6 Haziran 2023 Salı

VENÜS ASLAN BURCUNDA & 5 HAZİRAN - 9 EKİM


“Yıldızlar, ateşböceği zannedilmekten korkmazlar.”



Kalbimizdeki aşk kadar hayattan aşkı tadar, kalbimizdeki sevginin güzelliği kadar parlarız.

Hayatımızdaki aşklar, insanlar, sanat, ilham ve yaratıcılığımızı dokundurduğumuz her alan, içimizdeki aşktan dünyaya yansıyandır.

Ve yalnızca kendi ışığından emin olan, kendindeki aşkı bulan, özündeki güzelliklere ve ruhuna eş olana kavuşandır.

Bizi kalp bilincine çağıran bu yolculukta, kalbimizin sesini en güzel şekilde duyabilmeye davetliyiz. Kalpten gelen sevgi; cömert, sıcak, huzurlu, kendiliğinden ve güvenlidir. Kalbinden uzaklaşan, kalbinin kapılarını kapatan, onun ıssız yalnızlığında üşür. Sahip olmaya çalışan, ispatlayan, kıyaslayan, takıntı yapan, kalıplarla ve beklentilerle hareket eden, öfkelenen, kıskanan, aldatan yanımız sevgiye değil egoya aittir. Ve ego kırarak, yorarak, yanarak bizi en nihayetinde öz değerimiz ve kalbimizle buluşturur.

5 Haziran'da Aslan burcunda yolculuğuna başlayan Venüs, retrodan geçerek 9 Ekim'e dek yolculuğunu sürdürecek. Kalbimizin kapalı kapılarını açacak, sıcaklığını hissedecek, kendi kalbimizdeki ateşten beslendikçe canlanacak, yaşama sevinci ve aşkla dolacağız. Kalbimizdeki aşkla buluştukça, eril ve dişilin buluşmaya hazırlandığı bu yolculukta, biz de ruhumuza eş olanla buluşacağız. Romantik, tutkulu, ateşli ve çocuk heyecanında görkemli aşklar yaşayacağız!

Aslan'lar, yükselen Aslan'lar, Koç, Yay, Terazi, İkizler burçları ve doğum haritasında bu alanlarda yerleşimleri olanlar, ışığını en güzel yansıttıkları, canlandıkları, içindeki çocuğun en güzel halini yaşadıkları zamanlardan geçecekler. Kendilerini sevdikçe güzelleşecek, mutlulukla zenginleşecek, kendini beslemenin, özüne güvenmenin ve kalplerini duyabilmenin en güçlü aura olduğunu fark edecekler.

22 Temmuz'da başlayarak 4 Eylül'e dek sürecek Venüs Retrosunda kalbimizden ve kendimizden ne kadar uzaklaştığımızı göreceğiz. Bu süreçte sevmekten ve sevilmekten korkan yanımızın ego tuzağına düştüğünü fark edecek, kendi merkezimize ve kendimizi severek kendimizden emin olmaya davet edileceğiz. Özellikle haritamızdaki Aslan yerleşimleri, Yükselen Aslan ve Yengeç'ler, Güney ay düğümü Aslan'lar bu dönemde yaşayacakları karmik gündemlerle kendi öz değerlerine yeniden doğacaklar.

''Başarı mutluluğun değil, mutluluk başarının anahtarıdır.'' Gücünü ve değerini sahip olduklarına bağlayanlar, kazanç hırsıyla dolup taşanlar, sevgiyle değil statü ile bağlılık kuranlar bu dönemde sert karmik dersler alacaklar. Bu dönemde ekonomik sistemler değişirken, altın, lüks tüketim, kraliyet, çocuklar ve çocuk sahibi olmak gündemimizde olacak. Liderler büyük sınavlar verecek ve bazıları güçten düşecekler. Ünlülerle, özellikle kadın ünlülerle ilgili önemli çıkışlar duyacağız.

Plüto, Uranüs, Jupiter'den geçecek bu yolculukta; kendi değerimizi yaşayamadığımız yerlerle yüzleşecek, özgürleşecek, kendi merkezimize kavuşacağız. Farklılıklarımıza, öz sevgimize, bizi biz yapanlara sahip çıkmayı, kendimizi daha güzel sevebilmeyi, ışığımıza güvenmeyi öğreneceğiz. Özgüven ve egoyu ayırt edecek, değerlerimizi yenileyecek, herkesi olması gereken yerde konumlandıracağız.

Lilith kavuşumundan geçtiğimiz bugünlerde; hepimizin eşsiz potansiyellerle yaratıldığını hatırlamaya, kendi özümüzü görmeye, kendi ışığımızı yansıtmaya davetliyiz. Yarışan, taklit eden, hırsla ve kendini ispat çabasıyla hareket eden yanımız egoya ait ve sıradandır. Kıyasladığının, kıskandığının ışığını yansıtır. Kendi ışığına güvenen, gücünü kendinden alan yanımız, eşsiz ve kendi zenginliklerine kavuşandır. Özgün, kendini besleyen ve kendinden emin yolunda olandır.

Gerçek aşk, yalnızca cesur kalplerindir. Aşkın içinde yanmayı, kendini kalbindeki ateşte görmeyi göze alanlarındır. Gerçek güzellik, kendini sevdikçe ışıldayan aurandır. Parladıkça ışık ve ilham olandır.

Aşkı Kral ve Kraliçeler gibi görkemli ve asil, Aslanlar gibi yüce, bir çocuk gibi heyecanlı ve saf, Güneş gibi parlak ve sıcak, kalbindeki sevgi gibi hakiki yaşamaya aç kalbini!










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder