1 Ağustos 2023 Salı

DOLUNAY & BURÇLAR



KOÇ: Hayallerine giden yolda seni bu yoldan alıkoyan herkesten, her şeyden, her düşünceden özgürleşerek seni gerçekten destekleyen, yükselten çevrelerle buluşmaya hazırlanıyorsun. İçinde sana kendini duyurmaya çalışan çocuk kalbine kulak ver. Görülmek, sevilmek, parlamak ve kendin olmak için geride bırakacağın her şey karmik bir zinciri sonlandırarak yepyeni bir geleceği başlatacak. Sosyal çevren, ilişkilerin, çocukların ve yeteneklerine dair yenileneceğin gündemler kapında.

BOĞA: Hayatın boyunca kendine ve hedeflerine ulaşmak için çıktığın merdivenlerde şimdi durup soluklanma zamanı. Çıktığın basamaklardan hangisi sana ait, hangisi çocukluğunun ve ailenin eseri, hangisi ruhunu gerçekten besliyor? Gerçekten istediğin gelecek planlarına aşkla ilerleyeceğin motivasyonlarını bulma, artık ait olmadığın yerlerden geçme vakti. Evinden ayrılmıyorsun, esas evine gidiyorsun.

İKİZLER: Yıllardır özlemini duyduğun düşüncelerin artık hayal değil. O yolculuk, o eğitim, o ideal yolunda seni bekliyor. Dilersen siteni açabilir, beklediğin ticari bağlantıları tamamlayabilir, fikirlerinle artık duyulabilirsin. Şimdi ilahi adalet terazisinde hakkın olanı alma ve yaşama zamanı. Yeter ki olumsuz düşüncelerin ve çevrelerin seni yolundan, keşfetme arzundan alıkoymasına izin verme, rüyalarına ve yaşamın işaretlerine güven.

YENGEÇ: Seni sen yapan, senin değerini belirleyen yalnızca ruhunun güzellikleridir. Şimdi değerli hissetmek uğruna tutunduğun, boşluğundan korktuğun, hak ettiğin güzellikleri erteleyen her şeyden özgürleşme vakti. Alacakların, mali anlamda beklediklerin, kazançların bolluk bereketle yoluna serilirken, emekle yepyeni yatırımlar yapmak için destekleniyorsun. 

ASLAN: Kendini daha çok bulacağın, yalnızca kendin olabildiğin yerlerde duracağın, değerine denk olanla buluşacağın yepyeni gündemlere hazırlanıyorsun. Şimdi kendine ne kadar iyi geldiğini diğerlerinin sana yansıttıklarından okuyabilirsin. Işığından etkilenerek sana benzemeye çalışanları fark ederek, kendine ait olana daha çok sahip çıkmaya davetlisin. Unutma; onaylanmak, güçlü olmak, uyumlanmak zorunda değilsin. Sadace kalbinden geçeni yaşa!

BAŞAK: Hızla akıp giden hayat akışında, ezbere bildiğin yollarda, hep aynı dönüp duran rutininde sıkışmış hissediyorsan yenilenmenin zamanı geldi. Zorunluluklardan, sorumluluklardan, beklentilerden uzak şimdi kendine iyi gelme vakti. Durup nefes al ve sağlığına, zihnine iyi gelecek, seni huzurlu ve özgür hissettirecek yepyeni rutinler ekle yaşamına. Yaşam düzeninde ve ilişkilerinde karmik bir döngüyü geride bırakıyorsun.

TERAZİ: Kendini özgürce yaşamanın, fikirlerini, ışığını, hayallerini kimsenin alkışına ihtiyacın olmadan hayat sahnende göstermenin zamanı geldi! Bugünlerde yeteneklerini ortaya çıkartabilir, çocuk sahibi olabilir, geçmiş bir arkadaşlığı aşka dönüştürebilir, kendin olamadığın çevreler ve ilişkilerden özgürleşerek tekrar eden karmik bir yolculuğu tamamlayabilirsin. İlişkine yenilikler katmak, hayattan keyif aldığın şeyleri yenilemek, hobiler edinmek ruhuna iyi gelecek. 

AKREP: Ait olduğun topraklarda yeniden yeşermek için köklenemediğin yerlerden özgürleşmeye hazırlanıyorsun. Seni sen yapan karmik bağlarına, ailene, çocukluğuna teşekkür et. -ama'larla dolu iç sesini susturarak onlardan kalan koşullandırmalardan özgürleşmeye izin ver. Aşkı, hayallerini, hedeflerini yaşamak, severek çalışmak ve yükselmek için önce ruhunun ihtiyaçlarını fark etmeye, kendin olamadığın yerlerden gitmeye davetlisin.

YAY: Bildiklerini yenileyeceğin, yolunu güzelleştirecek yolculuklara çıkacağın, cümlelerinle fark yaratacağın zamanlardasın. Odağını diğerlerinin yaşamına değil kendine vermeli, içinde beklettiklerini söyleyerek hafiflemeli, geçmişi geride bırakarak kendini geliştireceğin konularda yepyeni adımlar atmalısın. İlahi adalet döngüsüyle aşkta, eğitiminde veya işte hak edişlerini almaya hazırlanıyorsun.

OĞLAK: Hayatın kalıplarından, diğerlerinin kurallarından, beklentilerden özgürleşerek yeteneklerinle, bildiklerinle herkesi şaşırtmaya hazır mısın? Hayata sunduklarını almaya kendini açtıkça, sana sunulanı kabul edebildikçe, zamanına, emeklerine değer verdikçe bolluk bereketini çoğaltacaksın. Hak ettiğin değeri kendine verdikçe, sana değer olan aşkla buluşacaksın. Değerini yaşamadığın her şeyden özgürleşme vakti.

KOVA: Dolunay ışığı tüm hayatını, ruhunu, kalbini aydınlatıyor. Her şey apaçık görünürken, kendin olamadığın parçaları geride bırakmaya, kendinin en güzel, en özgün halini yaşamaya hazırlanıyorsun. Seni sen olmaktan alıkoyan tüm karmik bağlar geride kalmak üzere görünür oluyor. Beklediklerini önce kendine verebilmeyi, sınırlarını, benliğini, benzersizliğini korumayı unutma. Sana değer olan seninle buluşmaya hazırlanıyor.

BALIK: Zaman hepimiz için ilerliyor, en birbirinin aynı günlerde bile. Şimdi zamanına anlam katma, tüm akışa uzaktan bakarak yenilenme vakti. Kendine iyi gelmek ve kendini özgürce yaşamak için bazen durman, uzaklaşman, gitmen, vazgeçmen gerekir. Sana iyi gelmeyen her alışkanlığa, düzene, ilişkilere veda ederek kendini seçeceğin günlerdesin. Durup sadece nefes al ve hayat akışının yolunu temizleyerek, suyu denize kavuşturacağı günleri izle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder