28 Temmuz 2023 Cuma

31 TEMMUZ - 6 AĞUSTOS HAFTASI - DOLUNAY HAFTASI



PAZARTESİ: Dolunay eksenindeyiz! Hayatımızda önemli değişimler yaratacak bir Dolunay sürecine ilerlediğimiz gün genelinde geçmişi gerçekçi biçimde ele alacağımız, geleceğe güvenle ilerleyeceğimiz etkilerle haftaya başlıyoruz. Bugün kendimizden emin hissedebilir, otoritemizi ortaya koyabilir, sınırlarımızı koruma ihtiyacında olabiliriz. Önemli görüşmeler, girişimler ve başlangıçlarımızı yapabilir, özgün ve yaratıcı işler ortaya koyabiliriz. Benliğimize dair sorgulamalar yaparak, kendimiz olmaya dair yaralarımızı görebiliriz. Eylemlerimizin şansla destekleneceği, daha fazla etki yaratacağı bugün hayallerimiz için adım atabilmek çok önemli. Neyin hayalini kuruyorsanız, yolunuzda bugün sizi bekliyor.

SALI: Dolunay günü!

Geçmiş ve geleceğin arasında bir köprüde gibi hissettiğimiz bugün, adımlarımız bizi kendimize çağırıyor. Kim olduğumuzu, bir diğerinin aynasında nasıl göründüğümüzü sorguluyor, gerçeğimizi nasıl yansıttığımızı Dolunay ışığında fark ediyoruz. Kendimizle, kendimizi neye değer gördüğümüzle ilgili önemli kararlar alma arifesindeyiz. Gün genelinde büyümesini, çoğalmasını, görülmesini istediğimiz her konuda adım atabiliriz. Duygularımızı ve aşırılıklarımızı dengelemeli, zihnimizi dinlendirmeliyiz. Dolunay 21:31'de gerçekleşirken, kendimize karşıdan bakma zamanı.

ÇARŞAMBA: Yenileneceğimiz, yeni bir yola gireceğimiz, ruhumuzu özgürleştirerek kendimizi bulacağımız zamanlara ilerliyoruz. Bugün içsel ihtiyacımız; kendimizle başbaşa kalmak, bizi durduran düşüncelerimizi gözden geçirmek olabilir. Terapiler ve doktor randevuları için bugünü değerlendirebiliriz. Özgüvenli ve planlı ilerlediğimiz takdirde hayallerimiz için istikrarlı adımlar atabilir, kurban - kurtarıcı rollerinden özgürleşebiliriz. Ancak korkuda, stresli ve melankolik olmak, detaylarda ve beklentilerde takılı kalmak, psikolojik anlamda zorluklar, ilişkilerde memnuniyetsizlikler ve uykusuzluklar yaratacaktır. Kendimizi ve hayatı eleştirmek yerine, akışın getireceklerine güvenmeliyiz. Bugün yaşamlarımızda süpriz gelişmelere, dünyada sarsıcı etkilere açık bir gündeyiz.

PERŞEMBE: Ruhumuzu dinlendirmenin, kendimizle başbaşa kalmanın, iç dünyamıza yönelmenin bize iyi geleceği, akışa teslimiyette olmamız gereken bir gündeyiz. Gün boyu duygusal hissedebilir, anlama ve anlaşılma ihtiyacında olabiliriz. Yaşam deneyimlerimiz bizi mantığımızı ve duygularımızı dengelemeye davet ederken, içimizdekileri yazmak zihnimize iyi gelecektir. Bugün yapacağımız işlerde engeller, baskı ve kısıtlanmalar yaşayabilir, durduruluyor gibi hissedebiliriz. Kendimizi ifade etmemizin engellenmesine dair gündemler yaşayabiliriz. Seyahatler, alım satım, iletişim, önemli görüşmeler ve alışverişler için başka bir günü değerlendirmeliyiz.

CUMA: Duygularımızı ve hislerimizi en güzel haliyle ifade edebileceğimiz, yaratıcı ve ilham dolu hissedebileceğimiz, sezgilerimizin yüksek olduğu etkilerle güne başlıyoruz. Bugün kendimize iyi gelmek, sevdiklerimizi mutlu etmek, süprizler yapmak için güzel bir gündeyiz. Venüs retrosu ile birlikte; romantik anlar yaratmak, doğada zaman geçirmek, manevi ve ruhsal çalışmalar yapmak, su kenarlarında olmak, yaşamımıza farklılıklar katmak ruhumuzu besleyecek, değer duygumuzu şifalandıracaktır. Öte yandan gün boyu aceleci davranmamalı, hızlı kararlar almamalı, ani tepkiler vermekten, fedakarlık dengemizi bozmaktan kaçınmalıyız. 

CUMARTESİ: Enerjik, renkli, heyecanlı etkilerle güne başlıyoruz! Kendimizi bulacağımız, kendimizden emin ilerledikçe ışıldayacağımız, yeteneklerimizi ve cesaretimizi ortaya koydukça fark yaratacağımız bir gündeyiz. Bugün kendimize iyi gelmek için adımlar atabilir, cesur kararlar alabilir, sevdiklerimize bildiklerimizle ışık olabiliriz. Aşk dolu zamanlar yaratabilir, ilişkilerimizi güzelleştirebilir, süprizler yapabiliriz. Bugün içinizdeki çocuğun size kendini duyurmaya çalışan hallerine kulak verin!

PAZAR: Tutkulu, heyecanlı, mutlu ve yaşam enerjisiyle dolu sıcak bir güne başlıyoruz! Bugün hayatımızı güzelleştirmek için adımlar atabilir, kendimizle ve ilişkilerimizle ilgili güzel kararlar alabiliriz. Sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebilir, hayatımızda bizi mutlu eden her şeyi geri çağırabilir, eskiden değer verdiklerimizle yeniden buluşabiliriz. Kendimize daha çok güvenmek, kalple bağlı olan bağlarımızı yeniden birleştirmek, hayallerimize doğru harekete geçmek için güzel bir gündeyiz. Kalbinizin sesini dinleyin, o doğru yolu biliyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder