8 Ağustos 2023 Salı

08.08 PORTALI - SİRİUS & DÜNYA & GÜNEŞ


''Güneş'in yükselerek yeryüzünü ısıttığı gibi, ruhun da hayatına duyduğun minnetle ısınsın. Yağmur damlalarının hafif hafif çimenlere düştüğü gibi, yüreğindeki katılıklar yumuşayarak buhar olsun.''

Yeryüzünün ışığı Güneş ve ruhun ışığı Sirius bugün Dünya ile buluşuyor! Kadim zamanlardan bugüne kutlanan yeniden doğuş enerjisiyle benliğimiz aydınlanıyor. Özümüzün, kalbimizin, aşkın, canlanmanın, benliğimizin, gücümüzün, bereketin ve ışığımızın kapıları açılıyor.

8 sayısı; sonsuzluk işaretindeki iki daireyi, sonsuz yaşam döngüsünü, başa dönerek yeniden başlamayı, ruh ve maddenin bir bütün oluşunu anlatır.

Bugün; kendimizi yeniden hatırlamanın, kalbimizden geldiği gibi yaşamanın, ruhumuzun eşsizliğinin farkında olmanın, kendimizi severek, sevilerek yaşam enerjimizi canlandırmanın, bize sunulan güzelliklerle aşka, berekete, yaşamın sonsuz kaynağına açılmanın günüdür. 

Çocuk bir kalp; içinden geleni keyifle yaşayan, hayatın oyun sahnesinin farkında olan, küskünlük ve kızgınlıkları anında unutarak geleceğe bakan, isteklerini ve ihtiyaçlarını fark edip direten, daima masumiyetle atandır. 

Bugün çocuk kalbini duysaydın, yaşamında hiçbir -ama olmadan neleri dilerdin?

Kalbinden geleni yaşamamana, kalpten uzaklaşarak donuklaşmana, sevgiden, bereketten, kendinden ayrı düşmene sebep olan, -ama dediğin olumsuz inançların, ışığını durduran gölgeler neler?

Cevapları yazmanın, saklamanın, ruhunu beslemenin, bir sonraki 08.08 gününe dek kendi mucizelerini yaratmanın vakti...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder