları ile beslemek için güzel bir gündeyiz. Ancak önemli işlerimizde zaman yavaş akabilir, engel ve iptallerle karşılaşabiliriz, üzerimizde zaman baskısı hissedebiliriz. Su, alkol ve gıda kaynaklı rahatsızlıklara hafta sonuna dek dikkat etmeliyiz.

CUMA: Yepyeni başlangıçlar yapabileceğimiz, yeni kararlar alabileceğimiz, hareketli, akıcı, verimli bir gündeyiz. Bugün isteklerimiz, hayallerimiz için harekete geçebilir, planlarımızda desteklenebiliriz. Eğitim, seyahat, ticaret ve hukuksal işlerimizi yapabiliriz. Duygularımızı, ihtiyaçlarımızı konuşarak daha net bir yol çizebiliriz. Geçmiş konuları konuşarak geçmişte bırakabiliriz. Özgün ve yaratıcı olduğumuz her alanda daha fazla etki yaratarak görünür olabilir, başarılar kazanabiliriz. Yaşamımıza farklılıklar katarak ruhumuzu besleyebiliriz. Önemli işlerimizi Merkür retro öncesi tamamlayabileceğimiz en güzel gündeyiz. 

CUMARTESİ: Geleceğimizi güzelleştirmeye, ilişkilerimizde güvenle bağ kurmaya, kaynaklarımızı güvence altına almaya vesile olacak etkilerle güne başlıyoruz. Güvende ve ait olmadığımız her şey daha görünür olarak yaşamımızdan uzaklaşırken, yeniye daha güçlü ve emin adımlarla ilerleyebiliriz. Gerçekçi ve planlı ilerlediğimiz her şeyde desteklenirken, yanıldığımız, aldandığımız konular gündemde olabilir. 

Enerjimizi toplamak adına sakin ve kontrollü ilerlemeli, 14:54'e dek yeni adımlar atmamalıyız. 14:54 itibariyle içsel ihtiyacımız; ilişkiler, denge, incelik, adalet ve sosyalleşmek olacaktır. Sanat ve yaratıcı çalışmalar için harika bir gündeyiz.

PAZAR: Denge, uyum, sevgi ve zerafetle değerimize yeniden doğuyoruz. Bugün; yaşamımızda adaletsizlikler yaratan, alttan aldığımız, değerinden fazlasını verdiğimiz her bağdan özgürleştiğimiz bir gündeyiz. Kendimiz olmaya, kalbimizi duymaya cesaret ettikçe desteklenecek, kendimizi daha güzel sevmenin yepyeni yollarını bulacağız. Bugünü; kişisel gelişimimize, sevdiklerimizle buluşmaya, sanatsal ve yaratıcı çalışmalara ayırabilir, ilham dolu hissedebiliriz. Aşkla şifalanacağımız, sevdiklerimizle yenileneceğimiz, kalbimizi açtıkça güzelleşeceğimiz bir gündeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder