31 Temmuz 2023 Pazartesi

1 AĞUSTOS DOLUNAYI - KESKİN VİRAJ




Bir gün en sevdiğin ayakkabıların küçülür, giymek istersin ama onunlayken adımların yavaşlar, canın yanar... En sevdiğin tokan saçlarına batar ve hiç sıkılmadan giydiğin kıyafetlerin eskir. Bazen bazı şeylerin artık rafa kaldırılması, değişmesi gerekir. Onları artık sevmediğin için değil, onlarla olan anılarına gülümseyerek teşekkür etmen ve yenilenmen için.

Herkesin hayatında geriye dönüp baktığında büyük bir dönüşümün başladığı 'bir gün' vardır. Dolunay ile hepimiz, işte o gündeyiz. Hepimiz hayatımızda yepyeni bir döngüye, bir eşiğe, keskin bir viraja yaklaşıyoruz. Bu defa hiç gidilmemiş yollardan geçmeye davetliyiz.

Venüs, Satürn, Şiron retrosuyla gerçek karmik zamanlar...

2015 yazında hayatın size anlatmak istediği, 2017 yazında yaşamınızda başlayan ve biten döngüler, yaşatılan güzellikler veya yaratılan karmalar, bugünlerde yaşadıklarınızın nedenidir. O günlerde anlaşılmamış ruhsal deneyimler, bugününüzde bir başka şekilde size kendini anlatmaya çalışabilir. Ruhunuzun gelişimi ve yaşamda ilerlemek için ihtiyacımız olan bu deneyimler, ilahi adalet döngüsü veya hak edişlerle yolumuza serilmeye hazırlanıyor. Yaşamınızda sürekli tekrar edeni bulun, çıkış anahtarınız onu fark etmekte saklı.

Bugünlerde her şey aydınlığa kavuşurken, herkesin ve her şeyin iç yüzünü görmeye başlıyoruz. Yaşamımızdaki truva atlarını, rekabet ve kıyas enerjilerini, gizli yarışları, lilith ile kıskançlık ve ilişkilerde 3. kişileri fark ediyoruz. Tüm bunlar bizi kendimizi daha çok geliştirmeye ve yenilemeye, kendi değerimize, bizi biz yapan şeylere daha çok sahip çıkmaya davet ediyor. Bizi yükselten, vizyon katan, ruhumuzu besleyen çevrelerle olmaya, hayat yolumuza katkısı olmayan insanlar ve ilişkilerden özgürleşmeye hazırlanıyoruz.

Özgür ve özgün hissetmek, kendimiz olmak, bizi biz olduğumuz için kabul eden yerlerde olmak en büyük ihtiyacımız olurken; bağımsız ve ait hissetmediğimiz yerler, işler ve ilişkiler kadersel olarak yaşamımızdan çıkıyor. Bugünlerin en önemli anahtarı; yenilenmeye açık olmaktan, aşırı tepkiler vermemekten, isyanda olmamaktan, hayatın yolumuza getireceklerine güvenmekten, zihnimizi sakinleştirerek sınırlarımızı asalet ve otoritemizle çizmekten geçiyor. Bizi durduran, geçmişten veya karmalarımızdan bugünümüze etki eden düşünce kalıplarından, '-ama' diye fısıldayan iç sesimizden geçtiğimizde, kendimize ulaşmaya ilerliyoruz.

Dolunay'ın Sabian Sembolü; 'Popüler bir idealin vücut bulmuş haline gelen biri, kendisinin aslında bu ideal olmadığını fark eder.'Hem alkış hem de kınama geçicidir; kalıcı olan ruhunun gerçekliğidir.

Bu sembol başkalarının ne düşündüğünden bağımsız olarak kim ve ne olduğumuz konusunda sorumluluk almamız gerektiğini anlatıyor. Diğerlerinin alkışlarına ve kınamalarına göre şekillenmek, onlara kendimizi veya gücümüzü ispat etmek yerine kendimiz olmaya çağrılıyoruz. Toplum tarafından sunulan etiketleri kestiğimizde, giydiğimiz kıyafetler, büründüğümüz kimlik, artık sırtımızı kaşındırmayacaktır. Kendimize sadık kalma zamanı...


Dünyada; doğanın son hali ve evrenin gerçekleri sebebiyle yaşanan doğal olaylar (yangınlar, depremler, sıcaklar, garip hava olayları) güçlü görülmesi istenilen topluluklar tarafından yapay algısı yaratılarak gösterilebilir. Denize kıyısı olan yerlerde (özellikle komşu ülkeye yakın ege koridoru) orta şiddetli depremler görülebilir. Doğa, ekonomi, besinlerle alakalı konularda toplumsal büyük isyanlar yaşanabilir. Para birimimiz bizi ekonomimizi yenilemeye çağrımak üzere retro ile daha da değer kaybedebilir. Bir ünlünün, öenmli kişinin kaybı, tanınmış birinin gözden düşmesi söz konusu olabilir. Bu dönemde gizli saklı eşyalar, kayıp kişiler bulunabilir. Mali anlamda önemli çalkantılar yaşanırken riskli yatırımlar için doğru bir zaman değildir. Kısa süreli düşüşlerde altın ve tarım - toprak konularında yatırımlar yapılabilir. Estetik ve tarz değişimi konusunda hüsranla sonuçlanacak durumlar yaşanabilir. Solunum, deri, kalp ve kalp damar yolu rahatsızlıkları olanların bu dönemde kendilerine daha çok dikkat etmeleri iyi olacaktır. Deneb Adige Yıldızı; sanatsal, bilimsel ve uzaya dair konularla ilgili topluma etki edecek buluşlar, gündemler, yazarlık veya astroloji konusunda ilerlemeler ile ilgilidir. Yeteneklerini ve zekasını ortaya koyan, sahip olduklarını toplumun yararına kullananlar için hak edişler, bolluk bereket ve yükseliş zamanıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder