23 Temmuz 2023 Pazar

24- 30 TEMMUZ HAFTASI - KADERİN YENİ YOLLARI



Merhaba yeryüzü sakinleri,

Yaşamımızı şekillendiren, seçtiğimiz yollar, verdiğimiz kararlardır. Bambaşka yollar seçseydiniz, şimdi başka yerlerde başka biri olur muydunuz? İşte bu hafta hem geçmişteki kararlarımızı sorguladığımız hem de kadersel yolları önümüzde adeta somut olarak göreceğimiz bir haftadayız. Yapacağımız seçimlerde ve yaşayacağımız gelişmelerde sakin kalmalı, ani adımlar atmamalıyız.

Bu hafta ilişkilerde tüm sorunlar konuşup iyileştirmek için daha görünür olurken, eğer ertelersek aynı konular Eylül ayında çözülemez şekilde karşımıza çıkabilir. Hafta boyunca konuşma fırsatlarını değerlendirin. Konuşmalarınızda yapıcı olun ve karşınıza çıkan haksızlık, intikam, karma yaratma sınavlarını fark edin. Yaşam bir döngüdür ve yaşadıklarınızın hak edişleri yolunuza çıkmaya hazırlanıyor. Kalbinizin güzelliklerini almaya kendinizi açarak, sürece güvenin. Mutlu haftalar!

PAZARTESİ: İlişkilerimiz, sevdiklerimiz, öz değerimiz, mali değerlerimiz konusunda uyanışlar yaşayacağımız önemli etkilerle haftaya başlıyoruz. Yaşayacaklarımız bu alanlarda yenilenmesi ve iyileştirilmesi gerekenleri bize gösteriyor olacak. Gün boyunca dengede kalmalı, zihnimizdeki gerginlikleri rahatlatacak aktiviteler yapmalıyız. Sıcak hava ve kahveye sağlığımız için daha az maruz kalmalıyız. Gün içerisinde alınan kararlar ve yapılan işler değişim gösterebilir. Elektronik cihazlarda ani durumlar yaşanabilir. Ancak denenmemişi denemek, vizyonlar yaratmak, yenilikler, projeler, buluşlar ortaya koymak için uygun bir gündeyiz.

SALI: İçsel ihtiyacımızın; huzuru sağlamak, ilişkiler kurmak, kendimize iyi gelmek olduğu bugün kuaför, bakım, dekorasyon gibi işlemlerimizi yapabiliriz. Ancak daha önce denenmemiş şeyleri yapmak yerine rutin işlemlerimizi devam ettirmeliyiz. İlişkilerde ve sevdiklerimizle bağımızda konuşulmayanları konuşmaya fırsat veren bugün, sorunlarımızı iyileştirebiliriz. Hayatımızda karmik bir konu bugün tamamlanabilir. Ancak manipülasyon, gerginlik ve güvensiz yerlerden kendimizi korumalıyız. Akşam saatlerinde içe dönme ihtiyacımız artarken, Yeniay etkilerinin sonuçlarını görmeye başlayacağız.

ÇARŞAMBA: Bugün zamanımızı çok doğru yönetebilir, işlerimizi kolaylıkla tamamlayabiliriz. Güven duyduğumuz, otorite saydığımız kişilerden destek alabilir, kişisel tecrübelerimizden faydalanabiliriz. Düzenli, planlı ilerlemek bizi başarılı sonuçlara götürürken, istikrarlı olmasını istediğimiz şeyleri başlatabiliriz. Spor, yoga veya meditasyon yapmak ise ruhumuzu besleyecektir. Gün boyu; derin, tutkulu ve her şeyin iç yüzünü bilme ihtiyacıyla hareket ediyor olacağız. Aşırılıklardan uzak durun, sezgilerinize ve rüyalarınıza güvenin.

PERŞEMBE: Yaşamımızda olanın ve olmayanın hediyelerini görebileceğimiz, akışa güvendikçe yaşamın bizi kendi yolumuza ilerleteceği bir gündeyiz. Gün boyu bir şeyleri oldurmak için zorlamamalı, ani değişiklikler yaşayacağımızı bilerek hareket etmeliyiz. Yaşayacağımız yenilenmeler sabit kalmakta ısrar etmedikçe bize yeni bakış açıları katacaktır. Bugünü; eğitimler, seyahatler, toplantılar, görüşmeler için değerlendirebiliriz. 

CUMA: İçsel ihtiyacımızın; sınırlarımızı aşmak, kendimizi geliştirmek, inandıklarımız için harekete geçmek olduğu hareketli bir gündeyiz. Bugünü tamamen kişisel gelişimimize ayırmak günü verimli geçirmemizi sağlayacaktır. Gün genelinde zaman yavaş akarken, engel ve iptallerle karşılaşabilir, bir otoritenin veya zamanın baskısını hissedebiliriz. Bugün; acele hareket etmemeli, ani kararlar almamalı, bedenimizi riske atacak hareket ve sporlar yapmamalıyız. Bizi polemiklere çeken kişilerden kendimizi korumalıyız. Dünya genelinde yönetici ve liderlerin baskı altında olacağı, uluslararası sert gelişmelere, meydan okumalara ve yangınlara açık bir gündeyiz.

CUMARTESİ: Hayata bakış açımızın değişeceği, aklımızı daha doğru kullanacağımız, fikirlerimizle etki yaratabileceğimiz 4 Ekim'e dek sürecek bir yolculuğa başlıyoruz. Bu süreçte daha zeki, detaycı, analitik olabilir, daha doğru planlamalar yapabiliriz. Bugünlerde yaşadıklarımızı 25 Ağustos'ta başlayacak Merkür retrosu ile birlikte yeniden değerlendiriyor olacağız.

Bugün gün boyunca pozitif hissederken, gülmeyi ve neşemizi paylaşmayı seçerek birbirimize şifa olabiliriz. Tüm günü; terapiler, şifa çalışmaları, doktor randevuları, eğitim, seyahatler, uluslararası bağlantılar, yayıncılık, ticaret gibi konular için değerlendirebiliriz.

PAZAR: Hayatımızda kalıcı başlangıçlar yapabileceğimiz, önemli kararlar alabileceğimiz, zamanı doğru kullanabileceğimiz güzel bir gündeyiz. Bugün yaşamımızı güzelleştirmek, düzenlemek, önemli görüşmelerimizi yapmak, kendimize katkı olmak, eğitimlere katılmak, seyahatlere çıkmak için güzel bir gündeyiz. Belirsizlikler ve ortaya çıkan ani gerçekliklere karşı doğru kararlar alabilir, mantıksal adımlar atabiliriz. Kendimizi, değerlerimizi, zamanımızı ne kadar seviyor, koruyor ve nerede tutuyorsak, yaşama 'buna layığım' mesajı verir ve onu çekeriz. Değersiz hissettiğimiz yerden özgürleşme cesaretini göstermek, değerimize eş olanı bize getirir. Değerli ve layık olduğunuzu unutmadığınız, kendinize ve yaşama güvendiğiniz bir gün olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder