17 Temmuz 2023 Pazartesi

17 TEMMUZ YENİAYI - KADERİN SENİ ÇAĞIRIYOR





Suyun yüzeyi Güneş'le ışıldayarak aydınlanırken, derinlikleri karanlık ve ıssızdır. Karanlığını ne kadar arındırırsan, ışığını o kadar berrak parlatırsın.

Kaderin seni çağırıyor. Şimdi önünde yepyeni bir yol açılıyor. Yeniayla birlikte değişen Ay Düğümleri ruhunun hazır olduğu yeni yolculuğu sana sunmaya hazırlanıyor. Ama kendi derinliklerine bakmadan, hangi yolu seçeceğini bilemeyeceksin. Önce geçmişe dönüp bakacak, duygularının ve bilinçaltının derinliklerine dalacak, güçlü ve büyük bir karmik temizlik yaşayarak, yeniye hazır olacaksın. Korkuda mısın, sevgide mi? Yaşamına neyi almaya hazırsın?

Yeniay'ın ardından başlayacak Venüs retrosu kendi değerini fark etmeni sağlarken, Mars Satürn karşıtlığı gerçeklere keskin bakışla bakmanı sağlayacak, kendi değerini belirleme gücünü kendinde bulacaksın. Sana iyi gelmeyen, değerli hissetmediğin her şeyden bu defa özgürleşecek, yıllardır süregelen döngüleri tamamlayacak, karmik zincirleri kıracaksın.

Hayatımızı başımıza gelenler değil, onlara verdiğimiz tepkiler belirler. 1 ay boyunca etkisini hissedeceğimiz Yeniay'la birlikte geçmişte yaşadıklarımızın bugünümüze etkilerini göreceğiz. Yaşadıklarımıza verdiğimiz tepkiler değiştiğinde, yaşamımız da değişecek ve bu Yeniay'ın en önemli öğretisi olacak. Hislerimizi fark ettiğimizde, hayata başka pencerelerden bakmaya başlayacağız.

Bu hayatta bizi neyin beslediğini, nereye ait olduğumuzu sorgulayacağımız Yeniay gündeminde, ruhumuza iyi gelenden, hayallerimizden, isteklerimizden bizi alıkoyan korkuları, öfkelendiğimiz konuları daha çok görerek temizleyeceğiz. Bu hisler bize belki geçmişte yaşadıklarımızdan, belki çocukluğumuzdan belki de ruhumuzun bağlı olduğu yaşamlar öncesi karmalardan miras. Rüyalarımız bilinçaltımızda arınması gerekenlere ışık tutarken, belki bugünümüze etki eden hiç yaşanmamış hayatları göreceğiz.

Ailemiz, yaşam alanımız, ilişkilerimiz, kariyerimiz gündemde olurken, neyi gerçekten istediğimizi, neyi onaylanmak için yaptığımızı fark edeceğiz. İlerlemek, sevilmek, başarmak için yalnızca kendimiz olmanın yeterli olduğunu görecek, yarış, kıyas ve rekabetten sıyrılarak özümüze kavuşacağız. Bilinçaltı terapileri, aile dizimleri, ruhsal çalışmalar, suyla zaman geçireceğimiz alanlar ruhumuza iyi gelecek.

Günün sonunda köklerimizden korkular, dallarımızdan maskeler temizlendiğinde, ait olduğumuz yeri görebildiğimizde, göğe güvenle uzanabileceğiz. Duygusal olarak kendimizi ne kadar büyüttüğümüzü, yaşadıklarımızdan neler öğrendiğimizi, sevgide mi korkuda mı, karanlıkta mı aydınlıkta mı olduğumuzu göreceğiz. Diğerlerine değil kendimize yönelecek, ertelediğimiz ihtiyaçlarımız için yola çıkacağız.

Yeniay'ın Sabian Sembolü; ''Görünmez siyah gölge ya da güç pelerini.''

Yaşadıklarımız bizim en değerli hazinemizdir. Yaşadıklarını korku, gölge veya engel olarak mı göreceksin yoksa sana güç katan ve seni koruyan bir pelerin gibi mi? Hayatı korkuyla kaçıracak mısın yoksa sevgiye alan mı açacaksın? Özündeki ışık ve sevgi her zaman örgütlenmiş karanlığa tek galip gelendir. Arınmaya ve yenilenmeye izin verdiğinde, yeni yolculuğuna çıkacaksın.

Dünyada; gizli saklı maskelerin düştüğü gündemler yaşanırken bir lider veya liderler güçten düşebilir. Piyasalar hareketlenirken, uzun süre bir daha yaşamayacağımız kısa bir düşüş yaşayabiliriz. İsyan, ayaklanma ve değişim enerjileri büyüyebilir. 3 ve 7 yıl önce yaşanan dünya gündemlerinde gerçekler açığa çıkabilir. Yapay virüsler, orta şiddetli depremler, manipülasyon veya saldırılar duyabiliriz. Denizler, yangınlar, aile, çocuk, barınma, volkanik faaliyetler gündemde olabilir.

Bugünlerde mide sağlığımız için hafif beslenmeli, bağımlı olduğumuz kişi ve konuları, içimize attıklarımızı, karşılanmamış duygusal ihtiyaçlarımızı gözden geçirmeliyiz. Mutlu Yeniay'lar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder