5 Ağustos 2023 Cumartesi

7- 13 TEMMUZ HAFTASI

Merhaba yeryüzü sakinleri,

PAZARTESİ:

SALI:

ÇARŞAMBA:

PERŞEMBE:

CUMA:

CUMARTESİ:

PAZAR: 



Pazartesi gününe geçişte henüz Ay Koç burcunda ilerliyor. Ay ve Plüton’un dik açısının etkileriyle haftaya biraz stresli başlayabiliriz. Bu açının kesinleştiği 07:12 ile 09:24 saatleri arasında boşlukta (açısız) ilerleyen Ay, 09:24 itibariyle Boğa burcuna geçiyor. Sabahın ilerleyen saatlerinde daha rahat ve huzurlu bir atmosfer yakalama şansımız artıyor. Sağlam ve kalıcı adımlar atmak açısından bugünü kullanabiliriz. Ay-Satürn altmışlığının etkili olduğu akşam saatleri civarında sağlıklı, olgun, aklı başında konuşmalar yapmak açısından uygun bir atmosferde olacağız. 

 

Salı günü boyunca Ay Boğa burcunda seyrediyor. Ay-Merkür üçgeninin etkili olduğu sabahın erken saatleri ile Ay-Jüpiter kavuşumunun etkili olduğu sabahın ilerleyen saatleri arasındaki zaman dilimi önemli duyurular, paylaşımlar, konuşmalar, yazışmalar, toplantılar, seyahatler, ticari girişimler açısından uygun gözüküyor. Eğitimle ilgili konular, yayıncılıkla ilgili girişimler açısından değerlendirebiliriz. Ay-Güneş karesinin etkili olduğu öğle saatleri civarındaysa ego çekişmelerine yatkın bir atmosferde olacağız, farkında olalım. Önem verdiğimiz kişilerle görüşmeler, otorite figürleriyle görüşme ve talep veya başvuru gibi işler açısından uygun bir zaman diliminde değiliz. İlişkilerde gerginlikler de olasıdır. Ay-Mars üçgeninin etkili olduğu akşam saatleri güç ve efor gerektiren işler, sportif aktiviteler, yürüyüşler, dozunda cesaret gerektiren girişimler açısından değerlendirilebilir.  

 

Çarşamba gününün büyük kısmında Boğa burcunda ilerleyen Ay’ın Venüs-Uranüs karesini tetiklediği sabaha karşı saatlerde sert ve sarsıcı etkilere açık olabiliriz, farkında ve temkinli olalım! Venüs-Uranüs karesinin de kesinleştiği gündeyiz. İlişkiler, artistik ve sanatsal konular, kişisel bakım, giyim kuşam alışverişleri gibi konular açısından risk taşıyan bir zaman dilimindeyiz. Farkında olalım! Ay-Neptün altmışlığının etkili olduğu sabahın ilerleyen saatlerinde uyum ve dengeyi yakalamamız daha kolay olacak. Ay-Plüton üçgeninin etkili olduğu öğle saatleri civarında girişeceğimiz işlerde ve yapacağımız konuşmalarda başkaları üzerinde olumlu ve güçlü bir etki yaratabiliriz. Bu açının kesinleştiği 13:38’de boşluğa giren Ay, saat 16:05’te İkizler burcuna geçiyor. İletişim trafiği hızlanıyor. Ay-Satürn karesinin etkili olduğu akşam saatlerinde gecikmelere, engellere, blokajlara, zorlu etkilere açık olabiliriz, dikkatli olalım!  

 

Perşembe günü boyunca Ay İkizler burcunda ilerliyor. İletişim açısından yoğun bir gündeyiz. Bugün kesinleşen Merkür-Jüpiter üçgeninin olumlu enerjisini eğitim, yayıncılık, seyahatler, turizm, hukuksal girişimler, duyurular, paylaşımlar, toplantılar, yazışmalar, ticari iş ve girişimler için kullanabiliriz. Ama Ay-Merkür karesinin etkili olduğu akşam saatlerine kalmasak isabet ederiz. Zira bu açı bazı sözlü tartışmalara ve anlaşmazlıklara işaret edebiliyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde etkili olan Ay-Güneş altmışlığıyla birlikte dengeye gelmeye başlıyoruz. 

 

Cuma günü boyunca Ay İkizler burcunda ilerliyor. Güne başlarken etkili olan Ay-Mars karesi, sakarlıklara ve kazalara açık olabileceğimizi gösteriyor, farkında olalım! Aceleden kaçınalım. Agresyondan da uzak duralım. Ay-Venüs altmışlığının etkili olduğu sabahın ilerleyen saatleri uzlaşma sağlamak açısından daha uygun gözüküyor. Öğle saatlerine kadar etkili olan bu kulvarı kullanabiliriz. Ay-Neptün karesinin etkili olduğu akşam saatleri ise yanılgılara ve hayal kırıklıklarına açık gözüküyor, dikkat! Bu açının kesinleştiği 20:27 sonrasında başka temel açısı kalmayan Ay boşluğa giriyor. Belirsizliklere açık bir akşamdayız…  

 

Cumartesi gününe geçişte henüz İkizler burcunda ve boşlukta ilerleyen Ay, gece yarısı 01:52’de Yengeç burcuna geçiyor. Ailevi, duygusal, ulusal konuların öne çıkacağı bir gündeyiz. Ay-Satürn üçgeninin etkili olacağı öğle saatlerine kadarki süreçte sağlıklı adımlar atabilir, önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelebiliriz. Güneş-Kiron üçgeni bugün kesinleşiyor. Bu olumlu açı, sağlık ve şifa konularında adımlar atmak açısından uygun bir zaman diliminde olduğumuzu gösteriyor. Başkalarına psikolojik açıdan yardım ve destek vermek için de kullanabiliriz. Tabii ihtiyacımız varsa biz de terapi, psikolojik destek alabiliriz.

 

Pazar günü boyunca Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Güne şanslı, gelişme fırsatları sunan, halihazırda var olan etkileri büyüten Ay-Jüpiter altmışlığıyla başlıyoruz! Öğle saatlerinde Ay-Merkür altmışlığının da etkileri devreye giriyor. Önem verdiğimiz kişilerle konuşmalar, yazışmalar, eğitimler, toplantılar, sevdiklerimizle buluşmalar, seyahatler, geziler, duyuru ve paylaşımlar açısından uygun bir zaman dilimindeyiz. Ay-Kiron karesinin etkili olduğu akşam saatleri sağlık açısından biraz dikkat istiyor. Ay-Mars altmışlığının etkili olduğu akşam saatleri hareket yaratmak, yürüyüş yapmak, yoga, spor gibi faaliyetler açısından çok uygun. Değerlendirebiliriz. Ya da bir şeyleri tamir etmek, düzeltmek için güç ve efor gerekiyorsa, harekete geçmenin tam zamanı! Ay-Uranüs altmışlığının etkili olduğu akşam saatlerinde biraz rutin dışına çıkabilir, yeni ve farklı bir şeyler yapabiliriz. Gün boyunca etkili olan Güneş-Venüs kavuşumu alt kavuşum olarak tanımlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder