16 Temmuz 2023 Pazar

17- 23 TEMMUZ HAFTASI - BAŞKA BİR DÜNYA MÜMKÜN!

PAZARTESİ: Yeniay günü!

Haftaya içe dönme ihtiyacımızın yoğun olduğu, geçmişin hatrımıza geldiği, duygularımızı analiz ettiğimiz etkilerle başlıyoruz. Bugün zihnimizde yaşadıklarımıza mercek tutabilir, büyüttüklerimizi ve geride kalması gerekenleri daha net fark edebiliriz. Gün boyu yoğun duygusal tepkiler vereceğimiz zamanlarda durup içimize bakalım. Hislerimize her zaman verdiğimiz tepkileri değiştirdiğimizde, kendimize başka bir pencere sunmuş olacağız.

Gece saatlerinde Yeniay'la aynı değişen Ay Düğümleri, bize kadersel bambaşka yolculukların mümkün olduğunu anlatmaya hazırlanıyor...

SALI: Bilinçaltımızın bize önemli mesajlar verdiği rüyalarla güne başlarken...

İçsel ihtiyacımızın; kendimizi fark etmek, fark ettirmek, kendimize daha iyi gelmek olduğu etkilerle başlıyoruz. Bugün görünür olmak istediğimiz konularda adım atabiliriz. Öz değerimizi, ilişkilerimizi, sahip olduğumuz kazançları gözden geçirebiliriz. Gün boyunca verilen kararların ve sözlerin değişebileceğini bilerek, net ve keskin konuşmalar yapmamalıyız. Kuaför, bakım, alışveriş ve resmi işlerimizi ise ayın 22'sinden önce tamamlamalıyız. Bugün kestirdiğimiz saçlarımız daha canlı ve hızlı uzayacaktır.

ÇARŞAMBA: Işığımızı parlatmak, sözlerimizle etki yaratmak, yaratıcı çalışmalar yapmak için çok uygun bir gündeyiz. Bugün özgün yanlarımızı açığa çıkartabilir, gösterişli olmasını istediğimiz konularda adım atabiliriz. Öte yandan dramatik ve abartılı konuşmalardan, aşırı iyimser bakış açısı ve sözlerden, bir şeyleri gözümüzde büyütmekten uzak durmalı, yoğun harcama ve keyif yapma dürtümüzü kontrol etmeliyiz. Doktor kontrolleri, şifa terapileri, kuaför ve bakım işlemleri için bugünü değerlendirebiliriz.

PERŞEMBE: Bugünlerde yaşamımızda geçmişimizden süregelen bir konuyu gözden geçiriyor, karmik benzer kısır döngüler yaşıyor ya da bir krizle uğraşıyor olabiliriz. Özellikle bugün belirgin olan etkilerle yaşamımıza daha gerçekçi bakmayı öğreneceğiz. Jupiter desteği ile ilahi adalet bizimle olurken, krizle birlikte destek de beraberinde geliyor olacak. Acele etmemeli, bir şeyleri oldurmak için özellikle 17:08- 20:15 arasında kendimizi zorlamamalıyız. Dinlenmek, meditasyonlar yapmak, manevi yanlarımıza yönelerek olana teslimiyette olmak günümüzü güzelleştirecektir.

CUMA: Zamanın yavaş akacağı, teslimiyette olmamız, önemli kararlar almamamız gereken bir güne başlıyoruz. Bugün eylemlerimizi, hareketlerimizi ve isteklerimizi durduran, geciktiren gündemler yaşayabiliriz. Yaşayacağımız gündemler bize; sabrı, emek vererek ve gerçekçi ilerlemeyi, yaşamın bizim için planlarının daha güzel olduğunu görebilmeyi öğretecek. Bugün düzenli, planlı hareket ettiğimiz konularda güzel sonuçlar alacağız. Arınma, temizlik ve eski eşyalarımızdan ferahlamak için güzel bir gündeyiz.

CUMARTESİ: Sabah saatlerinde Venüs retro harekete başlamak üzere duruyor ve tek bir noktayı işaret ediyor... Öz değerini, sahip olduklarını, kalbindeki güzel sevgiyi, bir zamanlar çocuk olan ve hala senden görülmeyi bekleyen çocuk kalbini fark et. Yaşadıkların seni sana ulaştırmak içindi, anlaman gerekene yeterince uyandın mı? Retro dönemi bittiğinde ruhunda yepyeni kapılar bir lotus gibi açılıyor olacak...

Bugün sonsuza dek bitmesini istediğiniz konularda adım atabilir, bağlarınızı kesebilirsiniz. Karmik bir temizlik başlıyor. Gün boyu benliğimizi fark edeceğimiz, dertleşerek şifa bualacağımız, ruhsal çalışmalara katılacağımız, yenilikleri destekleyen etkilerdeyiz.

PAZAR: İyi doğduk Gün ışığını hep ruhunda taşıyan, yeryüzünü aydınlatan Aslanlar!

İçsel ihtiyacımızın; ilişkileri dengelemek, yaşamımızda huzuru ve adaleti sağlamak, estetik değerlerimizi gözden geçirmek olduğu sıcak bir gündeyiz. Venüs Retrosuna Şiron Retrosu da eşlik ederken geçmişe giderek kendimizi yeniden bulacak, yaralarımızı şifalandıracak, yolumuza daha güçlü ve daha kendimiz gibi devam edeceğiz. Sağlığımızı, özellikle kalp sağlığımızı gözden geçirerek kendimize daha iyi gelmeyi öğreneceğiz. Kendini bulamayanların çok zorlanacağı, özgün ışığıyla parlayanların yükseleceği zamanlara başlıyoruz. Sevgiyi almamıza ve yaşamamıza engel olan tüm hareket ve düşüncelerimizi geride bırakarak kendi merkezimize ilerliyoruz. Gün boyu sevgiyi, neşeyi ve uyumu seçelim!

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder