16 Temmuz 2023 Pazar

17 TEMMUZ YENİAYI - KARMİK DÖNGÜLER TAMAMLANIYOR!

KOÇ: Kaderinin tamamen değişeceği, benliğinin yenileneceği çok özel zamanlara hazırlanıyorsun. Önünde yepyeni kapılar açılmadan önce biraz kendinle kalmalı, geçmişin önüne getirdiklerini gözden geçirmeli, yaşadıklarının hediyelerini alarak ilerlemelisin. Yaşam alanın, kariyerin, ailenle ilgili değişim gündemlerin nereye ve neye ait hissettiğine ışık tutacak. Aile dizilimi ve bilinçaltı çalışmaları için güzel zamanlardasın.

BOĞA: Yeniay ışığı hayat pencereni aydınlatıyor. Düşüncelerini, duygularını, kendini nasıl ifade ettiğini yeniden görmeye, bildiklerine başka pencerelerden bakarak yenilenmeye hazırlanıyorsun. Bundan böyle öğrendiklerinle yeni adımlar atabilir, eğitim, medya, ticaret gibi alanlarda ilerleyebilir, seyahatlerden, geçmişe dair haberlerden önemli şeyler öğrenebilirsin. Yakın çevre ve kardeş ilişkilerin, yapacağın seyahatlerin iç dünyana ışık tutacak.

İKİZLER: Yeniay ışığı özdeğerini aydınlatıyor. Kendine ve sevdiklerine verdiğin değeri, emeklerinin, ürettiklerinin, çabalarının karşılığını almaya, yeteneklerinle parlamaya hazırlanıyorsun. Seni hakkın olanı yaşamaktan alıkoyan ve yaşayacağın güzellikleri geciktiren düşüncelerini görmeli, güvende ve değerli hissetmek için sadece çalışmaya ve sunmaya odaklanmaman gerektiğini bilmelisin. Hayattan alabilmeye de aç kalbini!

YENGEÇ: Yeniay ışığı benliğini, ruhunu, kalbini aydınlatıyor. Kendini ve ilişkilerini yenilemeye davet ediliyorsun. Bugünlerde dolup taşan duygularını izle, her zaman verdiğin tepkileri vermeden önce durup nefes al. Yaşadıklarına bambaşka pencerelerden bakıp başka tepkiler verebildiğinde, yaşamının da değiştiğini göreceksin. Kendini anlatmak için çabalamak yerine, kendini anlamak için içe dönmeye, hep istediğin ama kendini durdurduğun başlangıçları yapmaya davetlisin.

ASLAN: Yeniay ışığı iç dünyanı aydınlatıyor. Yaşadıklarını, geçmiş gündemlerini, isteklerini anlamak üzere dinlenmeye, sessiz zamanlara davet ediliyorsun. Bugünlerde rüyaların ve hislerin sana ışık olurken, uzaklaşmak, seyahatlere çıkmak, suyla iç içe olmak, ruhsal çalışmalar yapmak ruhuna ve bedenine iyi gelecek. Sana iyi gelmeyen alışkanlıkların ve ilişki bağların hayatından çıkarken, gizli saklı konuların açığa çıkışı ile yaşayacağın karmik arınmalar, yepyeni kadersel gündemlere alan açacak.

BAŞAK: Yeniay ışığı hayallerini, geleceğini, idellerini aydınlatıyor. Hep hayalini kurduğun o 'seni' yaşamak, yükselmek, kendin gibi hissetmek için özgürleşmen gereken yerleri, ilişkileri, kişileri görmeye davet ediliyorsun. Bugünlerde ruhunu besleyen başlangıçlar yapabilir, ruhuna iyi gelen yepyeni çevreler edinebilirsin. Yeter ki yaşama güven, hayallerinden ve kendinden vazgeçme!

TERAZİ: Yeniay ışığı hayatının zirvesini aydınlatıyor. Göklerde ışığını parlatmak için köklerinden güç almaya, iç dünyanı yenilemeye davet ediliyorsun. Hedeflerini, isteklerini, geleceğini, kariyerini gözden geçireceğin bugünlerde; çocukluğunun, bilinçaltının, ailenin ve karmik köklerinin sana nasıl etki ettiğini göreceksin. Güvende, huzurlu ve ait hissettikçe, gücünü sevgiden aldıkça hayatın ve kariyerin de kolaylaşacak. Onayı, saygıyı ve takdiri yalnız kendi kalbinden almalısın.

AKREP: Yeniay ışığı sınırlarını aydınlatıyor, sınırlarının ötesine geçmeye davet ediliyorsun. Bugüne dek bildiklerini yenilemek üzere yeni yolculuklar, yeni insanlar, yeni yerler seni bekliyor. Eğitimler, yayıncılık, uzak bağlantılar, hukuk veya ticaret alanları gündeminde olurken, bu alanlarda beklenmedik başlangıçlar yapabilirsin. İlahi adaletle hakedişlerine kavuşacağın bugünlerde, hislerin ve rüyalarına güven.

YAY: Yeniay ışığı ruhunun derinliklerini aydınlatıyor. İç dünyana ışık tutarak sana iyi gelmeyen düşüncelerinden ve kaygılarından arınmaya, ruhsal dönüşümler yaşamaya ilerliyorsun. Bugünlerde yaşamından çıkan her şey bir karmik arınma sağlarken, yepyeni güzelliklere alan açacak. Durdurulduğun ve ilerleyemediğin yerlerde bakış açını değiştirdikçe, bolluk bereket akışını yenileyecek, blokajlarını yıkacaksın. Sakin ve kendinden emin ilerlemeye devam et.

OĞLAK: Yeniay ışığı yaşamın sana tuttuğu aynaları aydınlatıyor. İlişkin, eşin veya ortaklıkların aracılığıyla kendine, kalbine, öz değerine nasıl yaklaştığını daha çok fark etmeye hazırlanıyorsun. Kendini yeniledikçe, ilişkini yenileyecek, kendini daha çok anladıkça, daha güzel bağlar kurabileceksin. Sessiz ve yalnız zamanlardan geçiyorsan, ruhuna eş olanla buluşmak için ruhuna daha derinden bakacağın günlerdesin.

KOVA: Yeniay ışığı yaşam akışını aydınlatıyor. Hayata karışmak, hayata daha sağlıkla ve keyifle katılmak için yaşam düzenini yenilemeye davet ediliyorsun. Bugünlerde işini, alışkanlıklarını, sağlığını ve günlük rutinlerini ruhuna iyi gelecek şekilde düzenlemeli, zamanını yeniden planlamalısın. Seni ilerlemekten alıkoyan iç sesini geçmişe iade et. Önce durup iç dünyanın ve kalbinin ihtiyaçlarına kulak verdikçe yaşamın daha akıcı ilerleyecek, başarılarını çoğaltacaksın. 

BALIK: Yeniay ışığı hayat sahneni aydınlatıyor. Kendin olmak, ışığını parlatmak, yeteneklerine güvenmek için ihtiyacın olanı görmeye davet ediliyorsun. Bugünlerde ışığına gölge düşüren düşünce ve beklentilerden özgürleşerek, içindeki çocuğa kulak ver. Yaratıcı alanlar, yepyeni hobiler, yepyeni aşklar kalbini besleyecek. Çocuğun varsa, onunla içindeki çocuğu yeniden iyileştireceksin. Kendin olamadığın karmik ilişkilerden özgürleşecek, ait hissettiğin bir aşktaysan kendini yeniden bulacaksın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder